Отиде си и Дим Дуков
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Отиде си и Дим Дуков
Нека почива е мив !
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
В последните 3 месеца починаха 4-ма мои колеги(двама от тях се самоубиха заради тежки лични драми)....Това бяха ЧЕСТНИ хора спасили стотици човешки животи....Вие разбрахте ли???Разбрахте ли за техните предсмъртни мъки и човешката им драма и трагедия????Няма да използвам определения.....те се знаят...Срам ме е!!!!!!!!!!!!!Срам ме е,че в една държава хората дали живот на други хора остават неизвестни,а други доста скандални личности събират вечна слава...Защо...за какво...Май не ме срам....гнусно ми е!!!!!!!!Содом и Гомор!!!!!!!!!!!!!Само това ми идва в момента в главата....И си мисля..след като това да си бележит гей(той с друго не е известен!) е най важно за да си популярен в нащата страна,какво е необходимо да се запомнят онези хора дали живота си и здравето си в името на човешкото щастие ...Не съдя никого....само Бог е безгрешен и може да съди!!!
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
joker написа:В последните 3 месеца починаха 4-ма мои колеги(двама от тях се самоубиха заради тежки лични драми)....Това бяха ЧЕСТНИ хора спасили стотици човешки животи....Вие разбрахте ли???Разбрахте ли за техните предсмъртни мъки и човешката им драма и трагедия????Няма да използвам определения.....те се знаят...Срам ме е!!!!!!!!!!!!!Срам ме е,че в една държава хората дали живот на други хора остават неизвестни,а други доста скандални личности събират вечна слава...Защо...за какво...Май не ме срам....гнусно ми е!!!!!!!!Содом и Гомор!!!!!!!!!!!!!Само това ми идва в момента в главата....И си мисля..след като това да си бележит гей(той с друго не е известен!) е най важно за да си популярен в нащата страна,какво е необходимо да се запомнят онези хора дали живота си и здравето си в името на човешкото щастие ...Не съдя никого....само Бог е безгрешен и може да съди!!!
За мъртвите или хубаво или нищо, но в случая Жокера и адски прав!
По-добре темата да се изтрие цялата.
- HukuTyY
- Автомобил: Vw Passat B4
- Двигател: ABF 16v
Нека почива в мир 

Жокер,защо теб никой не те знае?!
Нормално е ИЗВЕСТНИТЕ да ги изпращат повече хора!!!
А по какъв начин са станали ИЗВЕСТНИ няма значение!!!
Чудя се как интелигентно момче като теб не следва елементарната логика,а се възмущава публично и търси обяснение на прости неща...и ясни!!!
Лека му пръст на човека...доста млад си замина от този Свят
Нормално е ИЗВЕСТНИТЕ да ги изпращат повече хора!!!
А по какъв начин са станали ИЗВЕСТНИ няма значение!!!
Чудя се как интелигентно момче като теб не следва елементарната логика,а се възмущава публично и търси обяснение на прости неща...и ясни!!!
Лека му пръст на човека...доста млад си замина от този Свят

- mladen0101
- Автомобил: polo
- Двигател: AEX 1996
Дано намери спокойствие душата му. 

- GeorgiPopov
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: AGU 1998
- Контакти:
Лека му пръст 

- ABSOLUT
- Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
- Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
- Контакти:
Нека почива в мир човека, както казаха вече, нека душата му си намери мира.
Не че ме кефеше особено (все пак е гей), но имаше интересни и актуални възгледи за живота и обществото като цяло, не е скандализирал или предизвиквал с хомосексуалната си ориентация. Живеел е горе долу смирено и културно. Но така се получава в днешните модерни времена, движещи се от шоу, зрелища и масмедий, познати и известни са тези в големите градове, по ТВ предавания, тези за които се чува.
Не че ме кефеше особено (все пак е гей), но имаше интересни и актуални възгледи за живота и обществото като цяло, не е скандализирал или предизвиквал с хомосексуалната си ориентация. Живеел е горе долу смирено и културно. Но така се получава в днешните модерни времена, движещи се от шоу, зрелища и масмедий, познати и известни са тези в големите градове, по ТВ предавания, тези за които се чува.

- emiltd
- Автомобил:
- Двигател:
Sashko_Trg написа:Мен ми прави вчепетление че народа мре яко напоследък !
R.I.P![]()
Аз забелязвам същото нещо напоследък,което ми се струва стряскащо...

- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
groznika написа:joker написа:В последните 3 месеца починаха 4-ма мои колеги(двама от тях се самоубиха заради тежки лични драми)....Това бяха ЧЕСТНИ хора спасили стотици човешки животи....Вие разбрахте ли???Разбрахте ли за техните предсмъртни мъки и човешката им драма и трагедия????Няма да използвам определения.....те се знаят...Срам ме е!!!!!!!!!!!!!Срам ме е,че в една държава хората дали живот на други хора остават неизвестни,а други доста скандални личности събират вечна слава...Защо...за какво...Май не ме срам....гнусно ми е!!!!!!!!Содом и Гомор!!!!!!!!!!!!!Само това ми идва в момента в главата....И си мисля..след като това да си бележит гей(той с друго не е известен!) е най важно за да си популярен в нащата страна,какво е необходимо да се запомнят онези хора дали живота си и здравето си в името на човешкото щастие ...Не съдя никого....само Бог е безгрешен и може да съди!!!
За мъртвите или хубаво или нищо, но в случая Жокера и адски прав!
По-добре темата да се изтрие цялата.
Подкрепям ви!
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
И защо да се заключва темата?
По скоро ще се разчисти!
Който не счита за нужно да отдава почит, не го прави и толкова.
Жокер ти ако искаш пусни тема за твоите колеги/приятели, ама не виждам една резонна причина да 'цапаш' тази тема и да занимаваш аудиторията с твоите драми
Ако почине велик рокаджия и аз не слушам тази музика, следователно за мен е никой. Трябва ли да храня в темата за почит от феновете му?!
Не сравнявам Дуков с велик рокаджия, просто опитвам да покажа, че всеки има правото да се кефи и почита който си иска и няма право да налага мнението си!!!
Който няма какво да каже по темата - да подминава!
Темата не е - Харесва ли ми или не!!!
п.с. така и така пиша тук: RIP за човека, макар да не съм следял изявите му
По скоро ще се разчисти!
Който не счита за нужно да отдава почит, не го прави и толкова.
Жокер ти ако искаш пусни тема за твоите колеги/приятели, ама не виждам една резонна причина да 'цапаш' тази тема и да занимаваш аудиторията с твоите драми

Ако почине велик рокаджия и аз не слушам тази музика, следователно за мен е никой. Трябва ли да храня в темата за почит от феновете му?!
Не сравнявам Дуков с велик рокаджия, просто опитвам да покажа, че всеки има правото да се кефи и почита който си иска и няма право да налага мнението си!!!
Който няма какво да каже по темата - да подминава!
Темата не е - Харесва ли ми или не!!!
п.с. така и така пиша тук: RIP за човека, макар да не съм следял изявите му
- tresto
- Автомобил:
- Двигател:
R.I.P беше много интелигентен човек.
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Запазете ксенофобските, крайно расистки и нетолерантни изказвания за себе си. Показвайте уважение към паметта на хората, независимо дали ви харесват убежденията, вярата, националността, сексуалната ориентация или действията им приживе или не (естествено не говорим за хора, вършили престъпления против човечество и общество). Просто подминете.
Лека му пръст на човека.
Лека му пръст на човека.
- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
Мир на праха му 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”