Помощ за намиране на работа!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот landwarrior » Нед 26 ное 2006 11:41

хубава работа се търси понякога по дълго време,не е като да се хване продавачка в некои магазаин за 200лв.Така че търпение и ходене по интервюта му е майката докато изпадне нещо което си заслужава да се работи ,а не нещо с което само ще си губиш времето и ще циклиш на едно място :wink:

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Нед 26 ное 2006 11:44

Абе не ни е много тежко, защото аз си работя плътно, ама тя почна да полудява и да се изнервя много. Затова търся под дърво и камък че не я свърта в къщи а и все пак 2 заплати са си много полезни в тези времена.

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Нед 26 ное 2006 11:46

landwarrior написа:хубава работа се търси понякога по дълго време,не е като да се хване продавачка в некои магазаин за 200лв.Така че търпение и ходене по интервюта му е майката докато изпадне нещо което си заслужава да се работи ,а не нещо с което само ще си губиш времето и ще циклиш на едно място :wink:

:bowdown :bowdown :bowdown

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Сря 29 ное 2006 11:24

дигам някой ако случайно има нещо под ръка... :roll:

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Сря 29 ное 2006 12:40

Колега продължавайте в jobs.bg :wink: По-настоятелно ще пускате CV-та на по 20 30 фирми на ден и ще гледате да не са Human Resources фирми. Има доста интересни предложения, но е малко тегаво докато се иде на интервю щото са много хора кандидатстващи. Пък и самия сезон е тегав за намиране на свестна работа... да го ..... :censored: Средно на мене примерно ми се пада 35:3, демек от 35 изпратени CV-та на 3 ме канят на итревю. :) Предполагам че като стигна 30-40 интервюта може да скочи нещо. Смятай го както искаш. :) Пък това за парите не съм много съгласен. Поне досега рядко срещам смислена работа за добри пари и то в началото. Тия които зимат добри кинти още в началото бъркат цимент и носят тухли тва е. :) Успех. :wink:

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Сря 29 ное 2006 14:16

10x Баце. Давам и кураж и дано намерим нещо....

Върни се в “ОФФ-Топик - други”