От играчка-пла4ка

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Съб 25 ное 2006 23:50

абе добре че са живи и здрави децата.....сега мисля ще им дойде малко повече мозък в празните прости тикви.....

Потребителски аватар
scirocco gt
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scirocco gt » Нед 26 ное 2006 8:23

Goti4eskiq написа::twisted: .......Никога не съм взимал "колата на тате" за да я карам.Първата ми кола беше на курсовете и след това се качих на колата която си купих - чужди не съм ползвал.

И аз така.

Потребителски аватар
POLO GTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLO GTI » Нед 26 ное 2006 12:37

chefito написа:абе добре че са живи и здрави децата.....сега мисля ще им дойде малко повече мозък в празните прости тикви.....

Само да не решат, че сега са още по-големи газарчета и да не направят някоя още по-голяма глупост :?

Потребителски аватар
jojo84
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот jojo84 » Нед 26 ное 2006 13:05

само да ви кажа мой приятел работи цяла година като вол да си купи кола.Куписи я радвасе мног ама много колата беше Голф 2 и много голям красавец.На втория ден трагва се прибира от работа и едно пишлеме пияно взел на тате колата и прасссссссс.От колата нищо нестава тотална щета лапето на 16 години.Но какво тате голям човек в полицията ии няма проблем всичко се оправи моя приятел е назагуба 1000 в от всичко.А преставете си както ми каза, че щял да го пребие от бой и го направи какво става.Идва големия човек и всичко се обръща срещо моя приятел такаче за такива 10 години без книжка даже им е малко 10 години.. Искам само да кажа внимаваите от млади Шумахери..

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Нед 26 ное 2006 17:49

POLO_SPORT написа:Само да не решат, че сега са още по-големи газарчета и да не направят някоя още по-голяма глупост :?

Не ми се вярва,защото бяха супер здухани от случилото се.Ама знае ли човек :?

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Нед 26 ное 2006 18:01

Що бре без фарове е гот. Тука доста карат без фарове. Даже вчера един в мъглата ама нали има лампи по тротоара... И гледам на сутринта колата с челен удар. Без фарове е гот бре... :evil: :twisted: :screwy
То ся модерно бре. Преди които караха с фарове бяха "гъзарите", а сега тия без фаровете през деня и дори вечер като тоя индивид комшията тука. Те тва е гъзарията... :Mr Green Fun

Потребителски аватар
Svetilio
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Svetilio » Нед 26 ное 2006 18:07

ех тези компютърни игри :019: :roll: .... нали в NFS Carbon има някакви преследвания в каньон-а /гониш колата пред теб максимално близо/ , дрифтове /ръчни :twisted: / и други.... Но тя играта си е игра и не случайно започва с репликата "On the road drive safely and responsibly!" :012:
а в живота няма бутон restart или try again :081: :083: :не: :053: :049: :082:

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Нед 26 ное 2006 18:12

:D Вярно че имаше такова състезание по планински път и целта е да караш максимално близо до колата пред теб.Еми явно много са я играли тая игра.

Потребителски аватар
Asen_D
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Asen_D » Нед 26 ное 2006 22:32

NFS Carbon....То е ясно,
добре че са си потрошили техните глави,
а не някои чужди. :evil:
Ще им държи дълго време :twisted:

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Нед 26 ное 2006 22:42

Svetilio написа:...а в живота няма бутон restart или try again

Така е няма бонус животи , а и те пускат само с един :roll:

Потребителски аватар
teneketo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот teneketo » Пон 27 ное 2006 9:14

Ей тия говеда са за убиване.
Аз живея там и не един или два пъти съм ходил да ги вадя от гората където са се търкаляли. То и коп....тата от квартала ги правят тия изпълнениея , пък да не говорим колко пъти пияни като свине са си правили състезания там. Има едно говедо дето вече трета кола мачка на този път и все пияно ма...цата му. Последния път се ударил в една спряла кола и щял да утрепе хората вътре.
Защо така говаря за тях - защото ги познавам повечето и колко съм им говорил . Нищо не им влиза в главата . И не са само тинейджъри има и по -възрастни от мен ( над 30 ).
Та май само бой и скачане по тъпите им кратуни може да ги оправи докато не убият някой.
Та е трябвало да спреш и да ги ........ пък нека докажат дали ти си ги ..... или при удара не са си избили зъбите.

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пон 27 ное 2006 10:01

кво са се търсили, са си го намерили, добре че не са ударили друга невинна кола

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Пон 27 ное 2006 10:15

Pichaga написа:кво са се търсили, са си го намерили, добре че не са ударили друга невинна кола
:да:

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Пон 27 ное 2006 10:41

ха
преди време едни такива невръстни шофери тръгнаха най-тарикатски в насрещното с/у мен с цел да изпреварят всички коли спрели на светофара, а платната там са отделени с островчета и знаци . аз не мръднах нито на милеметър и те съответно се натресоха странично в колата до тях.....след около 500 метра гледам същия ме застига изравнява се с мен от дясно и прави движения с волана все едно да ме избута - е той с кадет аз с пасат - навих аз волана и оня рипна на тротоара... не сме се ударили оня се насмете, после пак ме настиха аз спирам навивам джама и го питам какво иска, детото вика "ебе ей какъв си ти бе защо не се мръдна от пътя, заради теб си счупих огледалото!!!!!!!!!!!" е не издържах пуснах аварийните, дръпнах ръчната и се приготвих да слезна и вече сериозно да издърпам ушите на малоумните келешчета щото бяха в кадета точно 4 броя.... е имаха акъл да се разкарат с мръсна газ , но това ме накра дълбоко да се замисля кой е повече за бой, тия безпризорни дечурлига или татковците им .....

Последна промяна от One на Пон 27 ное 2006 10:53, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот buFka » Пон 27 ное 2006 10:45

бъди сигурен, че не са питали татковците си, дали да карат колата...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”