Да взема ли това CD?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:

http://www.kkelectronics.com/product_detail.php?product_id=09013565
PIONEER DEH-3730MP
249 лв
Техномаркет европа
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Последна промяна от Vlad777 на Нед 03 дек 2006 22:34, променено общо 1 път.
- oSViRePql
- Автомобил:
- Двигател:
Реших да взема JVC-то да има там да дрънка нещо
Ще му вържа 2 хубави елипси и с това ще приключа. Засега няма да слагам усилватели басс-oве и т.н.
Благодаря на всички за съветите и че все пак ме насочихте на нещо по-добро
Сега идва и следващия въпрос
Трябва ли от Технополис-а те да ми го поставят CD-то там в сервиза? Защото чух че ако не ти го сложат те няма гаранция... и колко искат за слагането ?

Благодаря на всички за съветите и че все пак ме насочихте на нещо по-добро

Сега идва и следващия въпрос

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
musura написа:Моето JVC свири страхотно и си има и USB за flash памер, срещу само 300 лева
Откакто си свиря с едно "Daewoo" което всъщност с оригиналните колони на голфа предизвиква дори ефекта УОУ у пасажерите ,и е с USB i SD не бих си взел вече музика без вход за памет /препоръчително карта че не стърчи от него/ ! Това при всяко палене на колата да почва да ти чете пак диска и докато свирне аз вече съм стигнал хич не ме радва а от SD картата тръгва веднагаааа! Да не пренебрегваме цената ....145лв и свети шарено,кво му плащаш

- oSViRePql
- Автомобил:
- Двигател:
Stivi написа:musura написа:Моето JVC свири страхотно и си има и USB за flash памер, срещу само 300 лева
Откакто си свиря с едно "Daewoo" което всъщност с оригиналните колони на голфа предизвиква дори ефекта УОУ у пасажерите ,и е с USB i SD не бих си взел вече музика без вход за памет /препоръчително карта че не стърчи от него/ ! Това при всяко палене на колата да почва да ти чете пак диска и докато свирне аз вече съм стигнал хич не ме радва а от SD картата тръгва веднагаааа! Да не пренебрегваме цената ....145лв и свети шарено,кво му плащаш
Дай модел на товa CD да го видя

- zmej
- Автомобил: Audi 8D5 Quattro
- Двигател: AJL
- Контакти:
oSViRePql написа:Аз се хванах за това сони защото имаше дистанция и викам айде... ама ще мина без тия екстри
Ако 'дистанцията' не се крепи на волана е по-скоро таралеж в гащите и служи само за да те нервират тези от задната седалка.
Иначе - не се ръководи от това кое как свири - всичко, що е по кола свири еднакво (или различно) гадно, и принципа май е колкото е по-ново, толкова по-гадно свири. Ако можеш да го чуеш и те удовлетворява - най добре ще да е. Набележи си няколко модела и питай по сервизи дали са читави (като модели) и горе-долу колко им изкарват оптиките (най-'крехкия' модул в случая)... Щото сега нещата ги правят не да работят, ами да се чупят...

- lowrider
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
zmej написа:Ако 'дистанцията' не се крепи на волана е по-скоро таралеж в гащите и служи само за да те нервират тези от задната седалка.
Ау наистина са ме побърквали на 2-3 пъти,но най брутално беше първия път,когато си помислих,че цд-то се е развалило

Върни се в “ОФФ-Топик - други”