Сутринта осъмнах без халогени и бленди:( - СЪВЕТ?!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Чет 07 дек 2006 12:54

Pichaga написа:кофти колега, платен паркинг...навсякъде се краде...
скачат в паркинга и ми разбиват и ограбват 2 коли. ако си харесат нещо спасение няма.
а сега където живея ми писна да ми гепят капачките на джантите :evil: купих нови и пак :evil: но не съм го видял жална му майка :twisted:

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Чет 07 дек 2006 12:55

Как нищо не може да се направи бееееееееееееее!!! Едва ли има хиляди хора които изкупуват крадени части. 100% хора от форума знаят къде са тези места за крадени части или обикновено това са морги. Сигурен съм че едно леко разследване ще доведе до много следи ама пусто му няма кой да се занимава.

На какво станах свидетел веднъж:

С мой познат следовател излизаме на кафе. Връщаме се при колата и откраднат касетофона. Първото нещо което направи беше да иде до близката спирка на такситата. Попита ги дали някой е предлагал плеър за кола. След това се обади на 2-3 телефона и на другия ден циди то беше пред тях оставено в картонена кутия.

Потребителски аватар
astragt
Автомобил: b8 alltrack
Двигател:

Мнениеот astragt » Чет 07 дек 2006 13:00

vasstop написа:Имам счупен десен... в гаража на ваското1 е.

Super!
Ще ти пиша на icq-то да се разберем за цена.

Потребителски аватар
astragt
Двигател:

Мнениеот astragt » Чет 07 дек 2006 13:13

astragt написа:
vasstop написа:Имам счупен десен... в гаража на ваското1 е.

Super!
Ще ти пиша на icq-то да се разберем за цена.

БЛАГОДАРНОСТИ на VASSTOP, вече търся само ляв халоген.

Потребителски аватар
K22
Автомобил: НИСАН Х ТРЕЙЛ
Двигател: 2200 Д 2005

Мнениеот K22 » Чет 07 дек 2006 14:49

и кво ще кажеш на Застрахователя-2 кучета се блъснаха в двата халогена? :twisted: Няма да ти откажат само ако заявиш че е имало злоумишлено деяние(Счупване) , но ще трябва да се разходиш предварително и до твоето РПУ. :wink:

Потребителски аватар
astragt
Двигател:

Мнениеот astragt » Чет 07 дек 2006 15:08

kaloyan22 написа:и кво ще кажеш на Застрахователя-2 кучета се блъснаха в двата халогена? :twisted: Няма да ти откажат само ако заявиш че е имало злоумишлено деяние(Счупване) , но ще трябва да се разходиш предварително и до твоето РПУ. :wink:

Eee, естествено, преди това жалба в РПУ-то.

Между другото все пак търся два счупени халогена, оказа се на Васстоп халогена не се намери :(

Потребителски аватар
snoopgod
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот snoopgod » Чет 07 дек 2006 16:54

кофти тръпка :roll: аз така усъмвах на 2 пъти:1вия път-халогени,мигачи..2рия-лайсни и нож :No добре че не усъмнах без брони че щеше да е брутално :?

Потребителски аватар
CRX Racing
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот CRX Racing » Чет 07 дек 2006 21:36

Скапаните крадливи наркоманчета днеска ми тафиха мойте бленди. И това някъде към 18:00. Бях ги вързал с тел отзад и едната са я тафили, но другата са я счупили :evil: :evil: :evil: Преди седмица ми гепиха и емблемата на решетката. Да пукне със спринцовка в ръка копелето. Писна ми!!!
Замислям се да си монтирам камера на балкона и ако случайно се окаже някой съсед или познат да му разбия главата като на болно прасе!!! Не ми е ясно само как ще стане номера със записа. Колко хард ще ми трябва за 24 часа?

Потребителски аватар
Mega
Автомобил: VW Bora 1.8 - 4Motion
Двигател: AGN - 125
Контакти:

Re ...

Мнениеот Mega » Чет 07 дек 2006 22:32

И на мен се мъчиха да ги свалят, но съм ги занитил с нитачката!

Колега сега виж в раздел продава коя е най-продаваната стока и ще разбереш къде са ти халогените и блендите!

Потребителски аватар
Svetilio
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Svetilio » Чет 07 дек 2006 22:47

Sorry колега, знам какво ти е...мен ми ги дигнаха преди 2 седмици в Люлин 5 между 20 и 22 часа....а колата бях спрял под единствената улична лампа на паркинга :roll:
Поне инсталацията стоеше цяла , само едната щипка липсваше /Unitrade-X ми я носят с доставка вече 1 сецмица /73 ст/..../
Халогени - нови 180 лв в D&N Hella, но аз сериозно се замислям дали да слагам пак....гадното е че често пътувам вечер, и в тия мъгли си трябват :? :cry:
Май и аз ще слагам нитове и така....ще видим какво ще измислим и с застрахователя , силно мой човек , но без счупени трудно!

А докато има хора които купуват пред блока директно от крадците...ще се се краде.
Решил съм или нови или без ...втора ръка ако не са от сигурен човек /некрадени/ не искам. Моите не бяха и маркирани , Иначе в www.mobile.bg някой беше пуснал обява че продава халогени GIII в 23:40 в деня като ми ги гепиха...но не мога докажа че са мойте, а не си струва ти лежи на съвеста :!:

Потребителски аватар
Mega
Контакти:

Нитовете са му майката!

Мнениеот Mega » Чет 07 дек 2006 22:58

Слагай нитове колега! Занитват се за 5 минути с нитачката. За 4 години имам 2 изгорели крушки. Разнитваш с бормашината, сменяш и занитваш отново, общо за 10 минути!

Според мен си заслужава!

Потребителски аватар
Hertz
Автомобил: vw
Двигател:

Мнениеот Hertz » Чет 07 дек 2006 23:06

Отвратителна "държава" :cry:
Вече 4-ти ден им треперя на тия халогени и днес реших че ще ги сваля докато не измисля сигурен начин да ги закрепя така че или да ги стршат при свалянето или да не успеят да ги свалят. Мисля да използвам метода на bomini ("Тунинг мрежа") + нитове и/или китп(пксипол). Трудно (почти невъзможно) ще ги сменя ако се наложи но поне ще знам че са сигурно хванати

Потребителски аватар
astragt
Двигател:

Мнениеот astragt » Пет 08 дек 2006 9:52

Hertz написа:Отвратителна "държава" :cry:
Вече 4-ти ден им треперя на тия халогени и днес реших че ще ги сваля докато не измисля сигурен начин да ги закрепя така че или да ги стршат при свалянето или да не успеят да ги свалят. Мисля да използвам метода на bomini ("Тунинг мрежа") + нитове и/или китп(пксипол). Трудно (почти невъзможно) ще ги сменя ако се наложи но поне ще знам че са сигурно хванати

Да това с нитовете, звучи по-сигурно от всички обезопасявания, за които съм чел.
При смяна какво правите? Разпробиване на нита?

Потребителски аватар
Mega
Контакти:

Re ...

Мнениеот Mega » Пет 08 дек 2006 21:36

astragt написа:

Да това с нитовете, звучи по-сигурно от всички обезопасявания, за които съм чел.

Да колега той е нормален алуминиев НИТ. Дори с акумулаторна бормашина се разпробива за 5 минути! Само ти трябват шайби за подложки, има ги във всяка железария, Практикер, Бриколаж ...

Потребителски аватар
Hertz
Автомобил: vw
Двигател:

Re: Re ...

Мнениеот Hertz » Пет 08 дек 2006 22:19

Mega написа:
astragt написа:

Да колега той е нормален алуминиев НИТ. Дори с акумулаторна бормашина се разпробива за 5 минути! Само ти трябват шайби за подложки, има ги във всяка железария, Практикер, Бриколаж ...

Аз ще сложа и мрежа макар и да не знам точно как ше го направя. Явно ще трябва да достаждам още няколко пъти на бомини за да го направя качествено! :wink:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”