скачат в паркинга и ми разбиват и ограбват 2 коли. ако си харесат нещо спасение няма.Pichaga написа:кофти колега, платен паркинг...навсякъде се краде...
а сега където живея ми писна да ми гепят капачките на джантите

kaloyan22 написа:и кво ще кажеш на Застрахователя-2 кучета се блъснаха в двата халогена?Няма да ти откажат само ако заявиш че е имало злоумишлено деяние(Счупване) , но ще трябва да се разходиш предварително и до твоето РПУ.
Hertz написа:Отвратителна "държава"![]()
Вече 4-ти ден им треперя на тия халогени и днес реших че ще ги сваля докато не измисля сигурен начин да ги закрепя така че или да ги стршат при свалянето или да не успеят да ги свалят. Мисля да използвам метода на bomini ("Тунинг мрежа") + нитове и/или китп(пксипол). Трудно (почти невъзможно) ще ги сменя ако се наложи но поне ще знам че са сигурно хванати
astragt написа:Hertz написа:Отвратителна "държава"![]()
Вече 4-ти ден им треперя на тия халогени и днес реших че ще ги сваля докато не измисля сигурен начин да ги закрепя така че или да ги стршат при свалянето или да не успеят да ги свалят. Мисля да използвам метода на bomini ("Тунинг мрежа") + нитове и/или китп(пксипол). Трудно (почти невъзможно) ще ги сменя ако се наложи но поне ще знам че са сигурно хванати
Да това с нитовете, звучи по-сигурно от всички обезопасявания, за които съм чел.
При смяна какво правите? Разпробиване на нита?
Mega написа:astragt написа:Hertz написа:Отвратителна "държава"![]()
Да това с нитовете, звучи по-сигурно от всички обезопасявания, за които съм чел.
При смяна какво правите? Разпробиване на нита?
Да колега той е нормален алуминиев НИТ. Дори с акумулаторна бормашина се разпробива за 5 минути! Само ти трябват шайби за подложки, има ги във всяка железария, Практикер, Бриколаж ...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 43 госта