WTF?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Съб 16 дек 2006 13:51

Аз ако бях излязъл да го гоня, нямаше да мога да намеря колата после... В тая мъгла само GPS с добра карта, инфрачервени камери и очила за нощно виждане ще са от полза ;) А тоя като е олигофрен да се влачи по пътя, мисля, че шофьорът няма да е виновен, ако го смачка, защото просто няма начин как да реагира :(

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Съб 16 дек 2006 13:54

blacki написа:Като няма тротоари, са заети от коли или от кал на разни строежи къде се ходи бре? :roll: Пък и като караш с 30 40 и да бутнеш човек вероятноста да умре клони към 0. :) :083:

И това е така, ама какъв тротоар да построят на околовръстното??? Това става точно преди езерото в посока Люлин. Как тоя човек е стигнал до там, не е ясно изобщо. Аз няма да тръгна пеша в един през нощта в най-гъстата мъгла да движа по околовръстното :(

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Съб 16 дек 2006 14:27

Ама и тия пешеходците са едни самоубийци не е истина!
Най-шибаният ми случай е когато идвам от надежда и карам към централна гара през надлеза.. и въртя по външната част на кръговото там ( а това представлява не много широк десен завой, като дясната страна има мантинела и некви шубраци ) и по едно време ми изникват двама вървящи един до друг... а зад мен по диагонал вляво един бакшиш. Та дето се вика по-добре ламарини да се правят от колкото да се лежат тия двамата и свих вдясно... за щастие бакша явно също ги е видял и е веднага е бил спирачки да ми освободи неговата лента.
Просто като стане петък и тия плъзват навсякъде.. кой от кой по-пиян.

А тая сутрин естествено пак мъгла, пътят - заледен, на цараградско един щеше да ни помле всичките ( поне 4-5 коли ).. след моста на 4ти км посока младост гледам в огледалото как от далече някой присвятка с халагони. Аз си карам в средната лента и не му обръщам особено внимание. Точно на входа от кръговото се качва един бакшиш и го гледам как лека по лека се изнася от крайно дясно в крайно ляво. Явно бързаше и искеше да изпревари ти я пред мен ( тоест влиза ми в дистанцийката която беше 15-на метра ) и без мигач без нищо тръгва да влиза в крайна лява. И в този момен се сещам за оня с халогените отзад.. поглеждам в огледалото и го виждам вече на моето ниво.. бях толкова заспал че единственото което успях да направя беше да кажа на глас "е сега си е*а мамата". Та халогените се оказаха на некви ауди или бмв комби дето движеше с поне 150 ( в мъглата на заледения път! ). Очаквах всеки момент гъзара да удари бакша отзад вляво при което и двете коли да се звъртат, да бутнат тия пред тях след което да помлят и мене и тия зад мен. По някаква хипер зверска мега калитарска случайност бакша след като вече бе навлязал наполовина в крайна лява нави десен ( явно след като оня отзад вече му беше зачервил врата от дълги ) а гъзара сви към мантинелата .. дори може и през тревата там да е минал... абе дето се вика егати случайността.
Та просто нямам думи... наистина по пътищата все едно война се води. А пък най- ме дразнят тия дето си мислят че са си пуснали ГОД моуд и се държат като царе на пътя!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”