Аквапарк Пловдив

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
wolff1
Автомобил:
Двигател:

Re: Аквапарк Пловдив

Мнениеот wolff1 » Пон 09 юли 2012 0:01

тука става въпрос за акваленд, аква парк е на ленинград и още свинара не го е пуснал. прави му се ремонт, както и да е :)

Потребителски аватар
stoi4o.d
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stoi4o.d » Пон 09 юли 2012 9:57

Е то и на това може да му викат Аквапарк,за басейна само :beer
http://www.aqualand.bg/
Акваленд е комплекса като цяло,там има боулинг,басейн,хотел и тн...

Макар,че АкваПарк като име е точно в Хотел Петербург :да:

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пон 09 юли 2012 14:16

wolff1 написа:тука става въпрос за акваленд, аква парк е на ленинград и още свинара не го е пуснал. прави му се ремонт, както и да е :)

Дам, гадната комунистическа подла свиня щял да си гледа свинчетата вътре в тия дупки...

Та за Акваленд...влезте в сайта им и си принтирайте брошурка за намаление. http://fb.aqualand.bg/promo1/

wolff1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот wolff1 » Пон 09 юли 2012 14:22

chefito написа:
wolff1 написа:тука става въпрос за акваленд, аква парк е на ленинград и още свинара не го е пуснал. прави му се ремонт, както и да е :)

Дам, гадната комунистическа подла свиня щял да си гледа свинчетата вътре в тия дупки...

Та за Акваленд...влезте в сайта им и си принтирайте брошурка за намаление. http://fb.aqualand.bg/promo1/

е да но въпреки това, мен аква парк по си ме кефише от аква ленд, по спокойно беше ;) :да:

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пон 09 юли 2012 14:32

wolff1 написа:
chefito написа:

е да но въпреки това, мен аква парк по си ме кефише от аква ленд, по спокойно беше ;) :да:

Проблемът е, че Акваленд няма конкуренция в момента. Пързалките не са чак толкова скъпи, дано направят още един комплекс с пързалки някъде и всичко ще си дойде на мястото. Иначе напълно подкрепям - АКВАЛЕНД е претъпкано и не си струва да се ходи събота и неделя.

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Пон 09 юли 2012 14:38

chefito написа:Проблемът е, че Акваленд няма конкуренция в момента. Пързалките не са чак толкова скъпи, дано направят още един комплекс с пързалки някъде и всичко ще си дойде на мястото.

По принцип се планираше такова нещо:
http://sofia21.bg/bg/ideas/akvapark-ch-epinci/

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пон 09 юли 2012 15:51

Те са 3-4 хубави в цяла Бг, но май около София нямате нищо...според мен е въпрос на време да инвестира някой и при вас....огромен град...страшно много хора в околностите...би трябвало да има оборот и бърза възвръщаемост...но пък София Ленд умря...безславно...знам ли... :bishop

wolff1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот wolff1 » Пон 09 юли 2012 16:25

на мен лично не ми трябват пързалки. 1 басейн и шезлонги да се печеш и тва е. и да няма много гюрултия хехе mhihi :да:

Потребителски аватар
stoi4o.d
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stoi4o.d » Пон 09 юли 2012 17:22

wolff1 написа:на мен лично не ми трябват пързалки. 1 басейн и шезлонги да се печеш и тва е. и да няма много гюрултия хехе mhihi :да:

То Акваленда не може да го сравняваш с басейните в града,там е екшънленд mhihi :beer

Аквапарка си е типичен басейн,определено е много спокойно,няма много хора през седмицата,става за плуване,водата е чиста,има и бар :да:

Едно време Балоните до Гребната бяха много яки,фул хора нон стоп,огромни басейни,защо замря незнам eusa

wolff1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот wolff1 » Пон 09 юли 2012 17:37

BG_Golf4e написа:
wolff1 написа:на мен лично не ми трябват пързалки. 1 басейн и шезлонги да се печеш и тва е. и да няма много гюрултия хехе mhihi :да:

То Акваленда не може да го сравняваш с басейните в града,там е екшънленд mhihi :beer

Аквапарка си е типичен басейн,определено е много спокойно,няма много хора през седмицата,става за плуване,водата е чиста,има и бар :да:

Едно време Балоните до Гребната бяха много яки,фул хора нон стоп,огромни басейни,защо замря незнам eusa

прав си за бара или бившия в аква парк, надявам се и след ремонта да е пак така. воден, седиш си, киснеш се, лошо няма mhihi :да: акваленд както каза екшънленд, претъпкана история

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Вто 10 юли 2012 17:04

Темата е за акваленд, вие обсъждате кое е по-хубаво - аквапарк vs басейн.
Все едно някой да пита как да си смени водната помпа, а вие да спорите бензин vs дизел в темата му :screwy

Не разбрах как е било уикенда там последно?

Потребителски аватар
Skruji
Автомобил: Golf 6 Variant
Двигател:

Мнениеот Skruji » Вто 10 юли 2012 17:51

В събота ходихме, но бяхме там към 8 часа и си намерихме супер места. До обяд не беше голяма лудница, ползвахме си пързалките доволно. Ама след обяд стана мазало, което е съвсем нормално за сезона и уикенда.
Тази година не съм ходил през седмицата, но миналата беше доста спокойно през делничните дни. 8)

Потребителски аватар
Exell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Exell » Вто 10 юли 2012 19:07

Имам едно питане , малко извън заглавието /не ми се иска да пускам нова тема , ще стане като реклама/... та някой ходил ли е в новия "увеселителен парк" до Брезник? Рагледах им сайта , аквапарка не е много впечатляващ , но има доста други забавления та.... лично аз , мисля да го посетя близките седмици.

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Вто 10 юли 2012 19:21

Exell написа:

Така наречения Конса:-)
Много мижави ми се сториха пързалките,иначе има POV видео:

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Varbona » Вто 10 юли 2012 22:39

аз бях преди 2 седмици в конса
не е хич лош басейна, но чак пък аквапарк - има 3 пързалки и тетаваа
аз ходих заради пейнтбола и картинга, пистата са я понаправили
има и писта за АТВ, но сега не бачка, че дигала прахоляк на басейна, та с атевета само по маршрути из гората

Върни се в “ОФФ-Топик - други”