Въпрос към смолянци

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
IvoG
Автомобил: Golf III
Двигател: 2.0 AGG

Мнениеот IvoG » Вто 26 дек 2006 19:11

nando 16v написа:Днес сериозен снеговалеж в Смолян дано да спре че така въобще не е за пътуване :?

Точно тази информация очаквам от теб и смолянци за да сме подготвени с маршрута :)

Потребителски аватар
IvoG

Мнениеот IvoG » Вто 26 дек 2006 19:19

gr_kanev написа:Дяволското гърло ти е на пътя - просто трябва да спреш, и да влезеш да разгледаш /няма да съжаляваш/; за Ягодинската - или ходене пеш, или с колата малко отбивка. Определено е много красиво, и също няма да съжаляваш. Само внимавай да не уцелиш "неработно" време.
Лек път, и приятна екскурзия !

На път имаш предвид между Девин и Триград?

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Мнениеот gr_kanev » Вто 26 дек 2006 19:22

IvoG написа:На път имаш предвид между Девин и Триград?

Точно !
:да:

Всъщност откъдето и да минеш за Триград с нормален автомобил, все ще е покрай Дяволското гърло.

Потребителски аватар
nando 16v
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот nando 16v » Сря 27 дек 2006 14:05

Днес пък времето е перфектно остава и така да е в събота :D

Потребителски аватар
IvoG

Мнениеот IvoG » Сря 27 дек 2006 17:27

Е дано е гот времето, иначе обичам сняг да има ама не и задръствания :cry: а и ква нова година е без сняг и то в родопите. А дали може да разберем пътя през Кричим се поддържа т.е. чисти.

п.с. Времето го дават към петък събота да се заоблачи и минусови темп.

Потребителски аватар
nando 16v
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот nando 16v » Чет 28 дек 2006 15:21

IvoG написа:Е дано е гот времето, иначе обичам сняг да има ама не и задръствания :cry: а и ква нова година е без сняг и то в родопите. А дали може да разберем пътя през Кричим се поддържа т.е. чисти.

п.с. Времето го дават към петък събота да се заоблачи и минусови темп.

За съжаление не мога да ти дам инфо за състоянието на пътя в Кричим май ще е по добре някой пловдивски колега да каже те са по близо

Потребителски аватар
meltin
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот meltin » Чет 28 дек 2006 17:20

За 8.12 ходихме в Девин и минахме през Пазарджик, Кричим, Девин... на 10.12 като се връщахме към София минахме през Пампорово, Асеновград, Пловдив и на магистрала тракия... За съжаление не стигнахме до Триград но разгледахме Ягодинската пещера и Дяволското гърло.

Ми честно казано пътя до Девин, не е хич зле. На мене лично доста ми хареса. Не ми харесаха няколко големи дупки във тия малките селца дето са след Пазарджик... Няма смисъл да ходиш до Пещера от Пазарджик. Минаваш през Пазарджик, след това търсиш пътя за Синитево. Във Пазарджик за да хванеш пътя към Синитево трябва да минеш през индустриалната зона. След Синитево минаваш през Огняново и там вече си има табели към Кричим.

Цялото това нещо се прави защото моста в Огняново го няма... реката го отнася за втори път покраи тия наводнения.

По пътя за и там през селата стигаш до Кричим.. Стигнахме за 3 часа и половина като имахме 5 спирания... някой за по 5 минути други за по 15

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Чет 28 дек 2006 17:34

Някой от смолянци ,може ли да ми каже дали планетариума ще работи на 30.12 или на 2.01

Потребителски аватар
Plamen_RI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plamen_RI » Чет 28 дек 2006 18:18

Колега, доста често съм го вземал този маршрут, имало е теми и преди от къде е по-близо за Триград, ама при сегашната зимна обстановка ми се вижда безмислено да спорим, просто не си заслужава риска според мен, зимата да въртиш през Кричим, това е път с доста несигурна потдръжка откъм чистене. Мини си през околовръстното на Пловдив,оттам Асеновград, Пампорово, верно ще загубиш час-час и нещо, ама повярвай, със Смолянския сняг шега не бива...
ПС и през където и да тръгнеш - умната :да:

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора

Мнениеот gr_kanev » Чет 28 дек 2006 19:18

Странно, на моята карта е написано СинитОво, не СинитЕво. Но стават и грешки. А ако се движи по автомагистрала "Тракия", не е ли по-добре да не се слиза на Пазарджик, ами да се продължи до разклона за Съединение и Стамболийски, и оттам през Цалапица и Стамболийски към Кричим ? Сещам се за поне двама активни участници от Стамболийски, нека те си кажат.
Честно казано не знам откъде ще е по-добре - колеги от Смолян го плашиха с пътя през Пампорово, ама идва и логичният въпрос - ами ако пътя през Пампорово е зле /който си е основна пътна артерия и връзка на Смолян/ откъм почистване и задръствания, какво остава за пътя през Кричим ?
А, и още нещо - пътя Батак-Доспат го обявяват от доста време като затворен.
Лек и безавариен път, и весело посрещане на Нова година !

Потребителски аватар
IvoG

Мнениеот IvoG » Чет 28 дек 2006 21:58

Plamen_VR6 написа:Колега, доста често съм го вземал този маршрут, имало е теми и преди от къде е по-близо за Триград, ама при сегашната зимна обстановка ми се вижда безмислено да спорим, просто не си заслужава риска според мен, зимата да въртиш през Кричим, това е път с доста несигурна потдръжка откъм чистене. Мини си през околовръстното на Пловдив,оттам Асеновград, Пампорово, верно ще загубиш час-час и нещо, ама повярвай, със Смолянския сняг шега не бива...
ПС и през където и да тръгнеш - умната :да:

Аз не търся по краткия път а по спокойния но зимата няма такъв. Явно ще е през Смолян за да се избегнат евентуални изненади като непочистен път.

Потребителски аватар
IvoG

Мнениеот IvoG » Чет 28 дек 2006 22:07

gr_kanev написа:Честно казано не знам откъде ще е по-добре - колеги от Смолян го плашиха с пътя през Пампорово, ама идва и логичният въпрос - ами ако пътя през Пампорово е зле /който си е основна пътна артерия и връзка на Смолян/ откъм почистване и задръствания, какво остава за пътя през Кричим ?
А, и още нещо - пътя Батак-Доспат го обявяват от доста време като затворен.
Лек и безавариен път, и весело посрещане на Нова година !

Ами така е през Кричим може да се окаже живо приключение а през Смолян поне ще сме повече :)

Мерси за пожеланията! Весело посрещане и на теб!

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора

Мнениеот gr_kanev » Чет 28 дек 2006 22:10

До Смолян - добре, ама после до Триград /Девин/ може да си е още по-голямо приключение. Е, тогава поне в Смолян ще я посрещнеш - и там имаме "агенти" :wink:
И аз благодаря за пожеланията !

Потребителски аватар
IvoG

Мнениеот IvoG » Чет 28 дек 2006 22:19

gr_kanev написа:До Смолян - добре, ама после до Триград /Девин/ може да си е още по-голямо приключение. Е, тогава поне в Смолян ще я посрещнеш - и там имаме "агенти" :wink:
И аз благодаря за пожеланията !

Абе да има силни усещания и да сме живи и здрави та да има какво да разправяме на внуците :)

Потребителски аватар
bobo7
форумно КГБ
Автомобил:
Двигател: AGN
Контакти:

Мнениеот bobo7 » Пет 29 дек 2006 8:55

е айде мое да се засечем по пътя и на крайната точка ;)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”