nando 16v написа:Днес сериозен снеговалеж в Смолян дано да спре че така въобще не е за пътуване
Точно тази информация очаквам от теб и смолянци за да сме подготвени с маршрута

gr_kanev написа:Дяволското гърло ти е на пътя - просто трябва да спреш, и да влезеш да разгледаш /няма да съжаляваш/; за Ягодинската - или ходене пеш, или с колата малко отбивка. Определено е много красиво, и също няма да съжаляваш. Само внимавай да не уцелиш "неработно" време.
Лек път, и приятна екскурзия !
IvoG написа:Е дано е гот времето, иначе обичам сняг да има ама не и задръстванияа и ква нова година е без сняг и то в родопите. А дали може да разберем пътя през Кричим се поддържа т.е. чисти.
п.с. Времето го дават към петък събота да се заоблачи и минусови темп.
Plamen_VR6 написа:Колега, доста често съм го вземал този маршрут, имало е теми и преди от къде е по-близо за Триград, ама при сегашната зимна обстановка ми се вижда безмислено да спорим, просто не си заслужава риска според мен, зимата да въртиш през Кричим, това е път с доста несигурна потдръжка откъм чистене. Мини си през околовръстното на Пловдив,оттам Асеновград, Пампорово, верно ще загубиш час-час и нещо, ама повярвай, със Смолянския сняг шега не бива...
ПС и през където и да тръгнеш - умната
gr_kanev написа:Честно казано не знам откъде ще е по-добре - колеги от Смолян го плашиха с пътя през Пампорово, ама идва и логичният въпрос - ами ако пътя през Пампорово е зле /който си е основна пътна артерия и връзка на Смолян/ откъм почистване и задръствания, какво остава за пътя през Кричим ?
А, и още нещо - пътя Батак-Доспат го обявяват от доста време като затворен.
Лек и безавариен път, и весело посрещане на Нова година !
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 40 госта