Инициатива за БЪЛГАРСКИТЕ медици в Либия

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
SMEL
Автомобил: MK4 TDI
Двигател: AHF 1999

Мнениеот SMEL » Сря 27 дек 2006 22:40

това с лентата ми се струва неефективно.http://dnes.dir.bg/2006/12/27/news1122238.html -това е нещо сериозно.Летищата ако спрат да обслужват либийски авиолиний и т. н.Тоест трябват крупни мерки-ако имах власта бих им обявил война без да се замислям.Една по голяма бомб-ичка/пиратка/ и ги заличавам от лицето на земята ЗАВИНАГИ.

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Чет 28 дек 2006 1:11

Просто този проблем трябва да стане на всеки българин, защото днеска са тези сестри, утре ще е някой друг

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Чет 28 дек 2006 8:25

Vlad777 написа:
dready написа:Вече съм със стикер на колата и на магазина.Готов съм и за протестни действия.

какъв е този стикер за колата?

Ето го:
Изображение

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Чет 28 дек 2006 8:27

Vlad777 написа:
Просто този проблем трябва да стане на всеки българин, защото днеска са тези сестри, утре ще е някой друг

Хубавото е ,че има хора които мислят като теб ,а не като някой индивиди преди теб.

Perso написа:Писна ми на ку.а от тези медици!!!!
Спрете да тормозите хората поне в този форум!!!

Виновни или не, не съм ги пращал на сила в Либия!

Ако ти бяха роднини щеше да пееш друга песен.Но такива сме си българите.Целия свят ни защити ние сами се плюем.После Европа каква Европа бе ,ние сме за 3тия свят.

Потребителски аватар
baTkoTo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот baTkoTo » Чет 28 дек 2006 14:47

SMEL написа:това с лентата ми се струва неефективно.http://dnes.dir.bg/2006/12/27/news1122238.html -това е нещо сериозно.Летищата ако спрат да обслужват либийски авиолиний и т. н.Тоест трябват крупни мерки-ако имах власта бих им обявил война без да се замислям.Една по голяма бомб-ичка/пиратка/ и ги заличавам от лицето на земята ЗАВИНАГИ.

Просто и да искаш не можеш да ги заличиш те са пръснати като бълхи има ги на всякаде ти ще заличиш Либия обаче Либици ще има защото те са в БГ навсякаде :)

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Чет 28 дек 2006 15:04

baTkoTo написа:
SMEL написа:това с лентата ми се струва неефективно.http://dnes.dir.bg/2006/12/27/news1122238.html -това е нещо сериозно.Летищата ако спрат да обслужват либийски авиолиний и т. н.Тоест трябват крупни мерки-ако имах власта бих им обявил война без да се замислям.Една по голяма бомб-ичка/пиратка/ и ги заличавам от лицето на земята ЗАВИНАГИ.

Просто и да искаш не можеш да ги заличиш те са пръснати като бълхи има ги на всякаде ти ще заличиш Либия обаче Либици ще има защото те са в БГ навсякаде :)

Да не стане така ,че живота на либииците да стане доста тежък в България.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”