Култура, етика, морал....?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
biol
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот biol » Сря 27 дек 2006 17:28

santo_trafficante написа:
Pichaga написа:а иначе гърдите са добри, требе да се признае :wink:
така е щот са тунинговани :wink: :P

Тунинга е добре ама като дигнеш капака
...... карбуратор

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Сря 27 дек 2006 17:32

ей....

Потребителски аватар
teo_ss
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот teo_ss » Сря 27 дек 2006 17:36

kotse_botse написа:
teo_ss написа:Чалгата не ми пречи, пречи му просташкото поведение на чалга звездите.

Всеки си търси начин да прави пари, те са го намерили ;-)

Шофьорите на такси печелят, чрез каране, певците, чрез пеене, камелия изкарва пари като си показва прелестите насам-натам, каква е тя тогава?
А може би си прав, че не е виновен изрусения но е факт, че обществото ни деградира, чалга звездите се радват на огромен интерес и са идоли за младото поколение, а идолите се копират, следователно улиците, ще се напълнят с разголени момиченца. Ако може юристите, във форума да обаснат има ли в наказателния кодекс закон свързан с неморално поведение на публични места.

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Сря 27 дек 2006 17:37

wili98 написа:ей....
:roll: :roll:

Потребителски аватар
dermeister
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dermeister » Сря 27 дек 2006 17:51

kotse_botse написа:
teo_ss написа:Преди седмица гледам "кой е по-по-най" много му се кефя на това предаване. Едно момиченце на 4-5 г. запява на ивана "карай на червено" и т.н. Шок и ужас

Сега и ти същото, само че за друг тип музика (изрусен педерас бил...) - ми всеки си слуша квото си иска и копира който иска, ти като не харесваш - не слушаш, това е толкоз просто и логично ;-)

И за теб е нормално 5 годишно дете да пее такива текстове и то научено от майка му? И Азис не е изрусен педераст?

Потребителски аватар
kotse_botse
Спортист - антипияница
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kotse_botse » Сря 27 дек 2006 17:53

teo_ss написа:Шофьорите на такси печелят, чрез каране, певците, чрез пеене, камелия изкарва пари като си показва прелестите насам-натам, каква е тя тогава?

Ами не си прав - Азис като беше само Васко п******а? Някой знаеше ли за него? Но като стана Азис направи парата, въпреки че гласа му си е все същия, нали. Тъй че той си е намерил начин да се популяризира, а от там и да направи пари. Всеки си има начин, включително и Камелия.

И друго - Бат' Джими (Хендрикс) като е излизал на концертите и е палил от хубавите цигарки и после ги закача отстрани на китарата между струните докато си върти солата - по- добър модел на поведение ли е? Или Боб Марли...? А Кърт Кобейн виждал ли си го на концерти в кво състояние е бил? А Лейн Стейли? Само ще ти кажа, че последните двама са ми от най- любимите музиканти. Но това, че съм ги слушал, не означава, че и аз съм го правил това. И освен това е тъпо да свързваш поведението с определен тип музика - ми тя и Лили Иванова се облича като... А да не говорим в световен мащаб.

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Сря 27 дек 2006 20:22

kotse_botse e много прав в случая. Чалгата си е музика като всички останали. Много хора слушат метъл. Ами да се заслушат малко в текста - едва ли е много по-поучителен от текста на чалгите, да не говорим за групи като Корн например, чиято вокалист е аналога на Азист в метъла, ако мога така да се изразя :lol:
Примери - бол.
А и циците на Камелия - нещо против тях?! :lol: :lol: :lol:
Вярно, че не обичам силикон, но... за тях ще се прежаля някак си.. :wink:

Потребителски аватар
OldSchoolPassat
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот OldSchoolPassat » Сря 27 дек 2006 20:31

dermeister написа:
kotse_botse написа:
teo_ss написа:Преди седмица гледам "кой е по-по-най" много му се кефя на това предаване. Едно момиченце на 4-5 г. запява на ивана "карай на червено" и т.н. Шок и ужас

Сега и ти същото, само че за друг тип музика (изрусен педерас бил...) - ми всеки си слуша квото си иска и копира който иска, ти като не харесваш - не слушаш, това е толкоз просто и логично ;-)

И за теб е нормално 5 годишно дете да пее такива текстове и то научено от майка му? И Азис не е изрусен педераст?

То детето пее квото го научиш да пее. Майка му като е бившата обща на квартала а баща му тираджия да си свирука Шостакович ли искаш... Прав е колегата в първия пост, не е важно конкретното име на изпълнител, важно е масовото изпростяване на народа, толкова желано от политиците. Защото прост народ се контролира лесно.

Uneek
Автомобил: 1998 VW Polo Variant
Двигател: APQ

Мнениеот Uneek » Сря 27 дек 2006 20:47

Аз пък се възмутих от БТВ на Бъдни вечер. Точно беше 8 часа някъде, и всяко нормално БГ семейство вечеря, а те наште дискутираха за украинска секта която проповядва многоженството и излъчиха кадри на чисто голи жени които влизат в басейна при "пастора" на сектата и подобни глупости. Иначе предаването беше интересно, но не му беше момента тогава да го излъчат.

Потребителски аватар
joro_kem
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
Двигател: AXR DFFA

Мнениеот joro_kem » Сря 27 дек 2006 21:38

и по-зле ща става, момчетаааааааааа!

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Сря 27 дек 2006 22:26

dobrinb написа:
веселин написа:...чалгата ще стане официално - народна музика!!! :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :maaad: :maaad: :maaad: :rocketwhore :rocketwhore :rocketwhore :climb :climb :climb :climb :climb :climb :climb :climb :037: :037: :037: :037: :037: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :help: :help: :help: :help: :help: :dontknow: :dontknow: :dontknow: :( :( :(

Е това ако стане правя преврат и ще стане такъв тоталитаризъм, че ...
П.П: Набирам сподвижници :rocketwhore

Пиши ме с тебе съм!:)

Pichaga написа:а иначе гърдите са добри, требе да се признае :wink:

Ух на батяяяяяяяя:)

Потребителски аватар
MamaMy
Автомобил: Galaxy
Двигател: AUY 2003г

Мнениеот MamaMy » Сря 27 дек 2006 23:04

teo_ss написа:Чалгата не ми пречи, пречи му просташкото поведение на чалга звездите. А за онзи изрусения може да всичко друго но не и по-велик българин от Вапцалов. Тези класирали го на това място сигорно и хал-хабер си нямат кой е Вапцаров.

Не си прав! Всяко дете знае кой е Вапцаров. Той беше доста известен с умните си вицове телевизионен водещ :twisted:

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Сря 27 дек 2006 23:55

My написа:
teo_ss написа:Чалгата не ми пречи, пречи му просташкото поведение на чалга звездите. А за онзи изрусения може да всичко друго но не и по-велик българин от Вапцалов. Тези класирали го на това място сигорно и хал-хабер си нямат кой е Вапцаров.

Не си прав! Всяко дете знае кой е Вапцаров. Той беше доста известен с умните си вицове телевизионен водещ :twisted:

хахаха

:xaxaxa Чалгаджии!

Аз слушам всякаква музика. В колата имам едно ЦД, което започва с хип-хоп, после чалга, после Металика, Кид Рок и Найтуиш!

Ходя и в 33 и Син сити! :shock И кво общо има това с културата?!? 8)

Който както иска да се облича! Като родителите не искат децата им да гледат Камелия по цици - да сменят канала! Елементарно!

А това че на някои деца родителите им са селяни и ги учат на селски номера - тва няма нищо общо с чалгата!

Потребителски аватар
teo_ss
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот teo_ss » Чет 28 дек 2006 8:18

Темата отиде в друга посока, превърна се в чалга срещу всичко останало. Съгласен съм, че в съвременния свят шоубизнес и морал е трудно да ги вкараш в изречение освен ако не се самоизключват. Мисълта ми беше за масовото изпростяване на по-младото поколение. Деца, неможещи да мислят, поемат всичко сервирано им наготово от медиите. Децата ни са наркомани и касапи - справка коя, да е новинарска емисия. Сега сигурно много хора ще кажат, че и преди си ги е имало ама не им се е обръщало внимание. Но е ненормално тийнейджърки да омбислян план за предомишлено убийство. Не става 13г. момиченце да казва пред камерите по време на инцидента в "Индиго", "ама ние още нищо не бахме пили". Обществоно ни ДЕГРАДИРА, няма значение дали е заради чалгата, хеви метъла или корупцията в МВР. Това са хората които, след 10-тина години ще избират управляващите ни, а една не малка част от тях не могат да си напишат името с по-малко от две правописни грешки. На зле отива работата........направо ми се реве.

Потребителски аватар
orgasmatron
Автомобил: Passat B4 Syncro
Двигател: AGG
Контакти:

Мнениеот orgasmatron » Чет 28 дек 2006 8:21

Може да ме тресе малко параноята, но според мен чалгата се толерира от държавата като цяло. Народа трябва да се занимава с някакви глупости да се забавлява с някави евтини зрелища за да не мисли са по сериозните неща.

Нямам нищо против т.н. музика но да си я слушат някъде по далеч от мен.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”