santo_trafficante написа:така е щот са тунингованиPichaga написа:а иначе гърдите са добри, требе да се признае![]()
Тунинга е добре ама като дигнеш капака
...... карбуратор
kotse_botse написа:teo_ss написа:Чалгата не ми пречи, пречи му просташкото поведение на чалга звездите.
Всеки си търси начин да прави пари, те са го намерили
kotse_botse написа:teo_ss написа:Преди седмица гледам "кой е по-по-най" много му се кефя на това предаване. Едно момиченце на 4-5 г. запява на ивана "карай на червено" и т.н. Шок и ужас
Сега и ти същото, само че за друг тип музика (изрусен педерас бил...) - ми всеки си слуша квото си иска и копира който иска, ти като не харесваш - не слушаш, това е толкоз просто и логично
teo_ss написа:Шофьорите на такси печелят, чрез каране, певците, чрез пеене, камелия изкарва пари като си показва прелестите насам-натам, каква е тя тогава?
dermeister написа:kotse_botse написа:teo_ss написа:Преди седмица гледам "кой е по-по-най" много му се кефя на това предаване. Едно момиченце на 4-5 г. запява на ивана "карай на червено" и т.н. Шок и ужас
Сега и ти същото, само че за друг тип музика (изрусен педерас бил...) - ми всеки си слуша квото си иска и копира който иска, ти като не харесваш - не слушаш, това е толкоз просто и логично
И за теб е нормално 5 годишно дете да пее такива текстове и то научено от майка му? И Азис не е изрусен педераст?
teo_ss написа:Чалгата не ми пречи, пречи му просташкото поведение на чалга звездите. А за онзи изрусения може да всичко друго но не и по-велик българин от Вапцалов. Тези класирали го на това място сигорно и хал-хабер си нямат кой е Вапцаров.
My написа:teo_ss написа:Чалгата не ми пречи, пречи му просташкото поведение на чалга звездите. А за онзи изрусения може да всичко друго но не и по-велик българин от Вапцалов. Тези класирали го на това място сигорно и хал-хабер си нямат кой е Вапцаров.
Не си прав! Всяко дете знае кой е Вапцаров. Той беше доста известен с умните си вицове телевизионен водещ
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 44 госта