Внимание! Поредните мошеници!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Сря 25 апр 2007 7:27

какво очаквате от ангел на тъмнотията...взела е стопа обезкостила го е и ся се прави на ни лук яла ни лук мирисала щото вижда че никой не я ебава и не иска да си върши работата при нея....

Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trunner » Сря 25 апр 2007 12:00

Така е - и сега извинения и чудо! Айде моля!

Потребителски аватар
Huizel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Huizel » Сря 25 апр 2007 14:20

chefito написа:какво очаквате от ангел на тъмнотията...взела е стопа обезкостила го е и ся се прави на ни лук яла ни лук мирисала щото вижда че никой не я ебава и не иска да си върши работата при нея....

Много са си хубави ангелите на тъмнотията.А коя страна е права и коя е крива,само участниците си знаят.Ние освен да коментираме и да си направим преценка тя си остава за нас.
А между другото,евала за това,че обвинената страна взе участие,колкото и да е,това си е един +. :)

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Сря 25 апр 2007 15:01

Аз бих приел за вярно обяснението за скъсването на уплътнението.
Крушките е нормално да бъдат демонтирани преди работа, а много лесно е след това да бъдат забравени. Ако наистина са върнати, то това си е чисто неволна грешка.
Относно кабелите... не ги е коментирала дамата, не бих ги коментирал и аз, но ми е странно, наистина.
Сега остава и Sara да се включи и да каже дали наистина е върнато и капарото и мисля, че това би решило казуса и би реабилитирало Ангела.

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Сря 25 апр 2007 17:11

radotom написа:Аз бих приел за вярно обяснението за скъсването на уплътнението.
Крушките е нормално да бъдат демонтирани преди работа, а много лесно е след това да бъдат забравени. Ако наистина са върнати, то това си е чисто неволна грешка.
Относно кабелите... не ги е коментирала дамата, не бих ги коментирал и аз, но ми е странно, наистина.
Сега остава и Sara да се включи и да каже дали наистина е върнато и капарото и мисля, че това би решило казуса и би реабилитирало Ангела.
:да:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”