Внимание! Поредните мошеници!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Huizel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
chefito написа:какво очаквате от ангел на тъмнотията...взела е стопа обезкостила го е и ся се прави на ни лук яла ни лук мирисала щото вижда че никой не я ебава и не иска да си върши работата при нея....
Много са си хубави ангелите на тъмнотията.А коя страна е права и коя е крива,само участниците си знаят.Ние освен да коментираме и да си направим преценка тя си остава за нас.
А между другото,евала за това,че обвинената страна взе участие,колкото и да е,това си е един +.

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Аз бих приел за вярно обяснението за скъсването на уплътнението.
Крушките е нормално да бъдат демонтирани преди работа, а много лесно е след това да бъдат забравени. Ако наистина са върнати, то това си е чисто неволна грешка.
Относно кабелите... не ги е коментирала дамата, не бих ги коментирал и аз, но ми е странно, наистина.
Сега остава и Sara да се включи и да каже дали наистина е върнато и капарото и мисля, че това би решило казуса и би реабилитирало Ангела.
Крушките е нормално да бъдат демонтирани преди работа, а много лесно е след това да бъдат забравени. Ако наистина са върнати, то това си е чисто неволна грешка.
Относно кабелите... не ги е коментирала дамата, не бих ги коментирал и аз, но ми е странно, наистина.
Сега остава и Sara да се включи и да каже дали наистина е върнато и капарото и мисля, че това би решило казуса и би реабилитирало Ангела.
radotom написа:Аз бих приел за вярно обяснението за скъсването на уплътнението.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”