Това съм го изпълнил стъпка по стъпка и пак порта ми е затворен след тест на
http://www.utorrent.com/testport.php?port=*****Цитат:
......Ако използвате софтуерен файруал (firewall) тогава трябва да разрешите входящите конекции да бъдат приемани от клиента ви. Отбележете си, че Windows XP включва в себе си примитивен файруал ("Internet Connection Firewall" или ICF), който може да се наложи да настроите за нуждите на вашият клиент. Следват упътвания за отваряне на портове в Windows XP firewall:
1. Отворете 'Network Connections' (натиснете Start, след това Control Panel, после Network and Internet Connections, и накрая Network Connections.)
2. Изберете връзката, която е защитена от Internet Connection Firewall, и след това под Tasks, изберете Change settings of this connection.
3. В Advanced изберете Settings.
4. За всеки порт, който искате да препратите (примерно 6881, 6882, ... 6889) направете следното:
1. Под Services изберете Add и въведете следната информация:
2. За Description въведете лесно познаваемо име , примерно "Torrent".
3. За Name or IP address на компютърът, който хоства услугата, въведете 127.0.0.1 (което означава “локална машина”)
4. И на двете места External и Internal port number for this service, изберете номера на порта, прим. 6881.
5. ИзберетеTCP, и след това OK.
Проблема ми е че и след изключване на firewall-а пак не тръгва,а показва че има 142 пиъри....
Какво да пробвам вече не ми е ясно...помагайте....
Между другото проблема дойде след "оптимизиране" на интернет скоростите чрез System Mechanic Professional 6..Evil.
...мамка и и програма,сигурно по регистрито е направила пакост
затрих я естествено после ма след дъжд качулка....