...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 23:29, променено общо 1 път.
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Stivi написа:Vivatel ?? Това какво беше ??
Ако можеш да смяташ, ще откриеш, че на Vivatel в момента е най-изгодна офертата за абонамент с включени минути. Почти като глобулската е, но малко по-евтина. Отделно неизговорените минути се прехвърлят за следващия месец и международните им разговори са много по-евтини от останалите оператори. Разбира се и разговорите към фиксирани мрежи

А това, че нямаш познати на vivatel не е показател. И аз бях 8 години предан абонат на мтел на винаги най-дебелата тарифа, но ми писна постоянно да ме "дерат"

-
- Автомобил:
- Двигател:
musura написа:...

Не се мъчи. Някой хора все още ги е яд че са подписали 2-3 годишни договори с МТел и гърците от Глобул при наличието на много по-евтини разговори дори с предплатените на Вива. А обслужването е просто върха. Операторките даже ме питат дали искам още нещо друго. Не като при МТел все едно съм им длъжен нещо и ми се държат като директори.

Да не говорим че реалните сметки зависят от отчитането. При другите е 60сек минимално. И като говориш до 30 сек кво става? Подаряваш им 30 сек на всеки разговор, че може и повече да са. Пък на доста хора не им се говори повече просто щото не си ползват телефоните за приказки от 1001 нощи. И в крайна сметка кво излиза? Че и двамата ако говорим до 30 сек. на мене ми излиза почти 2 пъти по-евтино с предплатената от твойта на договор.