...

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
vw_golf_2_Memphis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw_golf_2_Memphis » Нед 07 яну 2007 12:03

...

Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 23:29, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Нед 07 яну 2007 15:30

Stivi написа:Vivatel ?? Това какво беше ??

Ако можеш да смяташ, ще откриеш, че на Vivatel в момента е най-изгодна офертата за абонамент с включени минути. Почти като глобулската е, но малко по-евтина. Отделно неизговорените минути се прехвърлят за следващия месец и международните им разговори са много по-евтини от останалите оператори. Разбира се и разговорите към фиксирани мрежи :wink:

А това, че нямаш познати на vivatel не е показател. И аз бях 8 години предан абонат на мтел на винаги най-дебелата тарифа, но ми писна постоянно да ме "дерат" :wink: В момента в който минах на vivatel, се оказа че 50% от моите познати в контакт-листа ми, също имат такива телефони, но те ги позлват само за разговори vivatel-vivatel и vivatel-бтк, затова и не съм ги знаел ...

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Нед 07 яну 2007 15:59

musura написа:...
:да:
Не се мъчи. Някой хора все още ги е яд че са подписали 2-3 годишни договори с МТел и гърците от Глобул при наличието на много по-евтини разговори дори с предплатените на Вива. А обслужването е просто върха. Операторките даже ме питат дали искам още нещо друго. Не като при МТел все едно съм им длъжен нещо и ми се държат като директори. :lol: Пък да не говорим че с прима говорих за 1.20 на минута в БГ а сега за толкова говоря в чужбина с предплатената. Колегата първо да погледне фактите тогава да се изказва неподготвен кои били ... хехехе Само като погледнеш 20 лева ваучер, и получаваш 500 минути към мрежата и тия 20 лева отделно можеш да си ги изговориш в други мрежи... :lol: Глобул ли? МТел ли? Договори нещо казваш а? Не мерси... :lol: :lol: :lol: :) Те на тва му викам аз конкуренция. 8)
Да не говорим че реалните сметки зависят от отчитането. При другите е 60сек минимално. И като говориш до 30 сек кво става? Подаряваш им 30 сек на всеки разговор, че може и повече да са. Пък на доста хора не им се говори повече просто щото не си ползват телефоните за приказки от 1001 нощи. И в крайна сметка кво излиза? Че и двамата ако говорим до 30 сек. на мене ми излиза почти 2 пъти по-евтино с предплатената от твойта на договор. :lol: Замислете се малко преди да пишете. :wink:

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Нед 07 яну 2007 17:52

Безсмислено е да спорим,колегата вече си избра карта така че .... :lol:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”