Колеги от Разград - Търси се Гюрджин Тунчеров Исмаилов
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Re: Спешно!! Колеги от Разград
Доста хора познавам , но въпросното лице –не
Да не е някъде от селата край Рз . ?

- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Re: Колеги от Разград - Търси се Гюрджин Тунчеров Исмаилов
Честно да ти кажа нямам представа. Ако някой знае как мога да му намеря телефон или му го има. Може да ми звънне спокойно само да му предаде да ми се обади било то от скрит номер или нещо такова. Просто след това става много много кофти за него, а това не искам да се случва.
- 110afn
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: AFN
Абе давате си колите на юнашко доверие и после ревете по форумите и даже заплашвате.
" Колата е все още на мое име и я пускам за издирване". Ти искаш да кажеш, че Гюрджин Тунчеров Исмаилов е крадец. А ти ще бъдеш лъжец. Има голяма вероятност "издирвания" да чете колко си лют и в твоя чест може да мине през 2-3 камери в твоя чест с по 40-50км/ч отгоре
" Колата е все още на мое име и я пускам за издирване". Ти искаш да кажеш, че Гюрджин Тунчеров Исмаилов е крадец. А ти ще бъдеш лъжец. Има голяма вероятност "издирвания" да чете колко си лют и в твоя чест може да мине през 2-3 камери в твоя чест с по 40-50км/ч отгоре

Всеки греши, въпроса е да се учи от грешките си.
Колега, обявявай я за издривнане, докато не е блъснал някой с нея, че тогава става лошо.
Колега, обявявай я за издривнане, докато не е блъснал някой с нея, че тогава става лошо.
- Vizor
- Изгубена душа
- Двигател:
- Контакти:
110afn написа:Абе давате си колите на юнашко доверие и после ревете по форумите и даже заплашвате.
Философи не ми трябват трябва ми помощ. + това не знаеш и цялата история. НЕ искам да я пускам за издирване за това търся момчето за да му помогна да си ОПРАВИ БАКИИТЕ!!! Защото просто не знаеш сам къде се е забатачил. Мене дори няма да ми обърнат внимание. Просто ще вземат колата и ще ми я върнат, което също не искам

Не заплашвам никой! Просто нямам друг вариант

Последен опит правя, защото понеделника отивам да търся варианти.
Просто когато всичко свърши ще напиша точно какво е станало за да няма недоразбрали. Дървени философи не ми трябват за момента. Евала на ЕДИН колега от форума, който направи УЖАСНО МНОГО за мен! Знае ми телефона когато се отбива към София!
Vizor написа:
Не заплашвам никой! Просто нямам друг вариант
Просто когато всичко свърши ще напиша точно какво е станало за да няма недоразбрали.
Очаквам с интерес развитието на твоя случай и напълно те подкрепям защото и аз ще трябва да се разправям с нещо сходно.
В моят случай обаче насрещното лице знае, че трябва да се видим и разберем, но си мисли, че нещата са пълен майтап без да подозира, че дори ще си има сериозна работа с прокуратурата.

- Stoyanov_Vw
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: 1.9 TDI AHF
Изобщо недей го чакай, колега. Той ако беше с всичкия нямаше да се забатачи както ти каза. Действай смело 

- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Визорче, пускай я, няма какво да я бавиш ...
Колега, днес видях въпросното момче. И отивам при него и му казах, така и така да се обади на предишният собственик, защото в противен случай ще се пусне за издирване. И той седи и ме гледа и мълчи. След малко ми вика: Аз ко да напрая да я издирват. И следователно аз се ядосах и му викам: Дано да ти я земат.
Така че колега ти си преценавай, дали ще я пускаш за издирване. Мога да те улесня като ти кажа каде я видях. В Разград ж.к "Орел" до блок 9. Поне като я пуснеш за издирване да знаят каде да я намерят.
Надявам се че поне малко съм помогнал
Така че колега ти си преценавай, дали ще я пускаш за издирване. Мога да те улесня като ти кажа каде я видях. В Разград ж.к "Орел" до блок 9. Поне като я пуснеш за издирване да знаят каде да я намерят.
Надявам се че поне малко съм помогнал

- Vizor
- Изгубена душа
- Двигател:
- Контакти:
Значи ти си бил човека благодарение на когото момчето вече ми има телефона
Изключен му е в момента, но се надявам днес да се обади и да се разберем. Надявам се да се окаже разбран

- Vizor
- Изгубена душа
- Двигател:
- Контакти:
Много хора ми станаха за черпене ракията ще свърши 

Нали за това сме тук, да си помагаме колега. Радвам се че можах да помогна.
- Vizor
- Изгубена душа
- Двигател:
- Контакти:
Туко що се чух с Гюрджин. Оказа се супер разбран. Разбрахме се как ще процедираме и кога ще ми върне номерата на автомобила 
Двама човека от форума помогнаха ужасно много! Те ще получат това, което съм обещал
Ние с Гюрджин ще оправим бакиите до края на месеца 
Поздрав и благодаря на всички. Нарочно няма да пиша другия човек, който ми помогна да го открия за да си няма проблеми някакви момчето, че е разпитвало и всичко останало.
Мисля, че всичко ще е наред понеделник-вторник живи и здрави

Двама човека от форума помогнаха ужасно много! Те ще получат това, което съм обещал

Поздрав и благодаря на всички. Нарочно няма да пиша другия човек, който ми помогна да го открия за да си няма проблеми някакви момчето, че е разпитвало и всичко останало.
Мисля, че всичко ще е наред понеделник-вторник живи и здрави
- predat0r
- Автомобил: Mercedes-Benz W203
- Двигател: C270CDI
А защо ще ти върне номерата а няма да е вземе на негово име.... Да не я бракува.. Това ми стана интересно
- Vizor
- Изгубена душа
- Двигател:
- Контакти:
Дълга и широка. Ще я бракувам аз
А той ще си плати каквото трябва. Момчето пак казвам се оказа точно и точно на време се обади. Евала му правя остави си имена телефони адреси всичко. Каза ако има проблеми да се обадя!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”