:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Режим на тока?!?! От кога и къде?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Пон 08 яну 2007 0:18

Кво да напря като не схващащ от майтап бре? Кво да седна романи ли да ти пиша в тоя форум? Ами да не е спирал тока досега. От миналата година декември ми го спират! Сега доволен ли си? :?: :twisted:
Тока не ми е спирал от както се редяха хората на опашка за бензин!!! Знаеш кога беше това предполагам. Да не говорим че това съм учил и за аварии винаги си има бекъп трасета. Дори и да правят нещо се пуска резервно трасе. Ако ти говори това нещо. Айде със здраве. :wink:

Последна промяна от black` на Пон 08 яну 2007 0:21, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Lepoev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lepoev » Пон 08 яну 2007 0:19

Колеги за съжаление ще е така щото наще ем затварат АЕЦ ем искат да продават на туците и македонците ток,а за българите тъмно и 40% поскъпване.
В случая си спомням за едно време как наще на морските хотели са правели немци и французи по хотелите българите в храстите.

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Пон 08 яну 2007 0:21

Meти написа:Колеги за съжаление ще е така щото наще ем затварат АЕЦ ем искат да продават на туците и македонците ток,а за българите тъмно и 40% поскъпване.
В случая си спомням за едно време как наще на морските хотели са правели немци и французи по хотелите българите в храстите.

:help: :037: :insane :wavecry

П.П. Мети, не беше ли ти човека, който най-много уважаваше Тодор Живков, или се бъркам? Не беше ли точно "едно време" златното българско време? Защо се чувстваш компетентен точно в темите в които най-малко си в час?

Последна промяна от musura на Пон 08 яну 2007 0:25, променено общо 1 път.

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Пон 08 яну 2007 0:24

Мусур не се обиждай ама като гледам медиите са ти промили мозъка и не само на тебе. Като се правят ремонти тока никога не се спира! Всичко е лъжа! :!: И ти го казвам като компетентен човек въпреки че не съм чел защо е имало купони. Не че и ме интересува де. :wink: Нищо лично. 8)

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Пон 08 яну 2007 0:28

blacki написа:Като се правят ремонти тока никога не се спира!

Прав си бате, всъщност всичко е една гадна конспирация! Сега спират тока в София, за да има за нас в Голям Поровец, а и в Малък Поровец, защото сме гъзета, вие мрете от студ в софето :lol: :lol: :lol:

Незнам кой е промит мозък, и ти без да се обиждаш, ама като ти чета постовете на политическа тема, да ти кажа откровенно, ама хич не си в час. Може би наистина ти липсва четенето. Тук не става въпрос за медии, а за книги, за знания - ей такива неща :oops:

П.П. Ти как искаш? Да сменят електромерите под напрежение ли?

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Пон 08 яну 2007 0:31

Да ти кажа ли как се сменят? Има си едни ръкавици за тая работа. Откачат се старите и се слагат новите. След това се закачат пак и хоп :idea: И да всичко става под напрежение. За това си има ръкавици и ботушки. Май на тебе ти липсват някой книжки. :wink:
Айде стига толкова че информацията струва пари все пак. :idea: :lol:
ПП А и политиката въобще не ме итересува. Не се напъвай да четеш щото всичко което съм писал за нея е една голяма смешка но кой да разбере. :)

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Пон 08 яну 2007 0:40

blacki написа:Не се напъвай да четеш щото всичко което съм писал за нея е една голяма смешка но кой да разбере. :)

Ами престани да пишеш смешки. Тук не е детската градина. Като имаш нещо смислено да кажеш - пишеш, като нямаш - само четеш. Ама да пълниш всички теми във форума с "Ооооо помощ, ще има купони за хляб!" - няма нужда.

А за смяната на таблата - може и с ръкавици да се сменят, но най-добре, като си толкова много притеснен за режима на тока, утре се обади в енергото и ги попитай конкретно защо се налага спирането. Ще ти обяснят хората, защото много вероятно освен таблата, да се налага да се сменят и проводници и т.н., ама аз не ги разбирам, щото учих в МЕИ-то само до 4-ти курс навремето и точно предметитие "за електромерите и ръкавиците" ги изтървах :oops:

Потребителски аватар
Lepoev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lepoev » Пон 08 яну 2007 1:36

Да в кумонизма е било добро ама до 1980год. от тогава се е почнала системата на "Гепи-цепи" и куфарчетата с пари и за това самият строй е тръгнал към провал.
Не може да се движи автобус без пътници!
А сега това с ЕС си пълна заблуда за хората нищо няма да се оправи раберете ние влизаме е новия соц блок!Самоче тук няма да има билетче по 4ст. или хляб за 20ст. а ще си умрем от глад особедно ниската и средната класа.

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Пон 08 яну 2007 2:00

Мани мусур. Не се излагай, че верно аз че не съм чел книжки не съм, и си го признавам, ама като те гледам тебе в меи си учил, а не знаеш за диелектрични ръкавици и ботуши ... което е най-дребното в тия среди, а си тръгнал да ми обесняваш къде къде по-сложни неща които едва ли ги проумяваш в момента.

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Пон 08 яну 2007 2:18

Дано има малко режим на тока да почина малко от компютъра! В Дианабад ще има ли?

Потребителски аватар
Huizel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Huizel » Пон 08 яну 2007 3:08

Пу дееба,са па режим на тока.И то главно от 9 до 16 часа.Много хитро нема що,цел ден без ток.Ми ако ми се досе*е,кво на свещи ли?Много романтично няма що 8)

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Пон 08 яну 2007 3:09

Huizel написа:И то главно от 9 до 16 часа.

Тамън докато са на работа хората!

Потребителски аватар
Nadya_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nadya_ » Пон 08 яну 2007 3:11

Huizel написа:Пу дееба,са па режим на тока.И то главно от 9 до 16 часа.Много хитро нема що,цел ден без ток.Ми ако ми се досе*е,кво на свещи ли?Много романтично няма що 8)

Добре, че няма режим на водата за сега mhihi mhihi

Потребителски аватар
Huizel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Huizel » Пон 08 яну 2007 3:11

Vlad777 написа:
Huizel написа:И то главно от 9 до 16 часа.

Тамън докато са на работа хората!

Дам,а нощем трее да има ток.Щото българите ни е страх от тъмното :lol:

Потребителски аватар
K22
Автомобил: НИСАН Х ТРЕЙЛ
Двигател: 2200 Д 2005

Мнениеот K22 » Пон 08 яну 2007 10:56

Вчера съобщиха че в София безработицата е 2%! Е как искате да ви стига тока като всички фирми все от София почват :twisted:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”