Токущо дадох. Питах служителките дали има някаква активност след обявяването в медиите. Отговора беше доста песимистичен: "Единични случаи като теб са!"
И тъй като има неверници и задклавиатурни бабаити ще приложа документ.

"Отменени са десетки операции заради липса на кръв"
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил: vw mk2 Candy Blue
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: "Отменени са десетки операции заради липса на кръв"
Вероятно във вашия регион активността е ниска, защото беше обявено, че недостигът е за западна България. Аз като давах в събота в НЦТХ, беше пълно с хора, а какичката, която ми вземаше кръв каза, че е било наистина критично положението с тези две кръвни групи, но вече е нормализирано. Тя спомена, че от Б група даже преди време са връщали донори, защото са имали много налична кръв.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ще си позволя да напиша нещо не точно по темата, защото потребителят veronika92 продължава да се заяжда с мен на лични. Въпрос към модератори/администратори: Възможно ли е да се прекрати изцяло достъпа на този потребител до форума?
Ето какво ми написа:
И понеже едно от малкото неща, с които се гордея е това, че не лъжа, ето и сканирани бележките от даряването на кръв - за мен и за съпругата ми. За справка - потребителят veronika92 заяви, че е дарявал, но така и не показа бележката от дарениетo, когато muns61 помоли за такава.
Ето какво ми написа:
veronika92 написа:В събота не работеха в НЦТХ, сестра ми работи там и затова знам. Ти май само зад клавиатурата си ВЕЛИК.
Заглавие: "Отменени са десетки операции заради липса на кръв"myrshavija написа:Вероятно във вашия регион активността е ниска, защото беше обявено, че недостигът е за западна България. Аз като давах в събота в НЦТХ, беше пълно с хора, а какичката, която ми вземаше кръв каза, че е било наистина критично положението с тези две кръвни групи, но вече е нормализирано. Тя спомена, че от Б група даже преди време са връщали донори, защото са имали много налична кръв.
И понеже едно от малкото неща, с които се гордея е това, че не лъжа, ето и сканирани бележките от даряването на кръв - за мен и за съпругата ми. За справка - потребителят veronika92 заяви, че е дарявал, но така и не показа бележката от дарениетo, когато muns61 помоли за такава.
Последна промяна от myrshavija на Вто 25 сеп 2012 4:50, променено общо 1 път.
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
поради ред причини Вероника92 е с БАН
една от които е дублиран акаунт, на друг наказан потребител
честито
една от които е дублиран акаунт, на друг наказан потребител
честито
Върни се в “ОФФ-Топик - други”