"Отменени са десетки операции заради липса на кръв"

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Калоян Крумов
Автомобил: vw mk2 Candy Blue
Двигател:

Re: "Отменени са десетки операции заради липса на кръв"

Мнениеот Калоян Крумов » Чет 20 сеп 2012 9:17

Токущо дадох. Питах служителките дали има някаква активност след обявяването в медиите. Отговора беше доста песимистичен: "Единични случаи като теб са!"
И тъй като има неверници и задклавиатурни бабаити ще приложа документ.

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Чет 20 сеп 2012 9:30

Вероятно във вашия регион активността е ниска, защото беше обявено, че недостигът е за западна България. Аз като давах в събота в НЦТХ, беше пълно с хора, а какичката, която ми вземаше кръв каза, че е било наистина критично положението с тези две кръвни групи, но вече е нормализирано. Тя спомена, че от Б група даже преди време са връщали донори, защото са имали много налична кръв.

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Нед 23 сеп 2012 18:35

Ще си позволя да напиша нещо не точно по темата, защото потребителят veronika92 продължава да се заяжда с мен на лични. Въпрос към модератори/администратори: Възможно ли е да се прекрати изцяло достъпа на този потребител до форума?
Ето какво ми написа:
veronika92 написа:В събота не работеха в НЦТХ, сестра ми работи там и затова знам. Ти май само зад клавиатурата си ВЕЛИК.

Заглавие: "Отменени са десетки операции заради липса на кръв"

myrshavija написа:Вероятно във вашия регион активността е ниска, защото беше обявено, че недостигът е за западна България. Аз като давах в събота в НЦТХ, беше пълно с хора, а какичката, която ми вземаше кръв каза, че е било наистина критично положението с тези две кръвни групи, но вече е нормализирано. Тя спомена, че от Б група даже преди време са връщали донори, защото са имали много налична кръв.

И понеже едно от малкото неща, с които се гордея е това, че не лъжа, ето и сканирани бележките от даряването на кръв - за мен и за съпругата ми. За справка - потребителят veronika92 заяви, че е дарявал, но така и не показа бележката от дарениетo, когато muns61 помоли за такава.

Последна промяна от myrshavija на Вто 25 сеп 2012 4:50, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пон 24 сеп 2012 21:53

поради ред причини Вероника92 е с БАН
една от които е дублиран акаунт, на друг наказан потребител
честито