FreAk написа:2.4л са само 4 цилиндрови или поне аз не можах да намеря никъде
V6 2,4l двигател
Наистина са 4 цилиндъра, но фена ми каза, че била 6, ама и той толкова разбира, защото ми твърдеше, че е 200 коня хондата, а то такава няма. Иначе отзад е с два ауспуфа от двете стран, вобще, готино изглеждаше

FreAk написа:на 400м каква е разлилката м/у вас в метри - горе долу
Хонда: 0-100км/ч - 7.9сек
КР : 0-100км/ч - 8.5 сек
Ами голфа е точно 7-7.2 сек до 100, максимум 7.5, незнам как са решили по всички сайтове в нета, че трябва да е 8.5? Виждал съм данни за КР 7.8 в справочен сайт, но немога да се сетя къде беше. На 400 метра разликата беше поне 2-3 коли минимум, като до 100 км/ч хондата очевадно изостава, после на 1 км. вече ме настигаше (около 190-200 км/ч) и след това ме подминаваше на около 210 км/ч, обаче тук вече отдавна сме минали километъра, може би 1.3-1.4 км
Chefito написа:я кажи тоа пич беше ли много надъхан преди старта?
Пича е същия, с който се дърпах с предната хонда 155 коня, за която бях писал лятото (август някъде). Той още тогава с по-бавната хонда твърдеше, че ще ме натупа, а и аз му бях повярвал, но след дръпката с Лексъса (250к.с. V6) вече ми е ясна долу/горе картинката

Sunny написа:Но все ми се струва, че нещо не сте успяли да настъпите V-Tek-a като хората
Доста я настъпвахме, ама това е реалността

П.П. Най-смешното беше, че на единия старт тръгваме двамата наравно и хондата започва да ми дърпа, това още на 1-ва