Ще купувам ТВ карта

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
silent
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот silent » Сря 17 яну 2007 18:53

relaxxx написа:A аз мога да ти препоръчам Асус - а. Много е добро, като софтуеър и изпълнение. Картина от кабел не съм виждал, само ефирна и то от антената в коплекта.

Другото което съм пробвал е Едно американско Хаупауге (май - така се пише), то е още по добро, щото там процесинга на сигнала се извъшва от процесор в самата карта, а не от процесора в компа както е при всички други карти. Шанса да ти забива компа е осезаемо по малък.... ма е по скъпичко към 130 $ май беше....

Та ако искаш добро и евтино, в най-лошия случай нищо под асус.. :arrow:

Не знам какви модели имат Асус в момента но преди две години се борих с един техен тунер за който във форума на дата.бг имаше 13страници с фатки чалъми да тръгне като хората. Софта му беше... абе не беше софт а контролно на първокласници. С две думи с родилни мъки криво ляво го подкарах с Флай2000 но не на 100% с всички възможности. Не зная за това време дали имат някакъв напредък в тая област. Но според мен Асус по добре да си гледат дъната а ако все пак искат да правят нещо по в страни да го правят като хората. Ако искаш главоболия вземай Асус ако искаш да си спестиш боренето на тиква търси нещо друго. И като минимум с Филипсов 9 битов чип. Тези тунери с чип от серията ВТ ги избягвай-

Потребителски аватар
relaxxx
Автомобил: 4x4
Двигател:
Контакти:

Мнениеот relaxxx » Сря 17 яну 2007 20:42

Ей за това става въпрос и мога да споделя че е супер машинка:

http://www.asus.com.tw/products4.aspx?l ... odelmenu=1

А пък другото е:
http://www.hauppauge.com/pages/products ... vr350.html

и си е доста прилично, аз съм с него в момента де... :D

Ама не плюй асуса, щото наистие е добър :wink: