Справяне с нежелани обаждания ?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Re: Справяне с нежелани обаждания ?

Мнениеот velinsl » Нед 18 ное 2012 9:31

Направи апарата да отваря автоматично и без звук.
Да го жилиш поне. Едва ли твои познати и поръчки за работа ще те търсят посред нощ.

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Нед 18 ное 2012 13:23

Номерата, от които той ти се обажда са краен брой, едва ли има достъп до повече от 20 номера, набързо ще ги добавиш в един блек лист. Другото е, че някои от програмите за блокиране ти дават възможност да избереш какво ще чува другият номер - пускаш сигнал заето да му дава, поне известно време няма да се усети, че филтрираш определени номера. Ако пък ти се занимава - почни да ги публикуваш всички тия номера, от които ти звъни, като обяви за жиголо, гей жиголо и т.н. Само ползвай някой фри уай фай провайдър като пускаш обявите. Въобще може доста да се позабавляваш mhihi

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Нед 18 ное 2012 13:54

Колега, много кофти случка, при мен имаше подобно нещо, с едно момиче, беше гадже на мой приятел! И явно нямаше какво да прави, и постоянно чукваше на моя номер. Аз и се обаждах и и казах да не ми кликва, че ме дразни и може някоя вечер да ме набара в нЕ адекватно състояние, и може да си събира зъбите. Но не си взе поука. Една вечер , седнах в интернет и направих 50 акаунта към нейния оператор и направо я направих барлива от СМС-и 500 смс-а от 1 часа вечерта до 3 часа, яко Флооод. Ма това беше защото нямаше какво да правя. Иначе те съветвам да не го взимаш навътре, най-много му дават 2 месеца да изкара да чуква, но през това време не трябва да му обръщаш внимание, не съществува за тебе и си готов!

red rider
Автомобил: virgine blue B3
Двигател:

Мнениеот red rider » Нед 18 ное 2012 22:36

Пускай му номерата в нета със секс обяви на ниски цени ...
и когато звъни вдигай и го оставяй отворен ....

Върни се в “ОФФ-Топик - други”