Пожелавам ти да станеш нещо повече от един "деградирал гад".
feikot написа:Не ги защитавай,знаеш,че не визирам 100% от старците,които ги хранят.Не говоря полюсно,говоря за точно тези "деградирали типове",на които им липсва внимание от семейство и пр. а за ония,които безпредметно хранят котките във входовете и кучетата с кокалчета и комати през терасата !
Petrolhead написа:храненето на улични животни е изключително гадно нещо. честно казано по-добре ги застреляйте или ги сгазете с колата. сериозно говоря.
знам че да нахраниш гладно животно оставя едно такова добро чувство. погрижил си се. да но само за себе си и за собствената си съвест.
знаете ли че от 100 родени на улицата животни оцеляват по-малко от 10, доста по-малко.
като храните бездомните, само усложнявате проблема. специално кучетата стават териториални, създават глудници и нападат хора. да, агресивните кучета са тези, които биват хранени.
вие които им давате храна ги обричате на мизерия и смърт и разбира се придружени с нахапани хора.
ако ви пука за животното, приберете го, намерете му дом, не му купувайте сандвич.
ако само за това имате сили, по-добре го подминете. нека умре от глад и болести поне няма да създаде потомство, което да се мъчи.
feikot написа:Petrolhead написа:храненето на улични животни е изключително гадно нещо. честно казано по-добре ги застреляйте или ги сгазете с колата. сериозно говоря.
знам че да нахраниш гладно животно оставя едно такова добро чувство. погрижил си се. да но само за себе си и за собствената си съвест.
знаете ли че от 100 родени на улицата животни оцеляват по-малко от 10, доста по-малко.
като храните бездомните, само усложнявате проблема. специално кучетата стават териториални, създават глудници и нападат хора. да, агресивните кучета са тези, които биват хранени.
вие които им давате храна ги обричате на мизерия и смърт и разбира се придружени с нахапани хора.
ако ви пука за животното, приберете го, намерете му дом, не му купувайте сандвич.
ако само за това имате сили, по-добре го подминете. нека умре от глад и болести поне няма да създаде потомство, което да се мъчи.
Е точно за това говоря.Ели,имал съм и имам МНОГО домашни любимци,ако искаш и снимка на всеки по отделно мога да ти дамРазбира се че и аз се натъжих докато четох.Да,БЕЗПРЕДМЕТНО е,защото не трябва да ги има ! Знаеш ли,че котките се размножават с геометрична прогресия и ако ти е трудна сметката използвай калкулатора да сметнеш при средно родени 7-9 котета,какво се получава.Пак казвам,че няма човек,който да не обича животни,но уличните са сериозен проблем.Друг е въпроса,че трябва да има приюти,но бягаме от темата...
Petrolhead написа:..... или ги сгазете с колата. сериозно говоря.....
Petrolhead написа:..... няма да създаде потомство, което да се мъчи.
Petrolhead написа:и така като ги гледаш и ти е жално, какво точно направи по въпроса?
след като ти пука, прибери го, намери му стопанин, направи нещо.
не слушайте откачените лелки кучкарки-природозащитници. това тяхното е болест. бездомното животно е опасно, то не трябва да е на улицата. ако няма кой да се погрижи за него по-добре да се евтаназира. кофти е, но няма начин.
oganisjan написа:Кучетата и другите животни са част от Бога, в нашия квартал има 10 бездомни които ме лаят и ми драскат бронята на колата, но нали трябва да сме добри и да се грижим за тези Божи създания
Petrolhead написа:и така като ги гледаш и ти е жално, какво точно направи по въпроса?
след като ти пука, прибери го, намери му стопанин, направи нещо.
това дето са го стрелнали от приюта отдавна е на екирисажа. да не мислите, че там живеят кучета до дълбоки старини. ако не го е потърсил никой е евтанзирано.
разберете че ние сме проблема, ние изхвърляме животни, ние храним бездомните, ние заплождаме от комшийското. ако ние не променим отношението си, проблема няма да се реши.
не слушайте откачените лелки кучкарки-природозащитници. това тяхното е болест. бездомното животно е опасно, то не трябва да е на улицата. ако няма кой да се погрижи за него по-добре да се евтаназира. кофти е, но няма начин.
Petrolhead написа:разберете че ние сме проблема.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 67 госта