Как да си прекратя договора към VIVACOM за и-нет

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Re: Как да си прекратя договора към VIVACOM за и-нет

Мнениеот my heart iS iCe » Сря 05 дек 2012 19:06

Sashko_Trg написа:Стават едни разправии, аз няма как да знам с кой служител съм говорил в София....

То след като се обърне каруцата, пътища много. Но аз се старая, когато говоря с непознати, да ги питам "С кой разговарям" име и фамилия, особено с оператори! Дори и да те излъже отиваш в ОФиса и казваш еди кое си име ми даде оферта, която е невалидна, и договора отпада! Това е много тънка нишка, която е добре да се използва. Така на мой познат го прецакаха с телефона. Само, че той регистрирал картата на баща си, и от Свиваком, го бяха прецакали, както на тебе, с много добра оферта, и той отиде до офиса и яко разправии, малко и с чужда влиятелна намеса се оправиха нещата, с подновения договор по телефона!
Моя съвет е ДА СИ ТЪРСИШ ПРАВАТА...!

Потребителски аватар
Sashko_Trg
Автомобил: Audi A4 Avant
Двигател: 2 0 TDI

Мнениеот Sashko_Trg » Сря 05 дек 2012 19:17

По-принцип е така, прав си, ама не искам да се занимавам и трябва да трая 1 година и тогава тотално ги отписвам, искам и-нет бърз като си пусна да си тегля филма и за 2 мин да е готов, 15 20 мин са ми много. Тук при нас и-нет доставчиците се броят на пръсти сигурно са 3 4 и няма такава голяма конкуренция като в София и всеки прави каквото си иска и никой не подбива цените.

Все пак благодаря за съветите но тея институций не можеш толкова лесно да прецакаш винаги имат вратички с които могат да се спасят.

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Сря 05 дек 2012 19:50

Характеристики на услугата:

Максимална скорост на download - 20 Mbps
Максимална скорост на upload - 1 Mbps

ако не бъркам това е от описанието на услугата и за съжаление не пише "ГАРАНТИРАНА" скорост а само максимална но не се уточнява кой и как може да я достигне :idea: Просто ще трябва да свикнеш че няма да сваляш филм 700MB за 2 мин /което е невъзможно дори и при максималната посочена скорост/ а за 15-20 което не виждам какъв проблем е при положение че докато изгледаш един може да свалиш други 5 през това време :!:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”