Не си купувайте нищо от МОБИЛ СВЯТ !!!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Пет 26 яну 2007 20:16

Отдавна съм спрял да се заглеждам по цените на телефоните в магазини под 20кв.м. а точно на Мобил Свят съм виждал поне 3 с квадратура колкото будка за цигари! Мисълта ми е че ако нямаш пари да си направиш свесен магазин а се опитваш да се правиш на голяма верига значи не са ти читави нещата ! Всичките ми телефони който съм купувал нови /5бр/ са от Германос и досега не е имало проблеми! За някакви 20-30лв разлика в цената /а напоследък цените в Германос са доста конкурентни/ не си заслужава да си докарваш неприятности като на колегата ! Ааа и не съм техен рекламен агент просто така се случи :lol:

KENTAWAR
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KENTAWAR » Пет 26 яну 2007 20:37

Ами аз си взех наскоро телефон от едно магазинче с квадратура 7,6 кв. м. ама с пича си приказвахме няколко пъти като влизах в магазина смених един телефон там и сега съм доволен от моя нямам ядове да не чуе дяволчето) става дума за Нокия Н70 взех е за 550 а беше на 559 кинта а в германос ми е предлгаха за 679лв. е има разлика според мен

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Пет 26 яну 2007 20:48

Разликата се получава от разкодирани телефони били на промоция я в Турция я някъде другаде. :idea: :lol:

KENTAWAR
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KENTAWAR » Пет 26 яну 2007 20:50

blacki написа:Разликата се получава от разкодирани телефони били на промоция я в Турция я някъде другаде. :idea: :lol:

Сигурно е така тъй като имам стикери по тела на ТИМ италианския оператор ама казаха че тела е от австрия ама е новичък и е пълен комплект иамше даже връзка за ръка (кожена) :lol:

Потребителски аватар
Stefanoz
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stefanoz » Пет 26 яну 2007 21:41

Нещо подобно ще кажа и за МЕРИ МОБИЛ

Потребителски аватар
Mega
Автомобил: VW Bora 1.8 - 4Motion
Двигател: AGN - 125
Контакти:

Re ...

Мнениеот Mega » Пет 26 яну 2007 22:41

Аз пък имам магазин и искам да ви кажа, че има и много гадни клиенти!

Идва със счупен телефон, има я записана на охранителните камери, как казва, че тя го е счупила и после като не се зачита гаранцията подава жалба в Комисията за защита на потребителя. Тъпа ПУТКА, ама само разправия после! Отнасят се с телефоните като с кофа за боклук и после искат гаранция. Телефон на 2 месеца да изглежда като изваден от задника!

Потребителски аватар
tyo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tyo » Пет 26 яну 2007 23:13

Stivi написа:Отдавна съм спрял да се заглеждам по цените на телефоните в магазини под 20кв.м. а точно на Мобил Свят съм виждал поне 3 с квадратура колкото будка за цигари! Мисълта ми е че ако нямаш пари да си направиш свесен магазин а се опитваш да се правиш на голяма верига значи не са ти читави нещата

Абе и това не е гаранция :? Наскоро се убедих какви мошеници са Хенди :twisted:
Разчитат клиента да е технически по-неграмотен(в случея тъщата) и го прецакват :evil:

Stefanoz написа:Нещо подобно ще кажа и за МЕРИ МОБИЛ

Какво е станало?

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

ах

Мнениеот longora » Пет 26 яну 2007 23:16

Mega прав си ... има и хора които си мятат телефоните и ги трошат ... а после имат и наглостта да се оплакват, че направеното от тях не влиза в гаранцията ... само че аз си пазя телефона както и много други хора... Жените да .... те трошат всичко .. познавам няколко който си мятат телефоните за здрасти .... но всякви хора има.

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

х

Мнениеот longora » Пет 26 яну 2007 23:19

О да забравих да ви кажа .... лично аз за моя проблем в понеделник ще се обърна към агенцията за защита на потребителите да видим те какво ще кажа, защото в тъпя магазин не ми се разправяше ..... Много мразя някой който знае че е виновен да ми се подмазва .... но ми се подмазаха и аз се разтопих :( Но дано в понеделник да стане нещо хубаво.

Потребителски аватар
Mega
Контакти:

Re ...

Мнениеот Mega » Пет 26 яну 2007 23:47

Трябва всичко да е коректно. Аз съм сменял телефони на клиенти за по 700-800 лв. на 2 дни. Така се е случило за това има гаранция, не е приятно, но това е! В същото време не бих сменил нещо което не е в гаранция даже и 2 лева да бъде. Въпрос на принципи.

Колкото до правата, аз съм за, всеки трябва да си ги търси!

А до колегата Longora, прави си човече, ако ти си бил коректен ще си търсиш правата до край! Защото наистина има много изманици!

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

хас

Мнениеот longora » Съб 27 яну 2007 0:05

Mega ... забелязал съм че колкото и коректно да се отнасяш към останалите хора ... повечето ти обръщат точно с обратното :( Това е много жалко :( но такава ни е държавата .... кво да се прави.

Потребителски аватар
Mega
Контакти:

Re: хас

Мнениеот Mega » Съб 27 яну 2007 0:09

longora написа:Mega ... забелязал съм че колкото и коректно да се отнасяш към останалите хора ... повечето ти обръщат точно с обратното :( Това е много жалко :( но такава ни е държавата .... кво да се прави.

Вярно е колега, но предпочитам да спя спокойно, че не съм излъгал никой. Гледам да съм коректен с хората. Онзи горе все си мисля, че вижда всичко!

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

sf

Мнениеот longora » Съб 27 яну 2007 9:49

Малко са тия като теб !

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Съб 27 яну 2007 11:26

Кофти колега, аз един гсм от тях съм си купувал и никви ядове.2 години аз го използвах после го продадох на един приятел и той го ползва със здраве сега.И наистина там дават по ниски цени, щото не начисляват ддс.Пробвайте да им кажете, че искате данъчна фактура да видите че веднага ше метнат едни 20% отгоре.Та мисълта ми беше, че инцидентно си купих оттам, но не мислям да повтарям.Иначе става въпрос за 6600.

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Съб 27 яну 2007 11:33

Всичко е до късмет .......

Върни се в “ОФФ-Топик - други”