Не си купувайте нищо от МОБИЛ СВЯТ !!!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Отдавна съм спрял да се заглеждам по цените на телефоните в магазини под 20кв.м. а точно на Мобил Свят съм виждал поне 3 с квадратура колкото будка за цигари! Мисълта ми е че ако нямаш пари да си направиш свесен магазин а се опитваш да се правиш на голяма верига значи не са ти читави нещата ! Всичките ми телефони който съм купувал нови /5бр/ са от Германос и досега не е имало проблеми! За някакви 20-30лв разлика в цената /а напоследък цените в Германос са доста конкурентни/ не си заслужава да си докарваш неприятности като на колегата ! Ааа и не съм техен рекламен агент просто така се случи 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Ами аз си взех наскоро телефон от едно магазинче с квадратура 7,6 кв. м. ама с пича си приказвахме няколко пъти като влизах в магазина смених един телефон там и сега съм доволен от моя нямам ядове да не чуе дяволчето) става дума за Нокия Н70 взех е за 550 а беше на 559 кинта а в германос ми е предлгаха за 679лв. е има разлика според мен
- Mega
- Автомобил: VW Bora 1.8 - 4Motion
- Двигател: AGN - 125
- Контакти:
Re ...
Аз пък имам магазин и искам да ви кажа, че има и много гадни клиенти!
Идва със счупен телефон, има я записана на охранителните камери, как казва, че тя го е счупила и после като не се зачита гаранцията подава жалба в Комисията за защита на потребителя. Тъпа ПУТКА, ама само разправия после! Отнасят се с телефоните като с кофа за боклук и после искат гаранция. Телефон на 2 месеца да изглежда като изваден от задника!
Идва със счупен телефон, има я записана на охранителните камери, как казва, че тя го е счупила и после като не се зачита гаранцията подава жалба в Комисията за защита на потребителя. Тъпа ПУТКА, ама само разправия после! Отнасят се с телефоните като с кофа за боклук и после искат гаранция. Телефон на 2 месеца да изглежда като изваден от задника!
- tyo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Stivi написа:Отдавна съм спрял да се заглеждам по цените на телефоните в магазини под 20кв.м. а точно на Мобил Свят съм виждал поне 3 с квадратура колкото будка за цигари! Мисълта ми е че ако нямаш пари да си направиш свесен магазин а се опитваш да се правиш на голяма верига значи не са ти читави нещата
Абе и това не е гаранция

Разчитат клиента да е технически по-неграмотен(в случея тъщата) и го прецакват

Stefanoz написа:Нещо подобно ще кажа и за МЕРИ МОБИЛ
Какво е станало?
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ах
Mega прав си ... има и хора които си мятат телефоните и ги трошат ... а после имат и наглостта да се оплакват, че направеното от тях не влиза в гаранцията ... само че аз си пазя телефона както и много други хора... Жените да .... те трошат всичко .. познавам няколко който си мятат телефоните за здрасти .... но всякви хора има.
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
х
О да забравих да ви кажа .... лично аз за моя проблем в понеделник ще се обърна към агенцията за защита на потребителите да видим те какво ще кажа, защото в тъпя магазин не ми се разправяше ..... Много мразя някой който знае че е виновен да ми се подмазва .... но ми се подмазаха и аз се разтопих
Но дано в понеделник да стане нещо хубаво.

- Mega
- Контакти:
Re ...
Трябва всичко да е коректно. Аз съм сменял телефони на клиенти за по 700-800 лв. на 2 дни. Така се е случило за това има гаранция, не е приятно, но това е! В същото време не бих сменил нещо което не е в гаранция даже и 2 лева да бъде. Въпрос на принципи.
Колкото до правата, аз съм за, всеки трябва да си ги търси!
А до колегата Longora, прави си човече, ако ти си бил коректен ще си търсиш правата до край! Защото наистина има много изманици!
Колкото до правата, аз съм за, всеки трябва да си ги търси!
А до колегата Longora, прави си човече, ако ти си бил коректен ще си търсиш правата до край! Защото наистина има много изманици!
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
хас
Mega ... забелязал съм че колкото и коректно да се отнасяш към останалите хора ... повечето ти обръщат точно с обратното
Това е много жалко
но такава ни е държавата .... кво да се прави.

- Mega
- Контакти:
Re: хас
longora написа:Mega ... забелязал съм че колкото и коректно да се отнасяш към останалите хора ... повечето ти обръщат точно с обратнотоТова е много жалко
но такава ни е държавата .... кво да се прави.
Вярно е колега, но предпочитам да спя спокойно, че не съм излъгал никой. Гледам да съм коректен с хората. Онзи горе все си мисля, че вижда всичко!
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
sf
Малко са тия като теб !
- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
Кофти колега, аз един гсм от тях съм си купувал и никви ядове.2 години аз го използвах после го продадох на един приятел и той го ползва със здраве сега.И наистина там дават по ниски цени, щото не начисляват ддс.Пробвайте да им кажете, че искате данъчна фактура да видите че веднага ше метнат едни 20% отгоре.Та мисълта ми беше, че инцидентно си купих оттам, но не мислям да повтарям.Иначе става въпрос за 6600.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”