Вчера вечерта пред нас, отново стана катастрофа. Таксиметрова шофьорка изпусна завоя и хоп айде в Ауди-то на съседа
По повод бакшишите
					Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
	Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Pia kato zmei
 - Автомобил:
 - Двигател:

- Pia kato zmei
 - Автомобил:
 - Двигател:

didodi написа:Pia kato zmei написа:...а няма да си поправя рекорда за миналата година (три акта за един ден)....
Шшшшш как ги правиш тия неща![]()
Първия акт беше от паяка, втория за това че говоря по "мобифона" (така се изрази куката), а аз не бях виждал мобифон от години, по точно от 1999 когато брат ми си купи GSM и си окачи "Сигмата" на стената!!! А пък третия беше за това че съм минал на червено (което си беше така де).
- Pia kato zmei
 - Автомобил:
 - Двигател:

- Pia kato zmei
 - Автомобил:
 - Двигател:

batmilko написа:да му беше дал 2 лв. да си купи една паста за зъби и едно парцалче, да си забърше боята
Абе да му бях дал ама той като се развика и ми идеше да му набия зъбките в гъ.а, дип че бях обещал на жената че като закарам баба и ще се прибера веднага за да къпеме бебето, а ако го бях ошамарил (което ми идваше да направя, но се прибрах в колата 'щото един регулировчик дойде и каза че ще ни затвори и двамата ако не престанеме веднага!!!) и сигурно щях да се прибера към 12 - 01 часа, а това си е чист повод за развод (ходи обяснявай че са те държали в районното).
Върни се в “ОФФ-Топик - други”