kijelmi написа:И вчера и днес сутринта към 8 в Радомир беше -20, поне толкова показваха термометрите на двата служебни Форд-а. Единия Форд Транзит сравнително нов на 40 000 км запали след 30 мин. въртяне и подгряване на свещите, а другия Форд Рейнджър днес се предаде
и отказа да запали след което му намерихме донор и кабели за прехвърляне на малко ток. След като запали, поработи половин час на 300 оборота докато загрее.
Най интересното беше като дойде един човечец при един паркирал до мен Пасат Б 5.5 130 коня и го запали на четвърт оборот.
Май, тази мисъл дето са я казали хората за Форда и за циганина ще се окаже вярна!
misha_111 написа:Здравейте, предварително се извинявам, че не пиша по темата и ви спамя, но пък не ми се иска и да отварям нова тема и да направя още по-голям спам![]()
Само ако може някой да ми каже мога ли примерно другата седмица да си лепна нова винетка за 2013 без да имам стара за 2012 ? Още веднъж сори, за неуместния ми пост.
misha_111 написа:Здравейте, предварително се извинявам, че не пиша по темата и ви спамя, но пък не ми се иска и да отварям нова тема и да направя още по-голям спам![]()
Само ако може някой да ми каже мога ли примерно другата седмица да си лепна нова винетка за 2013 без да имам стара за 2012 ? Още веднъж сори, за неуместния ми пост.
DimitarBT написа:Всяка зима има тема как ви влияе студаСтига сте се оплаквали.Всеки сезон си има своя чар.Мен зимата си ми харесва.Кеф ми е да карам в сняг.Колата ми пали и на -60(да чукна на дърво).Не ми пречи да си стържа стъклата сутрин.Чакам с нетърпение да си украся балкона и прозорците с коледни светлини...и елхата също.Кеф ми е да седя вътре на топло докато на вън вали сняг на парцали.Още по-хубаво ми е да седя вътре на топло,да пия хубаво питие и да замезвам с тлъста мръвка,докато на вън вали на парцали.Зимата е романтичен сезон и много го харесвам.И лятото харесвам.Есента също....и пролетта...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: d00mEr и 41 госта