Как ви влияе студа?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Re: Как ви влияе студа?

Мнениеот hooligans » Пет 14 дек 2012 14:14

:012:

Изображение

Потребителски аватар
Vidol Nikolov
Автомобил: Jetta 1.6
Двигател: PN

Мнениеот Vidol Nikolov » Пет 14 дек 2012 14:18

Влияе ми добре,всичко е лед и си се въртя с ръчната.Подобрява ми настроението и ми връща усмивката на лицето :D
Антистрес кампания scare

Потребителски аватар
mupk0
Автомобил: Mercedes Benz S202
Двигател: C200 Kompressor
Контакти:

Мнениеот mupk0 » Пет 14 дек 2012 15:04

Аз вирея на студено като цяло...супер ми действа от тази гледна точка,че се топля и мързелувам :D Кофти ми е ,че трябва да караш по-внимателно и сутрин рано с ръкавици.Всичко друго е 6+ обаче...жегата от печка няма нищо общо с жегата лятото 8)

Потребителски аватар
Благовест
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN

Мнениеот Благовест » Пет 14 дек 2012 15:09

На мен не ми влияе,но на печката,да :D Загрява по-бавно death
Най-мразя(като днес сутринта -8 гр.) да ми замръзват стъклата...Айде задното има оправия по мързелия начин с едно копченце :Mr Green Fun
Иначе винаги сме имали зими,така че за декември си е напълно нормално...

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Пет 14 дек 2012 18:17

Единственото хубаво на зимата е развитието на зимния туризъм и пързалките за децата всичко останало направо ни е...ва мамата и ни докарва толкова допълнителни разходи който в страните с умерен климат ги няма че не е истина ! Но какво да се прави,такава ни е природата и ще си я търпим,поне нямаме урагани , цунамита и други подобни "екстри" присъщи на топлите райони mhihi

Потребителски аватар
kijelmi
Автомобил: Passat R-Line BiTDI
Двигател: CUAA 2020

Мнениеот kijelmi » Пет 14 дек 2012 19:00

И вчера и днес сутринта към 8 в Радомир беше -20 :003: , поне толкова показваха термометрите на двата служебни Форд-а. Единия Форд Транзит сравнително нов на 40 000 км запали след 30 мин. въртяне и подгряване на свещите, а другия Форд Рейнджър днес се предаде :предавам се и отказа да запали след което му намерихме донор и кабели за прехвърляне на малко ток. След като запали, поработи половин час на 300 оборота докато загрее.
Най интересното беше като дойде един човечец при един паркирал до мен Пасат Б 5.5 130 коня и го запали на четвърт оборот.
Май, тази мисъл дето са я казали хората за Форда и за циганина ще се окаже вярна!

venelin1979
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот venelin1979 » Пет 14 дек 2012 19:17

kijelmi написа:И вчера и днес сутринта към 8 в Радомир беше -20 :003: , поне толкова показваха термометрите на двата служебни Форд-а. Единия Форд Транзит сравнително нов на 40 000 км запали след 30 мин. въртяне и подгряване на свещите, а другия Форд Рейнджър днес се предаде :предавам се и отказа да запали след което му намерихме донор и кабели за прехвърляне на малко ток. След като запали, поработи половин час на 300 оборота докато загрее.
Най интересното беше като дойде един човечец при един паркирал до мен Пасат Б 5.5 130 коня и го запали на четвърт оборот.
Май, тази мисъл дето са я казали хората за Форда и за циганина ще се окаже вярна!

Колега, прости си купи нов акумулатор! :D

misha_111
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот misha_111 » Пет 14 дек 2012 19:20

Здравейте, предварително се извинявам, че не пиша по темата и ви спамя, но пък не ми се иска и да отварям нова тема и да направя още по-голям спам :!:
Само ако може някой да ми каже мога ли примерно другата седмица да си лепна нова винетка за 2013 без да имам стара за 2012 ? Още веднъж сори, за неуместния ми пост. :oops:

Потребителски аватар
mupk0
Автомобил: Mercedes Benz S202
Двигател: C200 Kompressor
Контакти:

Мнениеот mupk0 » Пет 14 дек 2012 21:20

misha_111 написа:Здравейте, предварително се извинявам, че не пиша по темата и ви спамя, но пък не ми се иска и да отварям нова тема и да направя още по-голям спам :!:
Само ако може някой да ми каже мога ли примерно другата седмица да си лепна нова винетка за 2013 без да имам стара за 2012 ? Още веднъж сори, за неуместния ми пост. :oops:

НЕ.

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Пет 14 дек 2012 21:23

Супер влиае на управлението на автомобила, при положение, че няма хидравлика, на тоя лед, съртим волана с 2-та пръста!
Иначе вечер малко развлачено пале, но се справя засега! :lol:

Потребителски аватар
vucata
Автомобил: Ford Mondeo MK2
Двигател: 1.8TD 2000
Контакти:

Мнениеот vucata » Пет 14 дек 2012 21:35

Влияе ми бая финансово...бензин през 2 дена по 10 лева....газчица слагам по-често вече...изнервям се сутрин като е студено и видя през прозореца, че всичко е заскрежено и трябва да стържа пак стъкла....дразня се и на колеги мързеливи, непочистили снега от нужниците си, стъклата също....карат като пумпали щото не виждат нищо...не мога да ги разбера бре...да стават 10-15 минути по-рано и да си палят кенефите да загреят и да си изчистят колите...
Иначе като цяло на мен лично ми влияе супер...все си мисля за греана ракийка, мезенцее туршийкаа....все такива нещица топлещи и душа и тяло в студа...обичам зимата това ми е любимия сезон...коледа, нова година, рожденния ми ден...абе всичко си е празнично и само пиение mhihi mhihi ....вече за ръчни и въртене на гуми няма да говоря, че там е сложно :twisted:

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пет 14 дек 2012 22:09

misha_111 написа:Здравейте, предварително се извинявам, че не пиша по темата и ви спамя, но пък не ми се иска и да отварям нова тема и да направя още по-голям спам :!:

Може ли да ми кажеш на колко години си и замислял ли си се по въпроса или си раздвоен?

Потребителски аватар
Bai Sando
Автомобил: Audi A 3
Двигател: 2000 TDI 2006г

Мнениеот Bai Sando » Пет 14 дек 2012 22:48

Отвратително ми влияе студа,мразя го.
Е има си и своите плюсове де...празници,питиета,мезета които ако не е студено и снежно не се връзват някак си :mhihichr:

Потребителски аватар
DimitarBT
Автомобил: VW Passat B3
Двигател: 2E
Контакти:

Мнениеот DimitarBT » Съб 15 дек 2012 7:51

Всяка зима има тема как ви влияе студа :screwy Стига сте се оплаквали.Всеки сезон си има своя чар.Мен зимата си ми харесва.Кеф ми е да карам в сняг.Колата ми пали и на -60(да чукна на дърво).Не ми пречи да си стържа стъклата сутрин.Чакам с нетърпение да си украся балкона и прозорците с коледни светлини...и елхата също.Кеф ми е да седя вътре на топло докато на вън вали сняг на парцали.Още по-хубаво ми е да седя вътре на топло,да пия хубаво питие и да замезвам с тлъста мръвка,докато на вън вали на парцали.Зимата е романтичен сезон и много го харесвам.И лятото харесвам.Есента също....и пролетта...

Потребителски аватар
ludnica
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ludnica » Съб 15 дек 2012 10:46

DimitarBT написа:Всяка зима има тема как ви влияе студа :screwy Стига сте се оплаквали.Всеки сезон си има своя чар.Мен зимата си ми харесва.Кеф ми е да карам в сняг.Колата ми пали и на -60(да чукна на дърво).Не ми пречи да си стържа стъклата сутрин.Чакам с нетърпение да си украся балкона и прозорците с коледни светлини...и елхата също.Кеф ми е да седя вътре на топло докато на вън вали сняг на парцали.Още по-хубаво ми е да седя вътре на топло,да пия хубаво питие и да замезвам с тлъста мръвка,докато на вън вали на парцали.Зимата е романтичен сезон и много го харесвам.И лятото харесвам.Есента също....и пролетта...

Евала колега, и аз съм на същото мнение, зимата е хубав сезон !!! Най-хубаво си е по традиция да си украсиш за коледните празници да излезеш с приятели, имаш настроение имаш позитивизъм, колкото е труден живота някак си успява човек да се отпусне и да се наслади на Празниците :) :beer :banana С две думи Готино си е !!!!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”