Подкрепяте ли легализацията на марихуаната?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции

Да се легализира ли употребата на марихуана или не

Да
30
24%
Не
94
76%

Общо гласове: 124
Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Re: Подкрепяте ли легализацията на марихуаната?

Мнениеот Vizor » Нед 16 дек 2012 11:57

Ами то има :)

IRRITATING
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот IRRITATING » Нед 16 дек 2012 11:59

И сега има ама рядко се ползва защото е скъпо

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Нед 16 дек 2012 12:06

Твърдо против съм :!: Защо: защото не води до нищо хубаво :roll:

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Нед 16 дек 2012 12:10

Много по-добре ще е да легализират проституцията отколкото марихуаната,пак ще влизат мнооого пари в държавата без вредния ефект от пушенето ! Тоест НЕ подкрепям !

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Нед 16 дек 2012 12:12

znainainai написа:НИКОГА то сега гъмжи от смъркалки дет сядат зад волана пък ако се легализират аз почвам да се уча да летя...

Няма да помогне...веРвай ми mhihi
ping23 написа:Отиваш на ски в курорта има 5 кофишопа,отиваш на море....
същата история...

Против. :не: В курортите и сега има предостатъчно кофишопи, кофимайни, кофибатки и пр...

Последна промяна от icoico на Нед 16 дек 2012 12:14, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Нед 16 дек 2012 12:12

Да вземат да легализират и свободното носене на оръжие заедно със наркотиците и тогава келешите ще играят CS на живо по улиците. Абе вие откачате ли или така ми се струва ако го направят терминал 2 ме зове това е изходът от всичката простотия тук.

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Нед 16 дек 2012 12:28

Аз предпочитам легализиране на убийствата при нахлуване в частна собственост без разрешение!

Така или иначе ако сгащя някой да мишкува вкъщи възнамерявам да го приключа на място... ама поне вместо да си играя да го копая по тъмни доби... редно щеше да е да можеш да звъннеш на 112 да дойдат да почистят без да те пращат после да го лежиш като за човек...

Потребителски аватар
ping23
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ping23 » Нед 16 дек 2012 13:32

В Швейцария от 1 януари ще влезе в сила закон, познат като Латинска спогодба за легализация на отглеждането на марихуана в домашни условия, който има за цел да спре нелегалната продажба на леките наркотици.

Законът предвижда жителите на кантоните Женева, Вауд, Ношател, Фрибург да могат да отглеждат по четири растения марихуана за собствени нужди, за което няма да отговарят административно, нито съдебно.

Според новия закон няма да бъде необходимо да се регистрира отглеждането на марихуана, а само за повече от четири растения ще трябва да се искат разрешителни.

Легализацията на отглеждането на марихуана се случва по инициатива на движението "Легализaция", което се обявява за легализиране на марихуаната и наркотиците на базата на канабис.

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Нед 16 дек 2012 13:34

"Подкрепяте ли легализацията на марихуаната"! Разбира се, че я подкрепям! Децата са гладни, от каде ще намеря пари да ги храня! Хубаво ще я легализират, но това е с цел, народа да се избие и да има по голяма смъртност, нищо друго! Нашия народ в трезвено състояние се избива, камо ли да удари една доза, навънка ще се върне времето на запада, всеки с пистолет в кубура! :screwy За пореден път се обеждавам, че няма такава държава. По-добре да разрешат всеки да кара ПИЛ, да тренират и няма да има катастрофи :banghead:

Потребителски аватар
Jovany
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Jovany » Нед 16 дек 2012 13:34

Ми то пак станахме страната на чудесата. Дет се вика ония ден забраниха да се пуши на закрито (тютюн). А сега ще разрешим да се пуши трева.
Ми не знам... Според мен или ще се следи за здравето или ще сме либерални към всички пушачи.
Какъв е смисъла от забрана за едно и разрешаване за друго... Цялата тази работа - забрани, закони и т.н. Няма смисъл много е тъпо...за мен поне.
:офф Явно има хора които не мислят въобще ми да разрешат и твърдата дрога... да сме още по либерални... "А за здравето на народа да забраним да се пушат цигари и на терасата"
Мале как се ядосах спирам с :офф

Потребителски аватар
ping23
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ping23 » Нед 16 дек 2012 13:42

Според вас дали ако я легализират повече хора ще започнат да употребяват?
Според мен не, просто ще сложат акциз и всичко ще е легално и да не забравяме ползите от туризма.Само аз ли виждам някакъв смисъл в това :roll: Не ме разбирайте погрешно не съм тревоман който пуши от сутрин до вечер :bishop

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Нед 16 дек 2012 13:45

да я легализират - така или иначе си я има
в полза на обществото е според мен - който иска да пуши,който не - няма и така :wink:

Потребителски аватар
Anonymous88
Автомобил: VW Vento - VW Golf IV- VW Golf IV
Двигател: 1z 1996 - AJM 2000 116++ - ALH

Мнениеот Anonymous88 » Нед 16 дек 2012 13:47

:bowdown :bowdown
znainainai написа:Да вземат да легализират и свободното носене на оръжие заедно със наркотиците и тогава келешите ще играят CS на живо по улиците. Абе вие откачате ли или така ми се струва ако го направят терминал 2 ме зове това е изходът от всичката простотия тук.
death :bishop

бил съм 3 пъти в чужбина и съм се връщал,но стане ли така и мен терминал 2 ще ме зове forever

Твърдо съм против

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Нед 16 дек 2012 13:54

ping23 написа:В Швейцария от 1 януари ще влезе в сила закон, познат като Латинска спогодба за легализация на отглеждането на марихуана в домашни условия, който има за цел да спре нелегалната продажба на леките наркотици.

Законът предвижда жителите на кантоните Женева, Вауд, Ношател, Фрибург да могат да отглеждат по четири растения марихуана за собствени нужди, за което няма да отговарят административно, нито съдебно.

Според новия закон няма да бъде необходимо да се регистрира отглеждането на марихуана, а само за повече от четири растения ще трябва да се искат разрешителни.

Легализацията на отглеждането на марихуана се случва по инициатива на движението "Легализaция", което се обявява за легализиране на марихуаната и наркотиците на базата на канабис.

Тая спогодба влезе в сила от 1 януари 2012-та. Даже май съдът я отмени вече, за нарушение на федералните закони...преди 2 месеца mhihi. Ма човеко, ти оттогава ли си напушен? :063:

misho_GTI
Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
Двигател: PB 112 + 1P 98

Мнениеот misho_GTI » Нед 16 дек 2012 14:16

ping23 написа:Според вас дали ако я легализират повече хора ще започнат да употребяват?
Според мен не, просто ще сложат акциз и всичко ще е легално и да не забравяме ползите от туризма.Само аз ли виждам някакъв смисъл в това :roll: Не ме разбирайте погрешно не съм тревоман който пуши от сутрин до вечер :bishop

в момента не се ли говореше за декриминализиране, а не за легализиране, демек за 1-2 цигари да не те вкарват в затвора а да те глобят само. Нереално е това което е в момента за 1-2 цигари да те съдят и т.х., отделно по улиците постояно да те джобят полицайте понеже си им бил съмнителен, и като ти открият някаква малка цигарка всеедно са намерили незнам какво :roll:
иначе и аз подкрепям декриминализирането, и също като колегата над мен не съм някакъв пробит тревоман/наркоман, на който мисълта му сутрин е как да се напуши...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”