ebay.com
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- Rabbit_TDI
- Контакти:
- Rabbit_TDI
- Контакти:
- Rabbit_TDI
- Контакти:
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Rabbit_TDI написа:Колеги тва го разбрах и аз горе долу чета английски.Въпроса ми е някой знае ли разликата със и без пей пал-в смисъл тънкостите.Някой ползвал ли го е?
Аз съм ползвал и продължавам да ползвам...не ми е ясно обаче кво те притеснява в метода на плащане. Дали ше го преведеш по банков път или чрез пейпал - се тая, начина на пращане не се променя.
- Rabbit_TDI
- Контакти:
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Spunky написа:А бе не е баш все едно. С ПаъПал е по-сигурно. Има шанс ти върнат парите ако онзи нещо се издъни. Обаче никъв ВестернУнион и тем подобни не ползвай!
Абе да не се стига до там, ама не ми е ясно, защо смяташ, че ПейПал ше трябва да ти връща паррите ако оня се издъни? Верно че имаше нещо за сигурност до 500 Евро или долата ли беше незнам...но все ми се струва, че ако оня те изпържи, няма начин да си вземеш парите, независимо как си платил

- Rabbit_TDI
- Контакти:
http://cgi.ebay.de/Luftmassenmesser-Pie ... dZViewItem
Някой има ли си на представа защо в тази обява е написано NEU като е от частно лице?Има ли вероятност това да е къвто и да е дебитомер ,ама той просто да е избрал по "погрешка" нов?
Някой има ли си на представа защо в тази обява е написано NEU като е от частно лице?Има ли вероятност това да е къвто и да е дебитомер ,ама той просто да е избрал по "погрешка" нов?
buFka написа:Spunky написа:А бе не е баш все едно. С ПаъПал е по-сигурно. Има шанс ти върнат парите ако онзи нещо се издъни. Обаче никъв ВестернУнион и тем подобни не ползвай!
Абе да не се стига до там, ама не ми е ясно, защо смяташ, че ПейПал ше трябва да ти връща паррите ако оня се издъни? Верно че имаше нещо за сигурност до 500 Евро или долата ли беше незнам...но все ми се струва, че ако оня те изпържи, няма начин да си вземеш парите, независимо как си платил
Има си там ПаъПал байър протекшън...и връщат! Подаваш жалба, изслушват 2те страни и връщат. Лично съм го изпитал та затова го казвам

Върни се в “ОФФ-Топик - други”