Спряха и ТВ 7 по Булсатком,какво правим?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
ping23
Автомобил:
Двигател:

Re: Спряха и ТВ 7 по Булсатком,какво правим?

Мнениеот ping23 » Съб 12 яну 2013 12:07

DanZki написа:Дайте да смажем единствената българска фирма.Минавайте на Вивашит и подобни.Нека пазара се управлява от руснаци,гърци и австрийци,ама после ревете по темите,че са некадърници и т.н. Да дойдат и Тюрктелеком,та направо всички да минем към тях. :предавам се

За това не се бях замислил :) наистина са единствената българска фирма и по тази причина няма да ги сменя дори ще си прехвърля всичко към тях! В момента плащам 15лв булсатком 25лв мегалан (мтел) и 150+ глобул ако булсат след време ми предложат същите услуги на цена до 120лв съм при тях с 200!

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Съб 12 яну 2013 12:13

DanZki написа:Дайте да смажем единствената българска фирма.Минавайте на Вивашит и подобни.Нека пазара се управлява от руснаци,гърци и австрийци,ама после ревете по темите,че са некадърници и т.н. Да дойдат и Тюрктелеком,та направо всички да минем към тях. :предавам се

Никога не бих напуснал Булсатком като доставчик на телевизия.
Този пост само ме накара да затвърдя още повече мнението си.
Станат ли и ГСМ-оператор, ако имат читави оферти веднага минавам към тях.
Жалко е, че когато някой се опита да дръпне напред винаги се намира някой да се опита да го събори, още по-жалко е че можеш да си платиш на Държавата за помощ, за затвърждаване на монопола срещу заплащане.
После как да се установи, че има картел.

Потребителски аватар
mely
Автомобил: Citroen C crosser
Двигател:

Мнениеот mely » Съб 12 яну 2013 12:28

:да: Телевизията ми не е към тях по причини..../абе кабели и подобни глупости/но интернета ми е.В знак на съпричастност към Булсат спрях да гледам БТВ...не че досега ги гледах ама и това което ставаше не гледам вече.И аз стъпят ли на ГСМ пазара съм при тях/офертите със сигурност ще са по добри/.

Stif
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stif » Съб 12 яну 2013 12:35

Колеги,
Ще видим какво ще стане, ама до тогава въпроса ми беше, някой който разбира да каже каква стайна антена да се купува,който иска да си гледа пак БТВ и ТВ 7, пък те да си воюват.Ако сме нормално държава /ама ние за съжаление не сме/ тази конкуренция трабва да е изгодна за крайния потребител.

Потребителски аватар
rokera
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera » Съб 12 яну 2013 12:57

В момента с това, само кабел влючен към тивито
Изображение
хващам това, ефирни цифрови програми. Хващам и аналогови но са по кофти.
Изображение
На 2 и 3 са бтв и 7дни но, нали още е тестово и не са означени. Другите след 7 са повтарящи бтв и тв7 и кодирани засега. Антената ако е добре сигнала при теб може обикновена стайна или както аз съм направил, ако ти е слаб сигнала с външна. Картината е перфектна, не отстъпва на булсатската с хд приемник.

Потребителски аватар
Soze13
Автомобил: Passat B5
Двигател: APR

Мнениеот Soze13 » Съб 12 яну 2013 13:14

Егати, босфор тв и новата играчка на Бареков - ТВ7, ги няма...при следващото плащане на "Булсатком" ще ги почерпя.

Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera671 » Съб 12 яну 2013 13:17

Сега идвам от офис на Виваком .За 2 приемника около 15 лв,колкото Булсата .Приемниците са HD ,Подписах 2 години договор и чакам 6 февруари за тогава ме определиха за монтаж.

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Съб 12 яну 2013 13:22

Хайде, честито ти. Един (от многото) авер на мои колеги, който работи в Булсатком сподели на вчерашното кафе, че в някои села Виваком предлагали безплатно апарати за кръвно налягане подарък за тия, които минат от Булсат на Виваком :063: :bowdown Явно играта става много груба... и смешна на всичкото отгоре maikomila
Трябва да питам братовчед ми, с който доскоро също работехме заедно, заемащ ниска началническа длъжност във Виваком дали са верни тези легенди за вербуването на пенсионерите mhihi

Последна промяна от stefan4o на Съб 12 яну 2013 13:26, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera671 » Съб 12 яну 2013 13:25

stefan4o написа:Хайде, честито ти. Един (от многото) авер на мои колеги, който работи в Булсатком сподели на вчерашното кафе, че в някои села Виваком предлагали безплатно апарати за кръвно налягане подарък за тия, които имат от Булсат на Виваком :063: :bowdown Явно играта става много груба... и смешна на всичкото отгоре maikomila

Еееееее що не каза по рано!!И без това имам нужда от апарат!! :beer Не майтапа на страна масово хората ги напускат и затова монтажа ми е чак на 6 ти.

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Съб 12 яну 2013 13:26

rokera671 написа:Сега идвам от офис на Виваком .За 2 приемника около 15 лв,колкото Булсата .Приемниците са HD ,Подписах 2 години договор и чакам 6 февруари за тогава ме определиха за монтаж.

Тия 2 приемника с една карта ли вървят или се лъжа mhihi :screwy
Не е истина просто, колко лесно се манипулират хората :bowdown

Потребителски аватар
ivanovkbg
Автомобил: Passat B6
Двигател: BKP 2007 4Motion

Мнениеот ivanovkbg » Съб 12 яну 2013 13:27

Мда и ТВ7 спряха, ама все пак не е голяма загуба.
Той договора на БТВ с Виваком изтича Април и не е сигурно и те дали ще подпишат...
Ама мен не ме бърка, така или иначе не гледам Босфор ТВ и ТВ7.

Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera671 » Съб 12 яну 2013 13:28

Не знам и нищо не мога да кажа!Когато ми го монтират ще споделя.

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Съб 12 яну 2013 13:29

rokera671 написа:Не майтапа на страна масово хората ги напускат и затова монтажа ми е чак на 6 ти.

Не съм много съгласен. Лицето, с което се видяхме вчера работи в кол-центъра на Булсатком(доколкото разбрах доста стар кадър е, един от първите техници във фирмата). Той разказва, че хора специално се обаждали да кажат, че няма да се откажат от тях, въпреки политиката на БТВ и че ги подкрепят :shock Според него много минимален процент хора се отказват заради БТВ. Дали е така не зная, но съм по-склонен да повярвам на него, отколкото на някой друг, дето се среща с Булсатком само като си плаща месечната такса в офисите им mhihi

Потребителски аватар
k_garchev
Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
Двигател: AGZ
Контакти:

Мнениеот k_garchev » Съб 12 яну 2013 13:33

rokera671 написа:Подписах 2 години договор ...

Ето за това няма да се откажа от булсатком!Нали се сещаш,че след време ще излязат по-добри оферти,но си подписал договор и няма мърдане!Ще те клатят докато не ти изтече договора!Надявам се до края на годината булсат да пуснат и ГСМ мрежата и тогава ще стане интересно!Лично аз виждам доста светло бъдеще за тях!Дано да се окажа прав...

Потребителски аватар
ping23
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ping23 » Съб 12 яну 2013 13:33

rokera671 написа:Не знам и нищо не мога да кажа!Когато ми го монтират ще споделя.

Те докато ти го монтират те ще ги пуснат бе пич :)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”