Е писна ми от смотаняци

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
stoqn_gti
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот stoqn_gti » Нед 04 фев 2007 3:36

:stumm извинявам се :oops:

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Нед 04 фев 2007 10:40

Рено Пежо Фиат и т.н - всякакви автомобили могат да ви засекат - снощи на "Малинов" заради една овца с Поло качих предна дясна на бордюра внезапно - добре че камиона зад мен успя да спре - а и добре,че бях сам !!!

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Нед 04 фев 2007 10:47

neon написа: а ако са с "Е" или "РК" регистрация направо ги мразя! ...

що така ? :cry:

РК дава коне не само на голфчета mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
dxd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dxd » Нед 04 фев 2007 11:44

Мда както каза Стоян важното е,че си добре и че фаровете са ок :wink: Кофти щеше да е ако единия е здрав,а другия счупен :?

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

sh

Мнениеот longora » Нед 04 фев 2007 13:52

SPITFIRE абе момче ... ти четеш ли въобще мненията... виж че съм си обяснил какво стана .. само брат ти го изпуснах :D

Потребителски аватар
makaveli
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот makaveli » Пон 05 фев 2007 13:07

мн кофти,колега !!!!

Потребителски аватар
Dare_Devil
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dare_Devil » Пон 05 фев 2007 13:16

Верно има много малоумници на пътя... тази сутрин един олигофрен с Туарег ме изтика почти на тротоара на обиколката на Раковата...

Потребителски аватар
stoqn_gti
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот stoqn_gti » Пон 05 фев 2007 13:49

dxd написа:Мда както каза Стоян важното е,че си добре и че фаровете са ок :wink: Кофти щеше да е ако единия е здрав,а другия счупен :?

Здравето на първо място 1 всичко друго ще се оправи.
А за фаровете едно от наи кофти нещата е да ти се счупи единия то по добре и двата та да знаеш че новите ше са еднакви ,дето да търсиш същия като стария :)

Потребителски аватар
SPITFIRE
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: sh

Мнениеот SPITFIRE » Пон 05 фев 2007 16:43

longora написа:SPITFIRE абе момче ... ти четеш ли въобще мненията... виж че съм си обяснил какво стана .. само брат ти го изпуснах :D

Дълъг братле..къде си го писал това бе?И вземи си сложи най-после снимка на голфарата си на аватар..че да видят хората твоята бегачка.. :drive

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

jd

Мнениеот longora » Пон 05 фев 2007 16:59

Аре стига спами темата на човека .... Според мен трябва най-накрая да се спре продажбата на шофьорски книжки .... От такива малумници които не могат да карат и следователно не могат да си вземат изпита (и в следствие решават да си купят книжката) по пътищата ни всеки ден стават стотици катастрофи ... и леки и за жалост и тежки. Но просто тук няма нито закони нито може би полиция която да спре корупцята на ДАИ :twisted:

Потребителски аватар
zemon_C4455XP
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zemon_C4455XP » Пон 05 фев 2007 18:42

колеги чак днеска се зачетох по на дълбоко в протокола на КАТ и забелязах че тоя с реното е бил с 2.97 промила алкохол,тоя направо си пътник,а между другото въпреки голямото съдаржание промила алкохол тоя си говореше и се държеше нормално :roll: :lol:

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

ха

Мнениеот longora » Пон 05 фев 2007 19:32

Как толкова много бе ...... тоя не би трябвало да може да си каже името, а е карал ... ебати изрода :shocked То хубаво да пиинеш биричка докато хапваш ... е примерно тоя дето мене ме удари май беше пил една защото искара 0.37 мисля ... но на тоя трябва да му треснат много сериозна глоба ... А колега ти като каза че на АКТа ти пище че е бил с толкова алкохол.... на мен защо не ми дадоха копие от АКТа на тоя дето ме удари ... има ли вероятност да не са му написали АКТ ?

Потребителски аватар
zemon_C4455XP
Автомобил:
Двигател:

Re: ха

Мнениеот zemon_C4455XP » Пон 05 фев 2007 19:42

longora написа:Как толкова много бе ...... тоя не би трябвало да може да си каже името, а е карал ... ебати изрода :shocked То хубаво да пиинеш биричка докато хапваш ... е примерно тоя дето мене ме удари май беше пил една защото искара 0.37 мисля ... но на тоя трябва да му треснат много сериозна глоба ... А колега ти като каза че на АКТа ти пище че е бил с толкова алкохол.... на мен защо не ми дадоха копие от АКТа на тоя дето ме удари ... има ли вероятност да не са му написали АКТ ?
не копие от акта е протокол за ПТП там го пише

kristian112
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kristian112 » Пон 05 фев 2007 20:14

zemon_CA9977AA написа:колеги чак днеска се зачетох по на дълбоко в протокола на КАТ и забелязах че тоя с реното е бил с 2.97 промила алкохол,тоя направо си пътник,а между другото въпреки голямото съдаржание промила алкохол тоя си говореше и се държеше нормално :roll: :lol:

ти имаш ли каско ? ако да добре ! ако не - нали знаеш че застрахователя не покрива при алкохол ! т.е. по гражданска не става

Потребителски аватар
doko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: jd

Мнениеот doko » Пон 05 фев 2007 20:19

longora написа:Аре стига спами темата на човека .... Според мен трябва най-накрая да се спре продажбата на шофьорски книжки .... От такива малумници които не могат да карат и следователно не могат да си вземат изпита (и в следствие решават да си купят книжката) по пътищата ни всеки ден стават стотици катастрофи ... и леки и за жалост и тежки. Но просто тук няма нито закони нито може би полиция която да спре корупцята на ДАИ :twisted:

Първо искам да изкажа съпричастноеаста си на колегата, защото наскоро имах подобен случаи.
Колкото до книжките напълно съм съгласен, че се дават ей така никакав закон няма но инструкторите и катаджиитйе в момента са под всякаква критика. Един приятел на изпита качва се в колата, слага колан, пали а тоя катаджията му изгасил колата и му казал " тея двамата преди тебе си платиха" , ти какво ще правиш ? Е това вече е пълно безобразие или плащаш 100 лева на ръка или те късат....... И докато ги има такива ПЕ*****И войната по улицата за жалост ще продалжава :evil:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”