dxd написа:Мда както каза Стоян важното е,че си добре и че фаровете са окКофти щеше да е ако единия е здрав,а другия счупен
longora написа:SPITFIRE абе момче ... ти четеш ли въобще мненията... виж че съм си обяснил какво стана .. само брат ти го изпуснах
не копие от акта е протокол за ПТП там го пишеlongora написа:Как толкова много бе ...... тоя не би трябвало да може да си каже името, а е карал ... ебати изродаТо хубаво да пиинеш биричка докато хапваш ... е примерно тоя дето мене ме удари май беше пил една защото искара 0.37 мисля ... но на тоя трябва да му треснат много сериозна глоба ... А колега ти като каза че на АКТа ти пище че е бил с толкова алкохол.... на мен защо не ми дадоха копие от АКТа на тоя дето ме удари ... има ли вероятност да не са му написали АКТ ?
zemon_CA9977AA написа:колеги чак днеска се зачетох по на дълбоко в протокола на КАТ и забелязах че тоя с реното е бил с 2.97 промила алкохол,тоя направо си пътник,а между другото въпреки голямото съдаржание промила алкохол тоя си говореше и се държеше нормално![]()
longora написа:Аре стига спами темата на човека .... Според мен трябва най-накрая да се спре продажбата на шофьорски книжки .... От такива малумници които не могат да карат и следователно не могат да си вземат изпита (и в следствие решават да си купят книжката) по пътищата ни всеки ден стават стотици катастрофи ... и леки и за жалост и тежки. Но просто тук няма нито закони нито може би полиция която да спре корупцята на ДАИ
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 59 госта