Относно кражби на капачки на джанти
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Относно кражби на капачки на джанти
Колега, единствения начин да не те крадат, е да няма какво да ти вземат! Поне при мен е така! Няма какво да откраднат от колата ми не, че е каруца има си вид, но при положение, че са ми откраднали нещо, не слагам на негово място друго! НЕ слагай капачки и няма да ти взимат! 

- Vag_activator
- Автомобил:
- Двигател:
LILO&STICH написа:То в София е пълно със селяни, та може и да ти е градски
Това можеше да си го спешстиш!
Колега има капачки реплики,4бр. 20лв!Не са супер и сигурно няма да издъжат повече от 1-2 години без да им падне боята,по пък до тогава ще са ти ги гепили поне още няколко пъти!
Така че вземай едни реплики,прокълни долното копеленце (гледам вече си го направил в първият пост на темата)
и давай напред!

- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Паркирай пак там с репликите и застани на шано място. Може и да го хванеш и направо ни го карай на Бояна 

- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
константин димитров написа:И може да обърнете внимание с какви капачки разполагам и да си направите сметката от къде са...!
http://kosio0.snimka.bg/details/a1.661295.29108961
Димитров? кажи чес'но от къде ги имаш? Замаях се, ти имаш вагон капачки. Тонове капачки...
Дай да си говориме харабията

-
- Автомобил:
- Двигател:
Ами явно според някои хора тук всичките хиляди капачки са крадени! И все поучукани, и не до там скъпъпи капачки...Явно не знам какви да крада...!
А тези които предлагат комплектчета втора ръка за Ауди,VW и т.н., и то все лъскарки, те сигурно на нивата ги намират...!
А тези които предлагат комплектчета втора ръка за Ауди,VW и т.н., и то все лъскарки, те сигурно на нивата ги намират...!
- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
константин димитров написа:Ами явно според някои хора тук всичките хиляди капачки са крадени! И все поучукани, и не до там скъпъпи капачки...Явно не знам какви да крада...!
Аз бих казал, че си ги опоскал от някоя морга в Италия, ама щом ти е търговска тайна и предпочиташ хората да мислят квото си мислят...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Icoico
, един умен да отгатне истината в тая тема! то се вижда, 90% от капачките са за над 10 годишни джанти... Те тия които наистина крадат капачки за джанти, не крадат такива, а знаят какво да свалят...

- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Даскала™ написа:Мисля,че щом си плащаш за да ти пазят колата носят и отговорност върху нея или не е така?!
Никаква отговорност Даскалче.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”