Единственото което ти остава е да смениш + и -. И да пробваш така със слушалки дали вади стерео през тая буска. И ако не вади няма смисъл повече да се занимаваш.
Въпрос към колегите ел. техници...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
black`
- Автомобил:
- Двигател:
Бате не се занимавай с глупости най-добре. То ще стане ама ще ти е само моно щото AUX на уредбите е също с обща маса.
А при телефоните има и моно слушалки ... и това става още от самия телефон. Затова сигурно са разграничили каналите още отдолу.
Единственото което ти остава е да смениш + и -. И да пробваш така със слушалки дали вади стерео през тая буска. И ако не вади няма смисъл повече да се занимаваш.
Последна промяна от black` на Пон 05 фев 2007 20:52, променено общо 1 път.
- oSViRePql
- Автомобил:
- Двигател:
black написа:Бате не се занимавай с глупости най-добре. То ще стане ама ще ти е само моно щото AUX на уредбите е също с обща маса.А при телефоните има и моно слушалки ... и това става още от самия телефон. Затова сигурно са разграничили каналите още отдолу.
Кой ли ме излъга че става да ходя да го
Ама карай все пак съм опитал и знам че не става
Ако някой се сети за някаква схема как да го направя няма да му се сърдя -
black`
- Автомобил:
- Двигател:
http://images.google.bg/imgres?imgurl=h ... g%26sa%3DN
Е това става. Ако му разбереш как е схемата може и товето да си направиш.
Пък вместо да си разваляш слушалките можеше да отидеш до САВИЧ на красно село примерно и да ги помолиш да ти обеснят или да предложат нещо такова според телефона естествено.
И да си го тестваш там.

Е това става. Ако му разбереш как е схемата може и товето да си направиш.
Пък вместо да си разваляш слушалките можеше да отидеш до САВИЧ на красно село примерно и да ги помолиш да ти обеснят или да предложат нещо такова според телефона естествено.
И да си го тестваш там.

-
black`
- Автомобил:
- Двигател:
http://savich.net/home.php
След светофара на Красно село в дясното локално на Борис. Преди ликвидационния център на ДЗИ. В магазина има сервиз и ако им дадеш остатъка от кабела не мисля че ще е проблем за едно кафенце да ти го направят.
След светофара на Красно село в дясното локално на Борис. Преди ликвидационния център на ДЗИ. В магазина има сервиз и ако им дадеш остатъка от кабела не мисля че ще е проблем за едно кафенце да ти го направят.
- oSViRePql
- Автомобил:
- Двигател:
black написа:http://savich.net/home.php
Мерси много за инфото
Ще мина тези дни и дано направят нещо ако не видях в ebay.co.uk ги има по 3 паунда - oSViRePql
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги поръчах си от Ebay ТОВА
И до 10 дена трябва да дойде
Поне опитах да направя нещо. За сега ще си го слушам на 1 канал 
И до 10 дена трябва да дойде

- oSViRePql
- Автомобил:
- Двигател:
Сега се качвам в колата (още съм с БЕТА-та) и си викам защо да не пусна нещо от телефона
С тази букса и имам адапторна касетка... Пускам аз и си мисля че свири на един канал (само от лявата страна) качва се един приятел и ми казва а оправил си и другия канал...
И аз му казвам че си е само на 1... усилвам касетофона пипам десния говорител и работи
пипам ги и 2-та и си се чува перфектно и се усеща
Вчера събрах всички боклуци от колата в един плик заедно с кабела защото разчиствах и днес го вадя от плика пускам и си свири
както трябва
След 1 седмица от ebay ще ми пратят още едно ама да си имам 
С тази букса и имам адапторна касетка... Пускам аз и си мисля че свири на един канал (само от лявата страна) качва се един приятел и ми казва а оправил си и другия канал...
И аз му казвам че си е само на 1... усилвам касетофона пипам десния говорител и работи
Вчера събрах всички боклуци от колата в един плик заедно с кабела защото разчиствах и днес го вадя от плика пускам и си свири
както трябва
Върни се в “ОФФ-Топик - други”