Въпрос към колегите ел. техници...

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Пон 05 фев 2007 20:48

Бате не се занимавай с глупости най-добре. То ще стане ама ще ти е само моно щото AUX на уредбите е също с обща маса. :wink: А при телефоните има и моно слушалки ... и това става още от самия телефон. Затова сигурно са разграничили каналите още отдолу. :)
Единственото което ти остава е да смениш + и -. И да пробваш така със слушалки дали вади стерео през тая буска. И ако не вади няма смисъл повече да се занимаваш. :)

Последна промяна от black` на Пон 05 фев 2007 20:52, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
oSViRePql
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oSViRePql » Пон 05 фев 2007 20:52

black написа:Бате не се занимавай с глупости най-добре. То ще стане ама ще ти е само моно щото AUX на уредбите е също с обща маса. :wink: А при телефоните има и моно слушалки ... и това става още от самия телефон. Затова сигурно са разграничили каналите още отдолу. :)

Кой ли ме излъга че става да ходя да го :076: Ама карай все пак съм опитал и знам че не става mhihi Ако някой се сети за някаква схема как да го направя няма да му се сърдя :) Благодаря и на всички които помогнаха :)

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Пон 05 фев 2007 20:56

http://images.google.bg/imgres?imgurl=h ... g%26sa%3DN
Е това става. Ако му разбереш как е схемата може и товето да си направиш. :)
Пък вместо да си разваляш слушалките можеше да отидеш до САВИЧ на красно село примерно и да ги помолиш да ти обеснят или да предложат нещо такова според телефона естествено. :wink:
И да си го тестваш там. :)
Изображение

Потребителски аватар
oSViRePql
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oSViRePql » Пон 05 фев 2007 21:08

black Знам че има такъв кабел но търсих в доста магазини и никъде не открих затова се захванах да го правя(ако може така да се нарече) Ще ми кажеш ли някакъв адрес на този магазин ?

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Пон 05 фев 2007 21:14

http://savich.net/home.php
След светофара на Красно село в дясното локално на Борис. Преди ликвидационния център на ДЗИ. В магазина има сервиз и ако им дадеш остатъка от кабела не мисля че ще е проблем за едно кафенце да ти го направят. :wink:

Потребителски аватар
oSViRePql
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oSViRePql » Пон 05 фев 2007 21:20

black написа:http://savich.net/home.php
След светофара на Красно село в дясното локално на Борис. Преди ликвидационния център на ДЗИ. В магазина има сервиз и ако им дадеш остатъка от кабела не мисля че ще е проблем за едно кафенце да ти го направят. :wink:

Мерси много за инфото :beer Ще мина тези дни и дано направят нещо ако не видях в ebay.co.uk ги има по 3 паунда :)

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Пон 05 фев 2007 21:29

Там може да имат и готови. Освен ако не са оргинални са евтини .... :lol: 8)

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Пон 05 фев 2007 21:42

На 3 пин АCI трябва да се подаде определена поредица за да се превключи изхода в стерео . Стерео аксесоарите го правят това нещо.

Потребителски аватар
oSViRePql
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oSViRePql » Сря 07 фев 2007 0:46

Колеги поръчах си от Ebay ТОВА

И до 10 дена трябва да дойде :lol: Поне опитах да направя нещо. За сега ще си го слушам на 1 канал mhihi

Потребителски аватар
oSViRePql
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oSViRePql » Съб 10 фев 2007 17:16

Сега се качвам в колата (още съм с БЕТА-та) и си викам защо да не пусна нещо от телефона :wink:
С тази букса и имам адапторна касетка... Пускам аз и си мисля че свири на един канал (само от лявата страна) качва се един приятел и ми казва а оправил си и другия канал...
И аз му казвам че си е само на 1... усилвам касетофона пипам десния говорител и работи :shock пипам ги и 2-та и си се чува перфектно и се усеща :shock :shock :shock
Вчера събрах всички боклуци от колата в един плик заедно с кабела защото разчиствах и днес го вадя от плика пускам и си свири
както трябва :shock След 1 седмица от ebay ще ми пратят още едно ама да си имам :lol:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”