DVD-USB

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
joro_kem
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
Двигател: AXR DFFA

Мнениеот joro_kem » Сря 07 фев 2007 8:40

:офф
някой случайно да има такова (или да е чувал отзиви)? струва ли си според вас?
http://www.elite.bg/asp/view_prod.asp?a ... HD&Lang=BG

Потребителски аватар
stanimir
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanimir » Сря 07 фев 2007 9:35

DragoGT написа:вземи 2.0 и пробвай ама да е по-марково (скъпо) USB-то

според мен USB-то е бавно

дай точен модел и на двете ако можеш

хай,значи дал съм модел-да.Нео ДВД, Apaccer USB. Точно USB-то ми е 2.0.
Мога да взема по-марково, но .....трябва да е назаем отнякъде,че ако почна да изкупувам марковите usb-та,за да ги пробвам...-))

Потребителски аватар
stanimir
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanimir » Сря 07 фев 2007 9:37

sashobas написа:Пробвай в друг формат.DVDили VCD.Налучкай си формата и няма да имаш грижи.

Точно кой формат да пробвам е въпроса...форматите, които лепнах са дивексове, мисля, единия беше .ави
ДВД формат май няма да мога да кача на това USB,че е само 1 гигабайт!

Росен79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Росен79 » Сря 07 фев 2007 10:18

Аз не разбрах съвсем ясно защо трябва през ДВД-то да минава информацията от флаша? Защо не го закачиш директно на компютъра? Ако нямаш свободни УСБ-та сложи си УСБ хъб и ще станат повече. ДВД-то сигурно нещо филтрира и кой знае дали поддържа HiSpeed USB 2.0 или е с по-ниски скорости. Освен това зависи от УСБ порта на компютъра и самия флаш - тествал съм 2 различни флаша уж все УСБ 2.0, но единия вадеше 2.3 МБ/с трансфер, другия 12 МБ/с !

Потребителски аватар
joro_kem
VW експерт
VW експерт

Мнениеот joro_kem » Сря 07 фев 2007 11:35

Росен79 написа:Аз не разбрах съвсем ясно защо трябва през ДВД-то да минава информацията от флаша?
наистина не си разбрал, колега. става въпрос за dvd player, а не за компютърен компонент. а идеята за usb-то е да не се налага да записваш филма на диск, а с copy/paste да можеш да си го гледаш.

Потребителски аватар
baTkoTo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот baTkoTo » Сря 07 фев 2007 12:39

Колега що не пробваш с некоя мп3-ка ??? да видим къв ще е резултата

Потребителски аватар
sashobas
Щастлив голфаджия
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sashobas » Сря 07 фев 2007 13:15

stanimir написа:
sashobas написа:Пробвай в друг формат.DVDили VCD.Налучкай си формата и няма да имаш грижи.

Точно кой формат да пробвам е въпроса...форматите, които лепнах са дивексове, мисля, единия беше .ави
ДВД формат май няма да мога да кача на това USB,че е само 1 гигабайт!

Пробвай с VCD-аз с него нямам проблеми.Даже като се смесят различни формати на един носител някой път пак насича.

Потребителски аватар
stanimir
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanimir » Сря 07 фев 2007 15:36

Ами ясно е- качвам филна USB, и нося двд-то на място,където няма комп! И вместо да записвам хиляди дискове, си ползвам USB, ама.......
Пък и се води РАБОТЕЩА екстра към ДВД_то бре,мама му стара, трябвада работи

DragoGT написа:Аз не разбрах съвсем ясно защо трябва през ДВД-то да минава информацията от флаша? Защо не го закачиш директно на компютъра? Ако нямаш свободни УСБ-та сложи си УСБ хъб и ще станат повече. ДВД-то сигурно нещо филтрира и кой знае дали поддържа HiSpeed USB 2.0 или е с по-ниски скорости. Освен това зависи от УСБ порта на компютъра и самия флаш - тествал съм 2 различни флаша уж все УСБ 2.0, но единия вадеше 2.3 МБ/с трансфер, другия 12 МБ/с !

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Сря 07 фев 2007 18:40

joro_kem написа::офф

Още е нов продукта и за сега не мога да дам информация макар че от 3 дни ги имам в магазина. Като екстри дето са му наредили е супер,още не бях виждал плеър от този ценови клас с HDMI и слот за карти. Но да не забравяе че все пак е Elite и с толкова екстри могат да се очакват изненади :wink: Едно нещо забелязах обаче-като на няколко от новите модели на марката и на това субтитрите са с много малък шрифт. Предполагам може да се оправи с нов флаш но си е дразнещо. Менюто му за настройки също е бедничко и за да го ползваш спира възпроизвеждането но пък потдържа български език! Интересното е че по въпроса на колегата с четенето от USB като пробвах едно трейлърче от филм имаше накъсване а по едно време звука се забърза. Нямах време да пробвам с друга флашка и с цял филм но скоро ще мога да кажа какво е развитието по въпроса.В общи линий за парите си заслужава пък и гаранцията е 2 год. така че....!

Потребителски аватар
joro_kem
VW експерт
VW експерт

Мнениеот joro_kem » Сря 07 фев 2007 20:01

благодаря за инфото, колега. обмислям да взема едно такова, основно ме привлича usb-то, иначе има по-стари, но безотказни модели за по-малко пари.

Потребителски аватар
stanimir
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanimir » Сря 07 фев 2007 20:12

Stivi написа:
joro_kem написа::офф

Още е нов продукта и за сега не мога да дам информация макар че от 3 дни ги имам в магазина. Като екстри дето са му наредили е супер,още не бях виждал плеър от този ценови клас с HDMI и слот за карти. Но да не забравяе че все пак е Elite и с толкова екстри могат да се очакват изненади :wink: Едно нещо забелязах обаче-като на няколко от новите модели на марката и на това субтитрите са с много малък шрифт. Предполагам може да се оправи с нов флаш но си е дразнещо. Менюто му за настройки също е бедничко и за да го ползваш спира възпроизвеждането но пък потдържа български език! Интересното е че по въпроса на колегата с четенето от USB като пробвах едно трейлърче от филм имаше накъсване а по едно време звука се забърза. Нямах време да пробвам с друга флашка и с цял филм но скоро ще мога да кажа какво е развитието по въпроса.В общи линий за парите си заслужава пък и гаранцията е 2 год. така че....!

Точно моделът на НЕО,за който говорим има HDMI , слот з акарти, всички възмони аудио и видео исзходи, плюс това прословуто USB)))

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Сря 07 фев 2007 21:01

stanimir написа:Точно моделът на НЕО,за който говорим има HDMI , слот з акарти, всички възмони аудио и видео исзходи, плюс това прословуто USB)))

Я дай модела да го видим това NEO ! Понеже гледам едно 3000SD на NEO с USB и слот за карти но няма HDMI !

Потребителски аватар
stanimir
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanimir » Сря 07 фев 2007 22:33

Stivi написа:Я дай модела да го видим това NEO ! Понеже гледам едно 3000SD на NEO с USB и слот за карти но няма HDMI !

Значи моделът е NEO DVD R45USB HD
И да-пробвах и с МП3-ки, ПАК насича през USB-то!!! Мамка му!-(((

Обаче си пробвах един мемори стик дуо-про, сони, бачка-снимките поне се виждат

Потребителски аватар
baTkoTo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот baTkoTo » Сря 07 фев 2007 22:41

stanimir написа:
Stivi написа:Я дай модела да го видим това NEO ! Понеже гледам едно 3000SD на NEO с USB и слот за карти но няма HDMI !

Значи моделът е NEO DVD R45USB HD
И да-пробвах и с МП3-ки, ПАК насича през USB-то!!! Мамка му!-(((

Обаче си пробвах един мемори стик дуо-про, сони, бачка-снимките поне се виждат

еми колега незнам кво мога да ти кажа пробвай някоя др флаш памет и ако нестане звънни и им обясни как седят нещата да видим кво ще ти кажат

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Сря 07 фев 2007 22:44

паметта!
щом с друга памет е нормално значи паметта е кофти

намери друга флаш памет и пробвай

Върни се в “ОФФ-Топик - други”