P.S. Имайте предвид, че човекът е бил спрян и глобен след оплакване на насрещнодвижещ се до полицията, за заслепяване...около 12 часа на обяд

toshara написа:Де да беше и тук така...
myrshavija написа:И какво искаш да кажеш - че всеки трябва да си сложи по 12 100-ватови ксенона, за да може да свети по-силно от отсрещния тъпак, който е само с два обикновени на рефлектор ... и всички да сме едни задружни заслепяващи се един друг тъпаци?
Stoi написа:Значи не знам кога ще проумеете , че това дали някой ви заслепява не зависи толкова от това дали е с китайски ксенон...
Stoi написа:Значи не знам кога ще проумеете , че това дали някой ви заслепява не зависи толкова от това дали е с китайски ксенон. Аз карам с депо с рефлектор и h1 ксенони вече втора година. Никой никога не съм заслепил. Късите си светят на черта точно където трябва. Просто си поиграх доста да настроя фокуса и тн на рефлектора. Винаги ми гледат фаровете по прегледи и всичко е ОК и в норми. Настроени са перфектно. Когато някой си е вдигнал фара в небесата дори с халогенка ще ви заслепява !
Stoi написа:...
vaskoto1 написа:ти ли си най големия инженер и направи най голямото нововъведение, с което обесзмисли всички разработки до момента?
хах...
Stoi написа:Да не говорим пък, че най-много съм псувал именно коли с лупи настроени на границата и като карат по неравен път се получава ефекта на светкавицата. Поради специфичното устройство на ретината на човешкото око ефекта е много по-гаден от постоянното заслепяване към, което тя се приспособява.
vaskoto1 написа:Stoi написа:Да не говорим пък, че най-много съм псувал именно коли с лупи настроени на границата и като карат по неравен път се получава ефекта на светкавицата. Поради специфичното устройство на ретината на човешкото око ефекта е много по-гаден от постоянното заслепяване към, което тя се приспособява.
браво!
ето че току що разбра защо се налага едно от изискванията-автоматично регулиране на нивото на светлините.
поздравления!
сега остава да откриеш само още 2. дерзай! аз вярвам дълбоко в твоя инженерен изобретателен талант!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 41 госта