VW_FEN написа:tr0ll написа:...
Да бе, верно ли? Я преди да говориш, проучи малко нещатаСлед три години в Софийския ми дойде до гуша от подкупи под масата, от връзкари преподаватели и от дебели злобни лелки в администрацията. За тези три години мога да ти кажа, че нищо не научих там, въпреки голямото ми желание. Направо ми разбиха представите за вишето образование като цяло у нас... Първо виж колко народ се прехвърля от другите в нбу и тогава пиши. Самия факт, че мога да записвам семестъра online (и така ми спестяват една седмица чакане по опашки) е достатъчен, за да си направиш сметка.
Завършил съм меи-то и записах второ в нбу-ами чесно да ти кажа 1 семестър не можах да разбера във вуз ли съм или гимназия. имам чувството че и глупости да бях писал на изпитите на които се явих пак щях да ги взема - скъсат ли ме нбу губи финансов донор

в унсс,ту и су и другите подобни университети не придобиваш толкова знания, колкото начин на мислне ако имаш желание научаваш страшно много от преподаватели които имат сериозен опит.
за 5 години не ми се е налаголо да подкупвам никой за да взема изпит - учил съм и съм си взимал изпитите /някои и след 5-то явяване