Става дума за Булбанк (и банкомата беше техен). Така че мисля, че няма да имаш проблеми. Успех, колега!

dlug написа:Естествено че пишеш молба до банката и си търсиш парите. Не е първият подобен случай, оправя се. Най-глупавото, което можеш да направиш в случая е да си сипеш студена вода (както съветва колегата по-горе)
bread1978 написа:И на мен ми се случи да натисна 400 лв и да не ми пусне нищо... Натиснах "прекъсни", върна ми картата, след което проверих сметката си, която беше с 400 лв по-малко. Звъннах на телефона, изписан на банкомата,питаха за егн, адрес на банкомат. Не бяха въобще изненадани и казаха, че след 1 час парите ще си бъдат пак на сметката, което се и случи![]()
Става дума за Булбанк (и банкомата беше техен). Така че мисля, че няма да имаш проблеми. Успех, колега!
brum написа:Същият го ядох вчера с банкомат на ДСК. Върна ми картата и след 5 мин чакане да му пусне парите (400лв) се рестартира. Веднага звъннах до банката и сега чакам ревизия на банкомата. Правили ги веднъж седмично. Ще видим след празниците дали ще има развитие ...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 180 госта