Проблем с профил в АБВ поща ...

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем с профил в АБВ поща ...

Мнениеот Deo88 » Чет 11 апр 2013 8:21

maxpayne написа:При така описаните обстоятелства нещата не звучат оптимистично. С лична карта става ако акаунта ти е регистриран на твоето име, ама ако си ползвал divotokopele54 и някакви шантави имена... Това, че знаеш съдържанието на акаунта не е директно основание да ти разрешат достъп...
Например ако си дал алтернативен имейл и пробваш чрез него да си възстановиш паролата можеш с изненада да остановиш, че искането е пратено на bai-ivan@hotmail.com :mhihi

АБВ пощата ми е с ник dqvola ( примерно ) , също така алтернативния ми имейл съм го писал също dqvola , така няма как ( според мен ) паролата да е отишла у друг потребител , но не е отишла и при друга моя поща , понеже съм написал същата поща - глупаво найстина , но ... :redface ... но когато съм го правил не съм бил много в час с тези неща :rolleyes

За мое голямо успокоение , паролата и АБВ-то във форума си ги смених , на другата ми поща , което до някъде наведе на мисълта , да дам ключ на тази тема , но пък от друга тая малки надежди , да се намери начин да се оправи след време , или някой който може да помогне по някакъв начин да я оправи .

Върни се в “ОФФ-Топик - други”