Моля за съвет за измама в Бензиностанция Еко

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
bobocamaro
R.I.P
Автомобил: Golf 3 GTI
Двигател: 2E

Re: Моля за съвет за измама в Бензиностанция Еко

Мнениеот bobocamaro » Чет 02 май 2013 20:56

Екипа?
Четейки Ви, оставам с впечатлението, че сте конструктори на резервоари, доплерови разходомери на течности и реставратори на обратна газова фаза? :mhihi Стотинките, ало?
Питате ping23 кой е обекта, вдигате се там и казвате:
ние сме тия и тия, предлагаме тея и тея Ваши карти. Наш потребител , бил той сЪ или без вълшебна карта, е недоволен.
Моля, помогнете ни да защитим становището Си защо сме доволни, и Ви правим форумна евалла, и как ping23 също да бъде доволен Ваш клиент.
Кво пише под аватарите не ме интересува, няма нищо общо със случая. Имате прекрасен шанс, да излезнетe с точни аргументи: честни ли са еко. Успеете ли, ще си поръчам и аз една карта за колоездач.
Апропо, със сегашната Ви позиция PR-а по раздаването.......издиша лекинко :mhihi

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Чет 02 май 2013 21:25

Нещо темата взе грешната посока и някои хора май се чудят с какво да се занимават...

Нека разгледаме фактите:
1. Потребител във форума предполага, че са го измамили в ЕКО, но не е сигурен. Дадени са му съвети да отиде и да инициира проверка на бензиностанцията и колонката.
2. Други данни не са налични.

На база на тези две неща какви действия точно да предприемам :screwy Някои хора май нещо :screwy

И тук да споделя личното си мнение:

:arrow Бензиностанции ЕКО са дългогодишен партньор на клуба и от части благодарение на тях в момента си хабим клавиатурите да пишем в този форум. Също така да посещаваме мероприятия, да си помагаме и да популяризираме любимата марка VW

:arrow НЕЗАВИСИМО ОТ ГОРНИЯ ФАКТ, от години зареждам 99% от случаите само на ЕКО като инцидентно сипвам и на други места, за да "си сверя часовника". По-добро гориво до момента не съм срещнал. Моя Голф 3 с обикновена газова минава най-много километри с газта от ЕКО. Аудито ми с газов инжекцион минава най-много километри пак с тази газ. Тествал съм почти всички вериги на база празно-празно и с постоянна скорост по магистралата. Особено от Ромпетрол пък съм най-недоволен. Минавам средно по 1500 км/месечно на газ градско, извънградското е на дизел и не го броя и продължавам да зареждам само на ЕКО, защото съм най-доволен от тях. Мога да сканирам и да пусна фактурите. Нали не мислите, че ако не бях доволен, щях да зареждам с години там постоянно само защото са партньори на клуба?!?

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Чет 02 май 2013 22:34

Спрете се!
Съвет бе даден.
След като не се е реагирало на място, тук във форума няма какво повече да направим.
Колегата след като изхарчи резервоара да ми пише на лично и ще отключа да сподели колко км е минал.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”