Бихте ли напуснали България....
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- mucho
- Палячо
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
@niksisoft: бе знам, че е лесно да се каже, знам и че сития не вярва на гладния, ма та питам защо не се насочиш към по-интелектуалната страна на информатиката?! - имам предвид, не асеблиране на цунцунтри (ако и да те кефи) ами към некво програмиране и/или прочее дела в насоката, в която учиш ...
... питам шот от опит ти казвам (пък и ти си го знаеш), че интелектуалния труд е най-скъпия труд дори тук у рОдината ни
... питам шот от опит ти казвам (пък и ти си го знаеш), че интелектуалния труд е най-скъпия труд дори тук у рОдината ни

- rusty
- Автомобил:
- Двигател:
Аз съм в Германия от 5 години
като се прибирам в Бълагрия не се чуствам у дома си и не мисля че така бих се реализирал там, за малко става но иначе, май предпочитам да получавам 1000 евр. от колкото 1000 лв. но не съм напълно сигурен
може и да опитам. Все е работа. Скоро и аз завършвам и ще търся нещо сериозно като реализация, наистина не е лесно но опита си е опит, с него винаги ще ми е по лесно в родината ми от колото без него. За мене си струва!

- mucho
- Палячо
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
scuba написа:OFF: muchoтебе и Snaker_a ви знаем от друг форум! И не се учудвам че вземаш толкова.... че те е срам да кажеш!!! Все пак знам, че си един от най-добрите в занаята. Халал да са ти парите.
хех ами мерси и подобно - много парици на секи пожелавам, колкото до срама - не ме е срам, напротив гордея се, но не казвам щото не обичам да парадирам, пък и за жалост у наш'та мила рОдина има ноо хора дет ше си умрЪт от завистЪ и мирЪ няма да им дааа, че някои видиш ли зимал добри пари, а кво му коства тва на въпросния чиляк - who cares?!
айде със здраве и горе главите - парите не са сичко - пример - Майкъл Джексън

Върни се в “ОФФ-Топик - други”