teo_ss написа:Е то се случва, ама до колкото разброх на тоя бакшиш му се случва за четвърти път
Е тогава заслужава бой и *****!!!
Jogo_1 написа:Е то на тия поло-та на бакшиши им върви,преди като взех мойто още беше с цоловите номера, и съм си го спрял пред бачкане на втория ден и един жълтурко му отнесе вратата, ама и избягал след това. Та добре че колеги му записали номера, и ченгетата се оказаха печени намериха го и му четоха закона бая време и накрая казаха ако ти плати на ръка зимай и бегай че от застраховка никак няма да си доволен. Та си плати всичко на куп и отгоре остана.
prj57 написа:Звучи ми странно, не ме разбирайте погрешно и аз работех в застрахователния бизнес но не в БГ. За мен решението е просто, отива се в гараж/сервиз, оценяват се щетите и другата компания плаща според частите необходими + труда..... кви са тия "не се знае дали ще му покрият всичко" оня греши, чупи на някой колата, застрахователя да плаща до стотинка, както е била колата преди инцидента.
teo_ss написа:Каско нямам. Неговата ГО е в ДЗИ. Идваха, снимаха, писаха.... Мога ли да разчитам на ДЗИ ? Казаха, че парите ще ги преведът най-късно в сряда другата седимица но не се знае колко...
CRX Racing написа:teo_ss написа:Каско нямам. Неговата ГО е в ДЗИ. Идваха, снимаха, писаха.... Мога ли да разчитам на ДЗИ ? Казаха, че парите ще ги преведът най-късно в сряда другата седимица но не се знае колко...
Аз преди 2 седмици взех пак по ГО 127 лева за удар в калника. Ето как изглеждаше калника
http://snimka.bg/album.php?album_id=90030
Гражданската на жената която ме удари беше към ДЗИ. Чаках около месец за парите, но в крайна сметка си ги взех.
Edit: Чак сега видях, че си се оправил
teo_ss написа:това казвам - стигнаха, че даже и останаха. Ама де не казвам цифри, че не е коректно. Ама колкото и пари да имаш като не ....?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 44 госта