jorostamenov написа:нямат законово право да ми ги искат
Тогава неспазват закона, ако ги искат за да направят оценката...
jorostamenov написа:нямат законово право да ми ги искат
G60 написа:Данъците имат давност 5 години,при условие ,че не си плащал повече от 5 години данъци примерно 8 години, могат да ти поискат да платиш само последните 5 години докато другите отпадат поради изтичане на давностен срок но отпадат единствено ако подадеш молба иначе си ги търсят и тях
на: Съб Юни 01, 2013 5:03 pmjorostamenov написа:имам кола която не е плащан данък от 2002 до 2005 г отписана е от кат и данъчното 2005г и все още ми седят в системата дължима сума 525 лева подадох молба в свободен текст за давност и ми отговориха че немогат да ми ги премахнат но и нямат законово право да ми ги искат НО ако сега реша примерно да си продам апартамента и отида за данъчна оценка познайте какво следва трябва да сиплатя задълженията иначе няма да ми дадат оценката на апартамента
Най-добре го напиши още веднъж, а ние ще вярваме на това, което си написал два пъти еднакво. Ако имаш трета версия, ще ходим на врачка. ... Като се замисля - май за никого няма значение дали е от 2002-ра или 2003-та. ... А защо го пишеш втори път умът ми не го побира.на: Вто Юни 04, 2013 6:18 am jorostamenov написа:моя данък който не е плащан е от 2003 до 2005г отписана от общината и спряна в кат 2005г и към днешна дата ми искат 525 лева данък и лихви
joro_tt написа:Ще дойде момент в който ще си ги платиш като поп!
В Стара Загора например едно от условията за кандидатстване (носещо точки) за детски градини е родителя да няма данъчни задължения. - > Имаш да плащаш данъци - > Детето ти не го приемат в градината!
п.с. Аз съм от "балъците" дето си плащат данъците!
myrshavija написа:на: Съб Юни 01, 2013 5:03 pmjorostamenov написа:имам кола която не е плащан данък от 2002 до 2005 г отписана е от кат и данъчното 2005г и все още ми седят в системата дължима сума 525 лева подадох молба в свободен текст за давност и ми отговориха че немогат да ми ги премахнат но и нямат законово право да ми ги искат НО ако сега реша примерно да си продам апартамента и отида за данъчна оценка познайте какво следва трябва да сиплатя задълженията иначе няма да ми дадат оценката на апартаментаНай-добре го напиши още веднъж, а ние ще вярваме на това, което си написал два пъти еднакво. Ако имаш трета версия, ще ходим на врачка. ... Като се замисля - май за никого няма значение дали е от 2002-ра или 2003-та. ... А защо го пишеш втори път умът ми не го побира.на: Вто Юни 04, 2013 6:18 am jorostamenov написа:моя данък който не е плащан е от 2003 до 2005г отписана от общината и спряна в кат 2005г и към днешна дата ми искат 525 лева данък и лихви
ДАНЪЧНО-ОСИГУРИТЕЛЕН ПРОЦЕСУАЛЕН КОДЕКС написа:Чл. 173. Вземанията се отписват, когато са погасени по давност, както и в случаите, предвидени със закон.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 64 госта