Осрана тема или още един набутан?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции

Осрана тема или още един набутан?

Темата е осрана
13
39%
Поредният набутан с по-висока цена
20
61%

Общо гласове: 33
myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Re: Осрана тема или още един набутан?

Мнениеот myrshavija » Пон 17 юни 2013 14:11

Pokerstars написа:... И ние сме длъжни да му четем глупостите.
Грешиш. Не си длъжен. Никой не е. Ти много сериозно приемаш това, което съм написал, защото имаш лично отношение. Аз не съм искал твоето мнение в тази тема, но ти пишеш. Твое право е да кажеш какво мислиш. Без значение каква е причината. И никой не е длъжен да чете какво пишеш. Нито да се съобразява с това, което пишеш. Същото важи и за мен - нито сте длъжни да четете, нито да се съобразявате. Колкото до това дали аз или ти имаме право да пишем в обявите на други потребители - да, имаме. Това е форум. Който пише тук, трябва да е готов за позитивен или негативен коментар. Сайтовете за обяви, където коментарите не са позволени са други. Тук не е сайт за обяви, а форум на феновете на ФВ. Всеки регистриран има право да пише. Какво и къде е определено в правилата, а спазването им е работа на модератори и администратори. Постоянно намекваш, че не получавам това, което зааслужавам, но ми е интересно как го разбираш? Как разбираш колко често ме предупреждава някой от екипа, дали съм "бил в модула"? Скоро не съм бил. Ако редовно докладваш мненията ми, които, според теб, са в нарушение на правилата на форума, вероятно скоро може да го посетя. Но това не означава, че ще престана да пиша това, което мисля. Ако начинът ми на изразяване не подхожда на ФВ форума, рано или късно ще получа бан завинаги, ти ще почерпиш и всички ще бъдат доволни и щастливи.
Бъди по-позитивен, яж, пий, носи си новите дрехи и си карай колата така, сякаш няма да се развали! :beer

Потребителски аватар
crime_evil
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот crime_evil » Пон 17 юни 2013 14:56

Аз НЯМАМ НИКАКВА изгода от това масло защото за толкова е взето и за толкова го продавам! От количеството на маслото ви става ясно че не е за коя да е кола и собственикът й дори не се интересуваше дали маслото ще се продаде или ще си го сипе в другата кола... Аз му предложих този вариант защото то просто не е подходящо и за нея... Така че и да не беше продадено никой нямаше да умре(най-малко АЗ)... НО.."Господин будна съвест" е известен със свойството си да трови темите на хората... Коментарът ми беше във връзка с коментарите му в други теми защото както казах: Моята тема беше устойчива на о*иране ;) И за разлика от 1 лев на литър(при необходими 5-6 литра в повечето случаи) гарантирана оригиналност на маслото и удобство при получаване не мисля че щеше да има някой изгорял...Един приятел със сервиз го взе и даже лично му го закарах

Потребителски аватар
stefarata
Автомобил: Ford S Max MK1
Двигател: TDCI

Мнениеот stefarata » Пон 17 юни 2013 15:30

crime_evil, не знам защо си тровиш нервите да отговаряш . Ти имаш стока за продаване, ти определяш цената. Ако искаш и 100 лв. за литър да сложиш. Естествено е от толкова голям форум няколко човека да скочат и да кажат " малеее, може ли такава цена, този е луд" и т.н.
Към автора на темата: когато отидеш на пазара и искаш да си купиш домати и видиш, че има сергия, на която доматите са 3 лв. , а навсякъде другаде са 2, ще отидеш ли да се разправяш с продавача защо продава толкова скъпо доматите?? Май си чешем езиците (пръстите) повечко

uomoto
Автомобил: MK4 PD
Двигател: 1.9 TDI 131

Мнениеот uomoto » Пон 17 юни 2013 15:32

Поредната безсмислена тема!!!!
Кой каквото иска и на каквато цена иска ще продава!
Отделен е въпроса, кой ще го купи и на каква цена!
:lock

G60

Мнениеот G60 » Пон 17 юни 2013 17:24

uomoto написа:Кой каквото иска и на каквато цена иска ще продава!
Отделен е въпроса, кой ще го купи и на каква цена!

По принцип си прав,но пък от друга страна е много дразнещо когато някои продава нещо във форума на някакви безумни цени.
Наистина никои не е длъжен да го купи но един вид тоя които го продава се явява големия тарикат а останалите са малоумни балъци :no Дори се сещам за една две обяви, за стопове за голф 3 черна хела за 400лв и някакво "плитко рекаро" за 4-500лв е дразнещо си е :exclaim

Потребителски аватар
lokva
Автомобил: Passat 3c
Двигател: CBAB 2008

Мнениеот lokva » Пон 17 юни 2013 17:32

напълно безмислена тема. всеки търговец сам определя цената на която да си продаде стоката. :lock

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Пон 17 юни 2013 18:49

Докато има балъци, ще има и тарикати. Щом е продадено, значи си е заслужавало. Наистина има такива неща, които тук са доста по-скъпи, но всеки си има клавиатура и мозък в главата. Всеки е чувал за Гугъл, за ралика.

Сякаш довалям няква завист/злоба, че маслото е продадено на такава цена.

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пон 17 юни 2013 19:10

основното на този форум е взаимопомощ! Много хора са го забравили!
Мършавия е прав да пише истинската цена! Пък всеки да си преценява!
ВЗАИМОПОМОЩ!!! А НЕ ТЪРГАШЕСТВО и прееби другарче!
По-ясно от това няма да го кажа!
Всеки си прави сметката
Продавача да го пуска и на 100 лв/л, негова си работа, но мисля че трябва да се знае и истинската цена!

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Пон 17 юни 2013 19:17

Колеги, няма смисъл да се дразните един друг! Всеки сам определя дадена стока на каква цена да я продава!
Казвам го така, защото и аз съм бил от другия бряг! За продавача е евтино за купувача, винаги скъпо, или може да е по-евтино! Ако не ти изнася, не купуваш! А за това, че форума е за взаимопомощ, съм съгласен с 2-ве ръце! Но според мен, не трябва да обръщаме чак толкова голяма внимание, на някакви си теми за продаване! С тази тема, вдигаме скандал за нищо! Все едно да кажем, на еди кой си (както каза колегата по-горе) на каква цена да продава доматите! Като ни е скъпо подминаваме!
А колегата, който се дразни от мнението на колегата пуснал темата, всместо да чете мнениеята му, кликва върху профила му, и под аватара има "Добави враг" и няма да ти изписва мненията, само когато искаш да ги четеш кликваш и ти излизат! Аз гласувах за 1-ви отговор! Така прецених! Всеки има мнение, но не е нужно да се опитвате да променяте чуждото мнение, опитайте се да го разберете! :th_up

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Пон 17 юни 2013 19:36

Едно нещо се продава за толкова пари, колкото ти дадат за него.
Всеки продавач има право сам да определя цената на продукта, който продава.
Купувачът има право да реши да го вземе на тази цена или не.
Всякакви други полемики са безмислени. <- точка

Върни се в “ОФФ-Топик - други”