Колеги - 2 точки и от мен!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Съб 03 мар 2007 22:57

chefito написа:Даскале, разкажи за Пешо-Акта бе.....

Пешо Фиша :!:
Ми дебне здравата и............не е корумпиран :cry:

Потребителски аватар
SiEtE818
Автомобил:
Двигател:

Re: Колеги - 2 точки и от мен!

Мнениеот SiEtE818 » Съб 03 мар 2007 22:57

stanimir написа:В интерес на истината, иска ми се да споделя факта,че откакто си купих голфа - юни 2006 з а има-няма 8 месеца са ме спирали 11 (!)пъти - 10 от които (!!)са за проверка на документи, винетки, зимни гуми и пр, и един - за превишаната скорост по-горе. За 7 години със Ладата Самарата НИТО веднъж...
Моя го купих на 06.06.2006(черен) и от тогава са ме спирали само веднъж за минаване на жълто - разминах се без нищо( май ми помогна Коледа ;) ) Не че не съм правил нарушения(имам доста май даже :oops: ) ,просто НЕ е имало POLICE :)
stanimir написа:На всичкото отгоре бях чул за т.нар. 'златни карти', за шофьори , които в продължение на 5 г. нямат нарушение, и наличие на такава карта евентуално би ги отървало от подобно леко нарушение , но воините в зелени жилетки ми се изсмяха и рекоха,че такива карти нямало и за пръв път го чували от мен.
Аз от 01.03.2007 (демек преди 2 дена) вече съм с такъв "златен талон" дето те "спасява" за едно нарушение ( да видиме до кога) ... така че на тия дето са ти казали че такова нещо НЯМА - им кажи много поздрави ;)

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Съб 03 мар 2007 23:03

Даскала™ написа:
chefito написа:Даскале, разкажи за Пешо-Акта бе.....

Пешо Фиша :!:
Ми дебне здравата и............не е корумпиран :cry:

Даскала е много прав!!!Пешо Фиша не е куромпиран и ако се опиташ да му "бутнеш" нещо,направо изгаряш като свещ!!!Незнам вие какво мислите по въпроса,но аз за 1 нещо му правя евала-хване ли някой да шофира след като се е нафиркал,веднага му взима книжката за 6 мес.

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Съб 03 мар 2007 23:40

stanimir написа:...........На всичкото отгоре бях чул за т.нар. 'златни карти', за шофьори , които в продължение на 5 г. нямат нарушение, и наличие на такава карта евентуално би ги отървало от подобно леко нарушение , но воините в зелени жилетки ми се изсмяха и рекоха,че такива карти нямало и за пръв път го чували от мен.
........

Такива талончета има.. тате е горд собственик на такова..
лично попълних молбата за издаване и му го издадоха.. за 10 мин. ;)
докато аз се редях гише 3

Потребителски аватар
stanimir
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanimir » Нед 04 мар 2007 10:12

golfarata написа:колег . последно ме снимаха на цариградско със 148км/ч ама де дазнар6 4е са там.
.
Колега,къде са там тия полицаи ,аз минавам толков ачсто?или има камери?
Иначе - така си е,да, моята е чип тунинг , се оказа, н о няма как никой да разбере

Потребителски аватар
stanimir
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanimir » Нед 04 мар 2007 10:16

чак ме хвана яд,че не се размърдах по-рано за тези талончета!
Олетях вече!
Освен,ако не се направя на ударе и да ида сега да си вадя,ама няма как ще ми искат синия талон........ :evil:

Потребителски аватар
SiEtE818
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот SiEtE818 » Нед 04 мар 2007 15:30

stanimir написа:Освен,ако не се направя на ударе и да ида сега да си вадя,ама няма как ще ми искат синия талон........ :evil:
да - първо те проверяват в компютъра за нарушения , а след това ти издават новия като синия ти го прибират

Потребителски аватар
CRX Racing
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот CRX Racing » Нед 04 мар 2007 15:46

stanimir написа:
golfarata написа:колег . последно ме снимаха на цариградско със 148км/ч ама де дазнар6 4е са там.
.
Колега,къде са там тия полицаи ,аз минавам толков ачсто?или има камери?
Иначе - така си е,да, моята е чип тунинг , се оказа, н о няма как никой да разбере

На един приятел, брат му го бяха снимали с 85 километра на Цариградско. Снимат гадовете с цивилна колица с тъмни прозорци отзад. Някой ако разясни повече ....
От 1 година имам Г3 и са ме спирали 4-5 пъти. Като веднъж пред БНБ за говорене по телефон, минах с номера, че съм сотаджия и бързам за работа. След няколко месеца ме спряха в Ст. Град за минаване на жълто, ама тарикатчето ми вика, че било червено и че ако успорвам ще ме бави цяла нощ, трябвало да измислим нещо. И аз пак с номера, че бързам за работа. :lol: :lol: :lol: Другите пъти само за документи.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”