chefito написа:Даскале, разкажи за Пешо-Акта бе.....
Пешо Фиша

Ми дебне здравата и............не е корумпиран

Моя го купих на 06.06.2006(черен) и от тогава са ме спирали само веднъж за минаване на жълто - разминах се без нищо( май ми помогна Коледаstanimir написа:В интерес на истината, иска ми се да споделя факта,че откакто си купих голфа - юни 2006 з а има-няма 8 месеца са ме спирали 11 (!)пъти - 10 от които (!!)са за проверка на документи, винетки, зимни гуми и пр, и един - за превишаната скорост по-горе. За 7 години със Ладата Самарата НИТО веднъж...
Аз от 01.03.2007 (демек преди 2 дена) вече съм с такъв "златен талон" дето те "спасява" за едно нарушение ( да видиме до кога) ... така че на тия дето са ти казали че такова нещо НЯМА - им кажи много поздравиstanimir написа:На всичкото отгоре бях чул за т.нар. 'златни карти', за шофьори , които в продължение на 5 г. нямат нарушение, и наличие на такава карта евентуално би ги отървало от подобно леко нарушение , но воините в зелени жилетки ми се изсмяха и рекоха,че такива карти нямало и за пръв път го чували от мен.
Даскала™ написа:chefito написа:Даскале, разкажи за Пешо-Акта бе.....
Пешо Фиша![]()
Ми дебне здравата и............не е корумпиран
stanimir написа:...........На всичкото отгоре бях чул за т.нар. 'златни карти', за шофьори , които в продължение на 5 г. нямат нарушение, и наличие на такава карта евентуално би ги отървало от подобно леко нарушение , но воините в зелени жилетки ми се изсмяха и рекоха,че такива карти нямало и за пръв път го чували от мен.
........
да - първо те проверяват в компютъра за нарушения , а след това ти издават новия като синия ти го прибиратstanimir написа:Освен,ако не се направя на ударе и да ида сега да си вадя,ама няма как ще ми искат синия талон........
stanimir написа:Колега,къде са там тия полицаи ,аз минавам толков ачсто?или има камери?golfarata написа:колег . последно ме снимаха на цариградско със 148км/ч ама де дазнар6 4е са там.
.
Иначе - така си е,да, моята е чип тунинг , се оказа, н о няма как никой да разбере
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 45 госта