Пешеходци
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Пешеходци
Ти предполагам си обиколил цял свят за да пускат такива теми и да разтягаш такива теории ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Местоположение: София Nissan Primera GT, Passat 5.5 TDI, Mondeo MK4
Винаги кимвам за благодарност като ми спрат, също така ми е приятно да ми благодарят като съм с колата и спра. Малко положителни емоции на пътя никога не са излишни.
- vin_d
- Автомобил:
- Двигател:
а за пешеходци които вървят по платното а не на тротоара 

- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
MMX написа:Не знам какво ще кажете, но мен определено ме дразни когато оставя пешеходец да мине на пешеходна пътека да ми вдига ръка. Все едно "благодаря че ме пусна да мина".
Егати ненормалното мислене! Като отидеш до общината да си извадиш документ казваш ли "благодаря" на лелката, дето те обслужва? Или понеже ти си в правото си тя не заслужава такова нещо? Свършиха проблемите на пътя, та благодарящите пешеходци са ни проблема.

maxpayne написа:MMX написа:Не знам какво ще кажете, но мен определено ме дразни когато оставя пешеходец да мине на пешеходна пътека да ми вдига ръка. Все едно "благодаря че ме пусна да мина".
Егати ненормалното мислене! Като отидеш до общината да си извадиш документ казваш ли "благодаря" на лелката, дето те обслужва? Или понеже ти си в правото си тя не заслужава такова нещо? Свършиха проблемите на пътя, та благодарящите пешеходци са ни проблема.
Много бих искал една тълпа пешеходци като минава на зелен светофар да се обърне и всички да ти ръкомахат възторжено, че не ги газиш. Тогава може да пробваш своето нормално мислене с въпроса "тия какво искат" и "нормални ли са". Защото според теб би трябвало точно така да постъпват всички. Надявам се като минаваш не зелен светофар да ръкомахаш благодарно на чакащите на червено - че те изчакват. Сравнението с общината и лелката е изсмукано от пръстите.
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
баси тъпата тема. Ма аз съм по-тъп че я чета
- bugster
- Автомобил:
- Двигател:
ММХ - искаше мнение и го чуваш ...
ЗАЩО храниш това което не ти харесва като мнение ?? Да не си очаквал всички да ти кажат евалата за хейтърското изказване?
Явно просто си искал да си излееш яда, ама това което си написал ми се струва като написано от много изкривено съзнание.
А да .... ето го и моето мнение - бахти тъпата тема и въпрос. Не мога да повярвам какъв нервак има да се нерви на хора които са вежливи безкористно към него .....
ЗАЩО храниш това което не ти харесва като мнение ?? Да не си очаквал всички да ти кажат евалата за хейтърското изказване?
Явно просто си искал да си излееш яда, ама това което си написал ми се струва като написано от много изкривено съзнание.
А да .... ето го и моето мнение - бахти тъпата тема и въпрос. Не мога да повярвам какъв нервак има да се нерви на хора които са вежливи безкористно към него .....
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Както се казва в такъв случей, да ви имам проблемите 

- jamie1
- Автомобил: Chevrolet Aveo LT
- Двигател: DOHC
scuba написа:баси тъпата тема. Ма аз съм по-тъп че я чета
Не си само ти

Последна промяна от jamie1 на Пон 28 окт 2013 15:51, променено общо 2 пъти.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Наистина много странна тема
ММХ, не си ли мислил някога да посетиш психолог и да си поговорите малко за нещата от живота, които ни ядосват и нервят?
Ти ако се нервиш за такива работи, представям си какво се случва ако спреш, па оня ми ти пешеходец реши да ти направи той път да минеш, както много често ми се е случвало на мен и то предимно с пешеходци-пенсионери

Ти ако се нервиш за такива работи, представям си какво се случва ако спреш, па оня ми ти пешеходец реши да ти направи той път да минеш, както много често ми се е случвало на мен и то предимно с пешеходци-пенсионери

Колега няма за какво да се нервиш.Трябва да свикнеш с този "ефект",даже ти препоръчвам и ти да го практикуваш.Да знаеш че това явление се наблюдава и в чужбина.
Ей страшна тема,бегам за пуканки.
Ей страшна тема,бегам за пуканки.

Споделих впечатление с очакване да чуя 2 вида отзиви: 1) "да бе странни хора" или; 2) "и аз го правя понякога". След като прочета явни обиди като "Егати ненормалното мислене!" мисля, че имам някакво право на реплика. Тъй че след като сте се зачели е темата, малко от малко следете контекста безпристрастно. Доста отдавна се канех да повдигна въпроса и тая сутрин го направих след поредното неуместно махане. Като се говори за хейтърство, как може да се нарече реплика от някого съдържаща явна обида - може би е израз на сдържаност.
ПС: Намираме се в "Оффтопик - други" така че странните теми нямат лимит. Отделно, че тая е доста пряко свързана с МПС.
ПС: Намираме се в "Оффтопик - други" така че странните теми нямат лимит. Отделно, че тая е доста пряко свързана с МПС.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Очаквал си само позитивни реакции. Само че ... е по-добре да тръгваш с по-малка кошничка и да си приятно изненадан, ако нещата се развият по-благоприятно от очакваното, отколкото обратното.MMX написа:Споделих впечатление с очакване да чуя 2 вида отзиви: 1) "да бе странни хора" или; 2) "и аз го правя понякога". ...

- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
Не разбирам какво се обиждаш на "ненормално мислене". Повечето хора намират проявата на елементарна любезност за нормално, поне в цивилизования свят. Повечето хора тук също очевидно го намират за нормално, както можеш да видиш от коментарите. Твоето мислене е обратното, следователно е ненормално.
- H2O
- Автомобил:
- Двигател:
Ама тема сте отворили
направо кърти плочи и мазилка!
Та по темата,личен опит в Лондон.В квартала който бях имаше доста пешеходни светофари(на самообслужане) остров по средата.Иначе улицата си е двупосочна.Трафик си имаше доволно в пиковите часове.Когато нямаше трафик хората не включваха светофара,а изчакваха да минат две-три коли и пресичаха.Така или иначе,когато видиш някой,че ще пресича и си на зелено намаляш,знам ли го.Но те махаха с ръка да минавам и след това си преминаваха по зебрата!АЗ и махах с ръка да благодаря!
ПП Където и да съм бил на нашия континент,винаги са ми благодарили и поздравявали за най малкото нещо!И най важното,винаги се усмихват!
Та на колегата дето го дразни махането и поздрава,ми слез от колата и му опъни два шамара
След това в съда и олекваш с пари и натежаваш с досие!По спокойно бре хора.Трябва да бъдем по търпеливи един към друг и да се уважаваме!И все пак намирам темата за полезна 

Та по темата,личен опит в Лондон.В квартала който бях имаше доста пешеходни светофари(на самообслужане) остров по средата.Иначе улицата си е двупосочна.Трафик си имаше доволно в пиковите часове.Когато нямаше трафик хората не включваха светофара,а изчакваха да минат две-три коли и пресичаха.Така или иначе,когато видиш някой,че ще пресича и си на зелено намаляш,знам ли го.Но те махаха с ръка да минавам и след това си преминаваха по зебрата!АЗ и махах с ръка да благодаря!
ПП Където и да съм бил на нашия континент,винаги са ми благодарили и поздравявали за най малкото нещо!И най важното,винаги се усмихват!
Та на колегата дето го дразни махането и поздрава,ми слез от колата и му опъни два шамара

Върни се в “ОФФ-Топик - други”