Къде да (се) раждаме в София?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Да се включа и аз /жената на kemenk/. В момента съм в 7ми месец. Голямо чудене е и при нас къде ще се ражда. Ходя при д-р Маленов /той е към 1ва АГ Св. София (Тина Киркова)/ Засега съм доволна от доктора, много внимателен, водят го и добър специалист собено ако се наложи секцио. Четох много за болницата, много майки я препоръчват. Мъжа ми се притеснява от циганките но те били в отделни стаи. Всичко което колегите са писали се припокрива и с моите проучвания. С една дума ще е добър избор. Колебанията ни са между Тина Киркова и МБАЛ "Св. София" - болницата на Мазнейкова. Разбира се че в частната ще е по конфортно за жената, но пък не съм наясно със специалистите там. Само знам че раждане с включена здравна каса струва 1200 (+400 ЗК) и влизаш само с четка за зъби.... Останалото ти го предлага болницата.
Cherepaha написа:Dragon написа:Само да вметна, че чета всичко и внимавам, водейки си записки...![]()
Регистрирал съм се и в бг-мамата, въпреки че ще ставам бг-татко, и там чета,...само да знаете
Там са ебаси хиените .. Опитах се на времето да пиша в "Татковци", ама веднага те налазват 26352356 бесни мами ...
Аз там съм по-нисък от тревата...0 мнения (неслучайно), тук поне мога да кажа 2-3 думи за някой термостат или за някоя застраховка, а там мани-мани!
- Roberta
- Официален говорител
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Cherepaha написа:Там са ебаси хиените .. Опитах се на времето да пиша в "Татковци", ама веднага те налазват 26352356 бесни мами ...
С какво толкова ги вбеси?

Сега сериозно и аз съм с две ръце за Св. София (Тина Киркова), невероятни професионалисти са и най-вече хора.
Болничните условия също са добри. Един от плюсовете е, че всички плащания са регламентирани от самата болница, що се отнася до избор на лекар, раждане, престой във ВИП стая и т.н.
Успех

kemenk написа:Да се включа и аз /жената на kemenk/. В момента съм в 7ми месец. Голямо чудене е и при нас къде ще се ражда. Ходя при д-р Маленов /той е към 1ва АГ Св. София (Тина Киркова)/ Засега съм доволна от доктора, много внимателен, водят го и добър специалист собено ако се наложи секцио. .
само да вментна на твоя пост - др Маленов е просто чудесния избор, не се отказвай от него. ние бяхме при него и само най-топли думи можем да кажем .след раждането (за разлика от повечето други доктори) не спираше да се обажда, да ги посещава и да се интересува от майката и бебето през целия им престой в болницата
успех
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Същото беше и при нас с д-р Ковачева, пак в Тина Киркова, както каза колегата One. Внимание до последния момент, веднага на следващия ден дойде да направи раздвижването след секциото, което по принцип го правят акушерките, при условие, че беше в отпуска, дори ги изпрати жена ми и бебето до вратата при изписването. Отделно анестезиолога идваше всеки ден да пита дали има нужда от нещо, обезболяващи и т.н. Не с две, с осем ръце гласувам за д-р Ковачева и Тина Киркова.
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Dragon написа:Само да вметна, че чета всичко и внимавам, водейки си записки...![]()
Регистрирал съм се и в бг-мамата, въпреки че ще ставам бг-татко, и там чета,...само да знаете
И после да споделиш каде си избрал-щото и аз чакам след 6-7 месеца

Върни се в “ОФФ-Топик - други”