Къде да (се) раждаме в София?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пон 12 мар 2007 14:52

Не знам дали е за бгмама, ама знам, че хора дори от Русе ходят да раждат в Тутракан. Доктора, дето е направил клиниката там, е някакъв добър спец, и много хора ходят да раждат там, а пък и се занимавал, при това доста успешно, с лекуване на безплодие, та затова сигурно толкоз наплив за там :wink:

Потребителски аватар
Dragon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Dragon » Пон 12 мар 2007 15:15

Само да вметна, че чета всичко и внимавам, водейки си записки... :019:
Регистрирал съм се и в бг-мамата, въпреки че ще ставам бг-татко, и там чета,...само да знаете :wink:

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пон 12 мар 2007 15:17

е това е отговорен татко :wink:
чети там е някакъв ужас от противоречива информация, но като отправна точка и база данни е почтиии като нашия форум :wink:

Потребителски аватар
kemenk
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kemenk » Пон 12 мар 2007 15:21

Да се включа и аз /жената на kemenk/. В момента съм в 7ми месец. Голямо чудене е и при нас къде ще се ражда. Ходя при д-р Маленов /той е към 1ва АГ Св. София (Тина Киркова)/ Засега съм доволна от доктора, много внимателен, водят го и добър специалист собено ако се наложи секцио. Четох много за болницата, много майки я препоръчват. Мъжа ми се притеснява от циганките но те били в отделни стаи. Всичко което колегите са писали се припокрива и с моите проучвания. С една дума ще е добър избор. Колебанията ни са между Тина Киркова и МБАЛ "Св. София" - болницата на Мазнейкова. Разбира се че в частната ще е по конфортно за жената, но пък не съм наясно със специалистите там. Само знам че раждане с включена здравна каса струва 1200 (+400 ЗК) и влизаш само с четка за зъби.... Останалото ти го предлага болницата.

Потребителски аватар
Cherepaha
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cherepaha » Пон 12 мар 2007 15:21

Dragon написа:Само да вметна, че чета всичко и внимавам, водейки си записки... :019:
Регистрирал съм се и в бг-мамата, въпреки че ще ставам бг-татко, и там чета,...само да знаете :wink:

Там са ебаси хиените .. Опитах се на времето да пиша в "Татковци", ама веднага те налазват 26352356 бесни мами ... :shock

Потребителски аватар
tyo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tyo » Пон 12 мар 2007 15:22

Dragon написа:Регистрирал съм се и в бг-мамата, въпреки че ще ставам бг-татко, и там чета,...само да знаете :wink:

Можем да си пращаме ПМ-и в бг-мама, там съм със същият nick :lol:

Потребителски аватар
Dragon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Dragon » Пон 12 мар 2007 15:34

Cherepaha написа:
Dragon написа:Само да вметна, че чета всичко и внимавам, водейки си записки... :019:

Там са ебаси хиените .. Опитах се на времето да пиша в "Татковци", ама веднага те налазват 26352356 бесни мами ... :shock

Аз там съм по-нисък от тревата...0 мнения (неслучайно), тук поне мога да кажа 2-3 думи за някой термостат или за някоя застраховка, а там мани-мани!

Потребителски аватар
Roberta
Официален говорител
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Roberta » Пон 12 мар 2007 15:38

Cherepaha написа:Там са ебаси хиените .. Опитах се на времето да пиша в "Татковци", ама веднага те налазват 26352356 бесни мами ... :shock

С какво толкова ги вбеси? :shock :lol:

Сега сериозно и аз съм с две ръце за Св. София (Тина Киркова), невероятни професионалисти са и най-вече хора.
Болничните условия също са добри. Един от плюсовете е, че всички плащания са регламентирани от самата болница, що се отнася до избор на лекар, раждане, престой във ВИП стая и т.н.
Успех :D :D :D

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пон 12 мар 2007 15:44

аз в бг-мамма не смея да се регна и пиша, ония там са спамери-магьосници

но пак ти казвам изберете лекаря, болницата върви с него
сега в Райна Княгиня не те съветвам да ходите, страшна мизерия е

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Пон 12 мар 2007 15:45

kemenk написа:Да се включа и аз /жената на kemenk/. В момента съм в 7ми месец. Голямо чудене е и при нас къде ще се ражда. Ходя при д-р Маленов /той е към 1ва АГ Св. София (Тина Киркова)/ Засега съм доволна от доктора, много внимателен, водят го и добър специалист собено ако се наложи секцио. .

само да вментна на твоя пост - др Маленов е просто чудесния избор, не се отказвай от него. ние бяхме при него и само най-топли думи можем да кажем .след раждането (за разлика от повечето други доктори) не спираше да се обажда, да ги посещава и да се интересува от майката и бебето през целия им престой в болницата
успех

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пон 12 мар 2007 21:15

Същото беше и при нас с д-р Ковачева, пак в Тина Киркова, както каза колегата One. Внимание до последния момент, веднага на следващия ден дойде да направи раздвижването след секциото, което по принцип го правят акушерките, при условие, че беше в отпуска, дори ги изпрати жена ми и бебето до вратата при изписването. Отделно анестезиолога идваше всеки ден да пита дали има нужда от нещо, обезболяващи и т.н. Не с две, с осем ръце гласувам за д-р Ковачева и Тина Киркова.

Потребителски аватар
SiEtE818
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот SiEtE818 » Пон 12 мар 2007 22:04

Хубави неща пишете за лекарите в 1-ва АГ Св.София , а какво ще кажете за "БАБИТЕ" (акушерките) ? Защо те винаги остават на заден план ? ;) Дайте мнение и за тях :)

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пон 12 мар 2007 22:06

dobrinb написа:Ние лично сме много доволни от професионализма и човешкото отношение на лекарите и другия персонал в болницата.

Тука имам предвид именно акушерките :wink:

Потребителски аватар
Asen_D
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Asen_D » Пон 12 мар 2007 22:11

За 450 лв. навсякъде.....опит!

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Пон 12 мар 2007 22:24

И после да споделиш каде си избрал-щото и аз чакам след 6-7 месеца :yahoo: Засега сме се оставили на избора на балдъзата щото тя с бременноста е 5 дена назад от жената ,ама ще и е за втори път :lol: Иначе много добри неща чувам за "Майчин дом" -можеш да платиш накуп цял пакет с барабар раждането и не искат нищо под масата.Избягвайте да правите изследване на околоплодна течност :!:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”