Изплащане на щета по застраховка ГО

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
siso_k
Автомобил: 1999 VW Golf
Двигател: AKL
Контакти:

Re: Изплащане на щета по застраховка ГО

Мнениеот siso_k » Пет 06 дек 2013 10:13

black` написа:Нищо не получавай ами пиши примерно, че не си доволен от оценката.

Напротив, вземи сега каквото си се предлага, а след това извънсъдебно или съдебно си търси разликата до действителната стойност.

black` написа: Един вид щом си взел парите значи си доволен.

Не обърквай човека! В правото мълчанието НЕ означава съгласие. Щом си взел парите значи, че си взел парите. Нищо повече, нищо по-малко.

Както писах по-горе единственият начин за получаване на по-голямо обезщетение е по съдебен ред. Писма до КФН и изп. директори не вършат работа.

Потребителски аватар
Gecatawe
Автомобил:
Двигател:

Re: Изплащане на щета по застраховка ГО

Мнениеот Gecatawe » Пет 06 дек 2013 18:21

Днеска отидох и бракувах колата и занесох талона в ЗК. Не ми дадоха никакви документи, нито ме караха да подписвам нещо.Казаха да чакам другата седмица ще ми преведат 845.43 лв. Показах им разпечатка от Армеец от шваке каталог и бях извадил разпечатка от интернет сайтове със средна оценка на автомобила(2400лв по шваке и 2000лв от сайтове).Казаха ми ами ние знаем че цената е такава.Аз ги питах като знаят защо ме ощетяват, а те казаха след като получа парите ще ми окажат съдействие да пусна възражение към ЦУ на ЗК с молба да бъде преразгледана сумата.Говорих и с адвоката ми каза да пусна възражението и да видим какво ще ми отговорят.Ако не искат да бъде преразгледано ще се стигне до съд.Поздрави и весел Никулден!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”