Каква кола да си купя като млад шофьор?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- pacoboy
- Автомобил: passat b7 4motion
- Двигател: CFGB
- Контакти:
Junior написа:еми до 5000 лв ...
Като за ГОЛФ 3 ме кефят ГТ и ГТИ ... ама не знам какво да гледамкъде да гледам ...
Най добре с теб да дойде човек , който разбира!
За, и до 5000лв можеш да вземеш доста добър Голф,особенно ако си го вкараш от вън,защото тук слагат страшна надценка,зависи де.
Иначе обикновените неща при пръв поглед,гледаш за избледняла боя по купето,дребните драскотини,вратите дали са увиснали,вътре дали е стегната,ходовата част как е, т.е. да я пробваш как стои на пътя,дали дърпа,защото ако дърпа на една страна почти сигорно е че "яде" гумите.
Вътре интериора как е,има ли побългаряване няма ли

Има куп други дреболии,но и избоението до тук не са гаранция, че ще случиш на добра кола, особенно ако е от България.Не че няма тук хубави и запазени коли, но и да има малко ще са хората които ще ги продават

Успех!
- Junior
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
за колометража е ясна работата ... ама за 5000лв от чужбина мисля, че няма да ми стигнат парите
мита... такси бензин ... ало бало .. аз трябва после да я държа в гаража
.. ако мога да си вкарам добра кола до толкова пари дето мога ... с регисрацията с митата и тем подобно такси казвайте от къде и отивам

- pacoboy
- Контакти:
Junior написа:pacoboy абре 90 к.с. са си перфектни за менза какво ми е 150
та аз само ще карам няма се прая на убиец...
pacoboy значи имаш голф 3 гт 1.8 .. за какви пари си го взел ?коя година е
Голф 3 1,8 ADZ (код на вдигателя) модел на купето Pink Floyd.
95-та год. , взех го миналия март за 4700лв.Няма особенни екстри,ел са ми само фаровете и шибидаха.
Страшно съм доволен от колата.
За това , че е Pink Floyd изменения има само по къпето и вътре тапицерията.Отзад е малко по издут и по широк от обикновен Голф.
Да спомена ,че има и газово, не че ако нямаше щях да му сложа, но така го взех и сега го карам хем на бенз, хем на газ,кефти е бензин, кеф ти е газ

Това е общо взето.Друго ако те интересува питай!
- pacoboy
- Контакти:
Junior написа:за колометража е ясна работата ... ама за 5000лв от чужбина мисля, че няма да ми стигнат паритемита... такси бензин ... ало бало .. аз трябва после да я държа в гаража
.. ако мога да си вкарам добра кола до толкова пари дето мога ... с регисрацията с митата и тем подобно такси казвайте от къде и отивам
Хехе явно не си запознат, митата отдавна паднаха за коли от ЕС.
За 5000лв вярвай ми ще вземеш добра кола от Италия или Германия примерно.
Разгледай как вървят на http://www.mobile.de.
Колегите които вкарват да кажат как става хватката

Иначе има лесно харесваш си от там, плащаш 700лв-800лв на автовоз и ти я докарва.
- pacoboy
- Контакти:
Junior написа:а за цените в този сайт отговарят ли на истината или има ментаж ?
На всякаде има ментаж, просто дадох за пример да видиш как и колко долу горе вървят колите там.
Не се учудвай ако видиш и кола за 1000 евро, те там направо си ги подаряват само и само да се отърват от данъци,защото там колкото в по стара колата толкова по голям данък плащат.
На един мой познат,че негов приятел бил в Германия една баба му подарявала едно Рено 19 ей така, но той нали да не я вземе подарена и дал 30 евро.
Та мисълта ми беше да не сръвняваш тук и там защото разликата е от небето до земята!
- pacoboy
- Контакти:
Junior написа:интересно ми е как ще дам някакви пари ... и ще ми докарат кола като нямам връзки там... как да вярвам дали ще е същата .. колата дали е здрава ... трябва да отида на място ...
Ами това имах предвид да отидеш ти или примерно ако има някой познат който вкарва коли, той да ти избере а ти само да му кажеш какви ти са изискванията.Няма начин баща ти примерно да няма някой познат, който се занимава с тези неща.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”