Кембъла почина след катастрофа на 'Цариградско шосe'
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- valeri dimov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
:))
Да им е.а майката!
Като немогат да карат и пият, ... Орландовци!
Това е следствие на тоталното бездействие от страна на държавата и куките..
Като немогат да карат и пият, ... Орландовци!
Това е следствие на тоталното бездействие от страна на държавата и куките..
- baibradar
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Автомобилната война по пътищата е в разгара си продължаваме да се избиваме. Пак са загинали деца цитирам агенция Фокус :
Тежка катастрофа е станала и край село Джулюница в община Лясковец. При сблъсък на товарен автомобил МАН и лек автомобил лада са загинали трима души. Те са пътували в лекия автомобил.
Ладата е излязла на главния път София – Варна и се е врязала в камиона. Загиналите са тийнейджъри – две момичета на 18 години и водачът на ладата – младеж на 19 години. Лекият автомобил се е подпалил след удара.
Шофьорът на товарния автомобил е леко пострадал.

Тежка катастрофа е станала и край село Джулюница в община Лясковец. При сблъсък на товарен автомобил МАН и лек автомобил лада са загинали трима души. Те са пътували в лекия автомобил.
Ладата е излязла на главния път София – Варна и се е врязала в камиона. Загиналите са тийнейджъри – две момичета на 18 години и водачът на ладата – младеж на 19 години. Лекият автомобил се е подпалил след удара.
Шофьорът на товарния автомобил е леко пострадал.

- orgasmatron
- Автомобил: Passat B4 Syncro
- Двигател: AGG
- Контакти:
- stanimir
- Автомобил:
- Двигател:
Мир на праха му, много противоречива личност, но запомняща се...
Иначе, когато я на 10-12г.,той беше водещ на радио 7 дни. Аз се обаждах в ефира му и вках: "Само радио Виваааааааааааааааааа", той казваше-давай,давай, може да станеш и ти някой ден радиоводещ,добре викаш.
Предаването по ББТ все се канех да го гледам, и все си виках,утре,утре,другия път....нема вече друг път...те така е
Очевидно ние сме най-нелепия народ на света, същевременно и най-простия и просташки народ.
Войната по пътищата ПРОДЪЛЖАВА, ТАМ СМЕ НЕПОБЕДИМИ,НЕМА КОЙ Д А НИ БИЕ!
УРА
Иначе, когато я на 10-12г.,той беше водещ на радио 7 дни. Аз се обаждах в ефира му и вках: "Само радио Виваааааааааааааааааа", той казваше-давай,давай, може да станеш и ти някой ден радиоводещ,добре викаш.
Предаването по ББТ все се канех да го гледам, и все си виках,утре,утре,другия път....нема вече друг път...те така е
Очевидно ние сме най-нелепия народ на света, същевременно и най-простия и просташки народ.
Войната по пътищата ПРОДЪЛЖАВА, ТАМ СМЕ НЕПОБЕДИМИ,НЕМА КОЙ Д А НИ БИЕ!
УРА
...
За съжаление е така и колкото и да ни е криво трябва да си признаем че се народ идиоти!!!
То не е нито да си пешеходец, нито шофиор, колоездач...
Качиме ли се на кола превъртаме, защо така?
То не е нито да си пешеходец, нито шофиор, колоездач...
Качиме ли се на кола превъртаме, защо така?
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Сутринта в 5 ч. минах от там и я видях катастрофата. Ужас беше. Беше станала преди не повече от 5 минути. Мерцедесът нямаше предница. Имаше още 2 коли и 1 микробус разхвърляни по Цариградско.
Кембъла, лека му пръст, беше в мерца до шофьора. Позавъртях се наоколо да видя какво става и дали има нужда от помощ, но вече имаше поне 20 човека на мястото, а и полиция и линейка дойдоха почти веднага. Една патрулга спря от другата страна на мантинелата и едно такси я шибна. Кембъла си седеше вътре в колата. Не можеха да го извадят. Мърдаше си и беше в съзнание. Дойде и пожарна и май започнаха да режат... Аз си тръгнах. Надявах се да няма жертви, но...
Мир на праха му, а за тези, които пият и карат - затвор!
Кембъла, лека му пръст, беше в мерца до шофьора. Позавъртях се наоколо да видя какво става и дали има нужда от помощ, но вече имаше поне 20 човека на мястото, а и полиция и линейка дойдоха почти веднага. Една патрулга спря от другата страна на мантинелата и едно такси я шибна. Кембъла си седеше вътре в колата. Не можеха да го извадят. Мърдаше си и беше в съзнание. Дойде и пожарна и май започнаха да режат... Аз си тръгнах. Надявах се да няма жертви, но...
Мир на праха му, а за тези, които пият и карат - затвор!
- tyo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
stanimir написа:Предаването по ББТ все се канех да го гледам, и все си виках,утре,утре,другия път....нема вече друг път...те така е
...
http://www.vbox7.com/search/?vbox_q=%D0%BA%D0%B5%D0%BC%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B0
Още веднъж RIP Днес ми е много гадно

- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Баси....много не се впечатлявам от това когато някой си отиде, но за първи път ми е така гадно за човек, който не познавам. Спомням си преди доста години за радио предаването което водеше...."ако Кембъла въпросва - ще спечелим много просто". Незнам дали така се казваше, ама това беше мотото. Супер веселяшко беше...а и той много весел човек ми се виждаше. Новините за Парцалев (бях много малък и много не осъзнавах какво е да си отиде някой от този свят) и Коканова са другите които адски ме натъжават и продължават да ме натъжават. Сега се сетих за песента на Кембъла "песен за ???? онан*ст" или нещо подобно, ако някой я има нека да я качи някъде да си я сваля...а ако има и други негови неща направо да ги качи и тях. Дано там се чувства по добре....
Върни се в “ОФФ-Топик - други”