Некоректен потребител Ivo.B
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Ivo.B
- Автомобил: VW GOLF 3 GTI Color Concept
- Двигател: 2.0 GTI 115
Re: Некоректен потребител Ivo.B
Колеги ако ще ми държите сметка и ще ме обиждате по добре не си правете труда, който не е доволен да не купува нищо! Има на кой да ги продавам частите ;)
- predat0r
- Автомобил: Mercedes-Benz W203
- Двигател: C270CDI
Ivo.B написа:Колеги ако ще ми държите сметка и ще ме обиждате по добре не си правете труда, който не е доволен да не купува нищо! Има на кой да ги продавам частите ;)
Ясен си ми

Ivo.B написа:Колеги ако ще ми държите сметка и ще ме обиждате по добре не си правете труда, който не е доволен да не купува нищо! Има на кой да ги продавам частите ;)
Най-голямата грешка, която един търговец може да направи е да каже "ти не ми трябваш като клиент, имам си достатъчно"

- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB

- Ivo.B
Аз не съм търговец, просто исках да продам частите на хора на които биха могли да послужат вместо да ги давам за скрап ;)
- mvangelov
- Автомобил: MK3
- Двигател: 2E
По никакъв начин нямам желание да обиждам който и да е от колегите...При мен е салона и километража .След като се чухме по телефона с колегата Ivo.B минах видях салона , споразумяхме се за цена донесе ми и инсталацията за подгрева и копчето... Единсвеното за което може да се каже , че съм недоволен е че подгрева на дясната седалка не работи ...
- lubo007
- Автомобил: GOLF 5 TDI
- Двигател: BKC
и да не забравяме, че този форум е да си помагаме а не да си вредим!!! 

Нямам особено желание да се разправям с теб,ще поясня само няколко неща и спирам да пиша в темата тя си изпълни предназначението,всички разбраха колко си сериозен
1-во Пишеш ,че съм ти казал ,че искам само кожата пък ти си ми предложил да ми пратиш целите кори...Нищо подобно,като ми каза ,че едната предна кора е счупена казах ,че ще я оправя или ако не успея ще сваля кожата и ще я сложа на здрава кора!!!
2-ро Никога не съм те заплашвал по телефона!!! А относно заплахите с СМС-а(пратил съм ти един единствен)препрочети си го пак и си помисли дали има заплахи вътре
3-то Никога не съм казал ,че не ми харесват корите и не съм проявявал желание да ги връщам,напротив дори исках да купя още части от теб но явно на теб пари не ти трябват
4-то Ти сериозно ли си мислиш ,че ще дойда до София заради 3 капака за кори и един плафон да се карам да те бия или к'вото там си фантазираш
Ако се имаш за голям бандит НЕДЕЙ няма смисъл да ми показваш по форумите колко си смел
5-то Ти 24 часа в денонощието ли работиш ,че не можеш да си вдигнеш телефона ?!? Звънял съм ти по всякакво време само и само да успея да те хвана да не си на работа ама явно дори и в неделя си на работа до 7-8ч вечерта
6-то Интересно как пък "колегата" ти "дето много бързо се обиждал" как успя да ми вдигне телефона а ти не можа
Него не го ли злепоставих пред шефа ви?
7-мо Що като си толкова зает и не можеш да говориш по телефона си го оставил в обявата за контакти?!?
И накрая как така ги няма тия капаци като на едната снимка в темата ти за колата ясно се вижда точно тоя на лявата кора как се въргаля по пода?
Няма да ти отговарям повече мисля ,че това е достатъчно!

1-во Пишеш ,че съм ти казал ,че искам само кожата пък ти си ми предложил да ми пратиш целите кори...Нищо подобно,като ми каза ,че едната предна кора е счупена казах ,че ще я оправя или ако не успея ще сваля кожата и ще я сложа на здрава кора!!!
2-ро Никога не съм те заплашвал по телефона!!! А относно заплахите с СМС-а(пратил съм ти един единствен)препрочети си го пак и си помисли дали има заплахи вътре

3-то Никога не съм казал ,че не ми харесват корите и не съм проявявал желание да ги връщам,напротив дори исках да купя още части от теб но явно на теб пари не ти трябват

4-то Ти сериозно ли си мислиш ,че ще дойда до София заради 3 капака за кори и един плафон да се карам да те бия или к'вото там си фантазираш

Ако се имаш за голям бандит НЕДЕЙ няма смисъл да ми показваш по форумите колко си смел

5-то Ти 24 часа в денонощието ли работиш ,че не можеш да си вдигнеш телефона ?!? Звънял съм ти по всякакво време само и само да успея да те хвана да не си на работа ама явно дори и в неделя си на работа до 7-8ч вечерта

6-то Интересно как пък "колегата" ти "дето много бързо се обиждал" как успя да ми вдигне телефона а ти не можа

Него не го ли злепоставих пред шефа ви?

7-мо Що като си толкова зает и не можеш да говориш по телефона си го оставил в обявата за контакти?!?
И накрая как така ги няма тия капаци като на едната снимка в темата ти за колата ясно се вижда точно тоя на лявата кора как се въргаля по пода?
Няма да ти отговарям повече мисля ,че това е достатъчно!
-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Бих добавил и 8-мо.Като си толкова зает днес да не би случайно да си в отпуск 

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Иво Би, не се прави така
Илиянски, що лъжеш, че си 69 коня бре, да не си сложил PN мотор на единицата

Илиянски, що лъжеш, че си 69 коня бре, да не си сложил PN мотор на единицата

- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
Иво
имаш ден два да обмислиш и да напишеш нещо СМИСЛЕНО!
След това ....за 20 лева да ставаш резил пред 100 000 души...наистина аз не бих....
Времето тече
имаш ден два да обмислиш и да напишеш нещо СМИСЛЕНО!
След това ....за 20 лева да ставаш резил пред 100 000 души...наистина аз не бих....
Времето тече

- Ivo.B
Колеги помолих админите да ми заключат темите за да нямате проблеми с некоректността ми. Частите са в боклука вече. Не ми е за парите и както казах по рано исках да ги продам на хора на които ще им послужат, понеже всичко беше много запазено. G60 това на снимката е точно този капак, който ти изпратих. Няма да се заяждам или да се карам с никого!
И моля не ми дръжте сметка кога работя, това си е лично моя работа и не дължа обяснения на никого.
Смятам, че темата е изчерпана.
И моля не ми дръжте сметка кога работя, това си е лично моя работа и не дължа обяснения на никого.
- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
Ivo.B написа:
Е не точно...черния цвят не ти подхожда

- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT