Хлапета,Завистници или просто селски пръчки?!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
SiEtE818
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот SiEtE818 » Пон 19 мар 2007 22:18

da6o_amvr написа:Колега,съжалявам за гумата ти,ама какво да се прави.Просто ситуацията в нашата мила родина е такава!Преди около 2месеца в Перник банда "сополкьовци" на по 13-14год,за няколко вечери бяха направили сумай ти мизерии по колите на хората!Ей така,за келешлък! :twisted:
:да: Това съм го чувал че става и в Кюстендил ;) Понапият се някои келеши и се прават на интересни ! То един ден и на такива ше им дойде до главата ;)

Потребителски аватар
oHua
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oHua » Вто 20 мар 2007 10:28

7 гуми за 36 дена.Без възможност за лепене.

Потребителски аватар
ChernoGTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ChernoGTI » Вто 20 мар 2007 11:08

Ох сродни души :023: Един "Пребий джамбаза" Клъб да напраим :shock а Tyo извинявам се на теб специално че сам те засегнал ..... но мисля че има разлика от това дали си селянин или селяндур(селска пръчка)Единият е от село а другият е прост като галош.Така че не се засягаи не се отнася за теб.П.С. То може да се каже че и аз съм от село :P

Потребителски аватар
bboikov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bboikov » Вто 20 мар 2007 11:21

Брат ми кара AUDI 80, има пълно каско, аларма последен модел, въпреки това редовно му точат бензина, режат му гумите. Разбрах от него, че негов колега от техния форум със същия проблем е сложил WEB камера на прозореца на блока и е видял кои му реже гумите. Имало е :duel , човека е признал след като видял записа и е бил заплашен, че ще го дадат на полицията.
Решили сме да направим същия номер и при него, ама не съм много сигурен, че е достатъчно светло пред неговия блок. :roll:
Моята има само застраховка срещу катастрофа, държа я на платен закрит паркинг, като тегля чертата на края на годината се оказва, че давам по-малко пари , отколкото ако трябва да плащам всичките поразии, които биха направили по нея.

Потребителски аватар
Tishku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tishku » Вто 20 мар 2007 11:28

oHua написа:7 гуми за 36 дена.Без възможност за лепене.

Мдааааааа... и аз последния път като си бях в Бургас, пред моя блок, където всички са ми приятели, си заварих предна лява гума с цепка поне 5 см. А трябваше да се прибирам.... но това е, простотията ходи и по хората :)

Потребителски аватар
Lepoev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lepoev » Вто 20 мар 2007 13:33

Бе гадна работа и на мен един съсед нещасник ми скупа предната дясна гума ама си я оправих.
Не му отвърнах на простотията ама се набутах с 4лв. които можех да ги дам за ГАЗ или пък за ядене деба.

Потребителски аватар
emdless4
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emdless4 » Вто 20 мар 2007 16:34

същата работа, ама като си сложих новите зимни гуми в началото на зимата.. на третия ден намирам предна дясна срязана, без възможност за оправяне - чисто нова гума за боклука...

на един колега миналия месец същата работа...

в Бенковски преди 2-3 месеца луд намушкал с нож в гърба един, който му бил спрял на "мястото"...

народа озверя...

Потребителски аватар
ChernoGTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ChernoGTI » Вто 20 мар 2007 16:37

Въх!!!Чак до намушкване в гърба :shock верно мн озверя; тоз народ

Потребителски аватар
B4/101
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот B4/101 » Вто 20 мар 2007 16:45

Абе и на мен някое копеленце ми е минало от предна до задна броня с пирона и то от шофьорската страна. Та всеки път като си сядам в колата се издразвам и тегля една дълга "срещу неизвестен извършител" както казват прокурорите. Най-кофтито е, че се чустваш безсилен срещу такива изродий.

Потребителски аватар
CRX Racing
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот CRX Racing » Вто 20 мар 2007 17:38

bboikov написа:...е сложил WEB камера на прозореца на блока и е видял кои му реже гумите. Имало е :duel , човека е признал след като видял записа и е бил заплашен, че ще го дадат на полицията.
Решили сме да направим същия номер и при него, ама не съм много сигурен, че е достатъчно светло пред неговия блок...

С WEB камера трудно ще изловиш говедото... На мен тая идея ми се върти от доста време в главата, но говорим за камера с инфрачервено осветление и монтирана на балкона, да записва на PC-то.

Потребителски аватар
oHua
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oHua » Вто 20 мар 2007 18:18

bboikov написа: Разбрах от него, че негов колега от техния форум със същия проблем е сложил WEB камера на прозореца на блока и е видял кои му реже гумите

Един таксиджия в съседния блок така си опазва кола-датчик за движение,халогенна лампа тип вана+ камера пишешта на РС.Ама той паркира под прозореца си.

Потребителски аватар
ChernoGTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ChernoGTI » Сря 21 мар 2007 6:56

Хмммммм.Добра идея Уеб Кам.Но Съм на 12 етаж :shock гараж под наем.Те тия к*****та от общината скатаха на хората гаражите :evil: иначе бих си драпнал една ламаринка,па и не е само за такива изроди ми и добре за колата :!: :idea: дъжд,сняг,и .т.н. Ама с кви пари .!Вчера дадох 80 лв. за радиатор , както ми трябват можех си зема една широка броня от някои с тез пари :wink: (намек : ко някои има да пише) :P

Потребителски аватар
bboikov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bboikov » Сря 21 мар 2007 8:59

Абе и аз не вярвах ама става, паркирахме колата пред прозореца на около 20 м. по права линия, от втория етаж се вижда достатъчно добре, не е идеално. Сега ще чакаме. :037: .
Разходите са следните 28 лв. WEB камера, 2.50 лв. кабел от компютъра /в съседната стая/ до прозореца. Това е. Отвън има улично осветление върши работа горе - долу :a boi de

Svetlix
Автомобил: Passat B5 1999
Двигател: 1.9 TDI AFN

Re: Хлапета,Завистници или просто селски пръчки?!

Мнениеот Svetlix » Сря 21 мар 2007 10:33

tyo написа:
jaba7a написа:Ще бъда кратък че ми се спи.....Снощи са ми нарязали задната гума!Ако има и други като мен нека излеем мъка по простотията на един "Българин".Благодаря :evil:

Добре де, аз като съм от село, "селска пръчка" ли съм :evil:

Думата "селянин" не е географско понятие, а вид манталитет. Така, че едва ли автора на темата е искал да те обиди.

По принцип това с нарязаните гуми е хит. Едно такова нарязване винаги бърка дълбоко в джоба. Аз също имам такива "доброжелателни" комшии и затова колата ми много рядко се задържа пред блока за повече от 10-на мин ... най-сигурно си е в гаражчето на сухо и топло ;)

Потребителски аватар
kokovanev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kokovanev » Сря 21 мар 2007 11:15

Светльо, като чета - все едно аз съм го писал. В края на миналата седмица едно онанистче /хайде да не е селянин :lol: / се снабди от мен с капачки за централния отвор на алум. джанти... Не е като да ти срежат гума или да надраскат боята, но пак дразни и бърка в джоба...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”