NFS виновна за войната по пътищата???какво е вашето мнение
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- DIABLO 666
- Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
- Двигател:
- teo_ss
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ако младите, както се изразяват всички се повлияват толкова силно от игрите и филмите и това е причина за войната по пътищата, то обществото ни има СЕРИОЗЕН проблем. И като цяло не съм съгласен с тезата , тъй като войната по пътищата я водят и хора на и над 40г възраст, на дали на тях им е повлияла НФС.
- Birdie
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:

Тройчо да почва.....

Иначе сериозно - пълни глупости, абсолютно несериозно е подобно твърдение, че НФС провокира идиотщината по родните пътища

Последна промяна от Birdie на Вто 20 мар 2007 12:48, променено общо 1 път.
- Tishku
- Автомобил:
- Двигател:
prj57 написа:Аз не мисля че са виновни игрите!!!! В края на краищата всеки има глава на раменете си за да мисли. Аз като играя CS да не би да съм седнал на балкона да пуцам по съседите с карабината.... същото и с шофирането! Има си закони, има си правила - те са там за да се спазват!
Напълно подкрепям колегата. Всеки сам може да прецени дадена ситуация - дали правилно или не, зависи само и единствено от човека.
-
- Автомобил: VW Polo 1991
- Двигател: NZ
Аз просто ще си добавя поредната причина в списъка. Я да си припомним, кой беше виновен за онази война?
1. КАТ (щото ни дебнат в храстите и приемат без никакъв срам подкупите, които НИЕ даваме)
2. МВР (щото не упражнява контрол върху главния виновник No. 1)
3. ИА Пътища (заради състоянието на пътищата)
4. Общината (заради същото и организацията на движението)
5. ДАЙ (заради лошата подготовка на шофьорите и лошото техническо състояние на автомобилите, а забравих – техни служители също не отказват да се облажат с подкуп, който даваме НИЕ)
6. СБА (тия много се заяждат на прегледите – ще ходя при други)
7. Народно събрание (заради лошите закони, които приемат)
8. НАП (щото не си събира приходите от глоби)
9. Другите участници в движението (нагли пешеходци, безумни велосипедисти, лъкатушещи маршрутки, бързащи камиони, разни мухльовци, които пречат на движението, като се "влачат" с 80 в крайна лява лента в градски условия)
10. Времето (от една страна – никога не стига, а от друга, винаги ни изненадва – зимата вали сняг, пролетта и есента дъжд, а през лятото е много горещо – няма оправия)
11. Адреналинът (който се оделя в тялото при висока скорост)
12. Младостта (о-о-о, тя винаги е била порок, каквото и друго да ви говорят – в крайна сметка всеки си има глава на раменете)
13. Компютърните игри
………
N. Самите НИЕ
Колко ли още ще се появят между 13 и N? Някой ще помогне ли да допълним списъка?
А ти, както обикновено объркваш категориите. Правейки неподходящи асоциации (между другото асоциацията обикновено се приема за слаб аргумент), забравяш за един много силен похват за възпитание – ЛИЧНИЯТ ПРИМЕР. Психологически изследвания са показали, че това е единственият похват, който може да даде някакъв ефект и в един по-късен етап на развитие на личността. Така, че от гледна точка на форума има какво още да се желае. Съмнявам се обаче, че един ден ще успееш адекватно да обясниш на собствените си деца някой от мненията, които си давал в този форум.
1. КАТ (щото ни дебнат в храстите и приемат без никакъв срам подкупите, които НИЕ даваме)
2. МВР (щото не упражнява контрол върху главния виновник No. 1)
3. ИА Пътища (заради състоянието на пътищата)
4. Общината (заради същото и организацията на движението)
5. ДАЙ (заради лошата подготовка на шофьорите и лошото техническо състояние на автомобилите, а забравих – техни служители също не отказват да се облажат с подкуп, който даваме НИЕ)
6. СБА (тия много се заяждат на прегледите – ще ходя при други)
7. Народно събрание (заради лошите закони, които приемат)
8. НАП (щото не си събира приходите от глоби)
9. Другите участници в движението (нагли пешеходци, безумни велосипедисти, лъкатушещи маршрутки, бързащи камиони, разни мухльовци, които пречат на движението, като се "влачат" с 80 в крайна лява лента в градски условия)
10. Времето (от една страна – никога не стига, а от друга, винаги ни изненадва – зимата вали сняг, пролетта и есента дъжд, а през лятото е много горещо – няма оправия)
11. Адреналинът (който се оделя в тялото при висока скорост)
12. Младостта (о-о-о, тя винаги е била порок, каквото и друго да ви говорят – в крайна сметка всеки си има глава на раменете)
13. Компютърните игри
………
N. Самите НИЕ
Колко ли още ще се появят между 13 и N? Някой ще помогне ли да допълним списъка?
Tyan написа:Любимите ми глупости ........ понеже се гледат филми и се играят игри с насилие та се зомбират децата.... има родителско тяло, донякъде училище и детска градина дето формат границата кое е правилно и кое не у едно дете ....... не е работа това на игри, филми, форуми и тн. .... аз като съм играл Кармагедон да не съм тръгнал по тротоарите да събирам бонуси за прегазени по най атрактивен начин пешеходци....
А ти, както обикновено объркваш категориите. Правейки неподходящи асоциации (между другото асоциацията обикновено се приема за слаб аргумент), забравяш за един много силен похват за възпитание – ЛИЧНИЯТ ПРИМЕР. Психологически изследвания са показали, че това е единственият похват, който може да даде някакъв ефект и в един по-късен етап на развитие на личността. Така, че от гледна точка на форума има какво още да се желае. Съмнявам се обаче, че един ден ще успееш адекватно да обясниш на собствените си деца някой от мненията, които си давал в този форум.
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Пълни глупости пишат някои журналисти-аз толкова се бях запалил по NFS-то играех нон-стоп,но като си се качвах в колата след това си карах мирно и тихо без да се правя на РАЦЕР.Моето лично мнение е че на един нормално мислещ човек една игра(без значение какво и е съдържанието) неможе да му промени мирогледа,камоли да го тласне в някакви крайностти.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”