Някой ти е паркирал на мястото(пред блока)?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Dushan
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: ABD 1994

Re: Някой ти е паркирал на мястото(пред блока)?

Мнениеот Dushan » Сря 11 юни 2014 17:17

anonym0us написа:Колега, Dushan защо живееш за хората? Той това не направил, аз направих това за общото благо! Така си решил така си направил, няма смисъл да съдиш някой защо не е направил нещо! Важното е, ти да направиш нещо!

То няма проблем. Дървото не е мое използват го още трима(но сянката според часа хваща само 3 коли).
Даже се радвам че и техните коли няма да се пекат и че един от тях също е засадил дърво. Но се нервя на разни непукисти,
които не правят нищо за всички, но обичат да използват благинки и да хулят във форуми...

Потребителски аватар
anonym0us
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот anonym0us » Сря 11 юни 2014 17:22

И като му забраниш да паркира под-дървото, ще спечелиш уважение ли? Нали знаеш лаф-а! С прост човек и силен вятър не се излиза наглава! Посади още едно дърво, и ще ти мине, ще има още сянка! Друго решение аз не виждам. Радвай се, че не са го отрязали дървото за горене зимата. Защото света е голям и хора всякъкви! Но да забраняваш кой къде да паркира, малко е пресилено! Защото той праща данък (дали плаща той знае) и той има право да паркира, осен ако няма там гараж или входна врата! Просто за мен пресилваш нещата! Peace!

Потребителски аватар
apa6o
Автомобил: Skoda Octavia 1Z
Двигател: BKD

Мнениеот apa6o » Сря 11 юни 2014 17:24

Някой ми е паркирал на мястото ли ?! Лелееее, крааай, ще си го наместя в другия крачол и толкоз :death
Ти сериозно ли ?!
При цялото ми уважение, но да мислиш как да предпазиш 20 годишен дръгел от слънцето, гонейки други хора с други дръгели :bowdown Хвала тебе, да ти имам и проблемите :delete

Потребителски аватар
stoi4o.d
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stoi4o.d » Сря 11 юни 2014 17:28

Мен много ме нерват някви с гуми или шишета от минерална вода по 10л, като вземат да заграждат "техните" места :mhihi
Един път излях едно шише и отидох до кофата да го изхвърля, а няква соц лелка изпадна в криза :c010 Подсвирквам весело с усмивка на уста... :cool А той засял дърво !!! :surprised double facepalm

Отиваш в общината,плащаш си месечната\годишна такса и слагаш табела с номера на автомобила :c020

Потребителски аватар
pEsHkyY
Автомобил: VW Passat B5 1998
Двигател: AFN++++

Мнениеот pEsHkyY » Сря 11 юни 2014 18:01

Остави го, той е посял цяло дърво и тази земя е лично негова. Ти не можеш да му казваш да дава пари за парко място, това е грешно ! :h020

Потребителски аватар
110afn
Автомобил: Audi A6
Двигател: AFN

Мнениеот 110afn » Сря 11 юни 2014 18:03

Е, вие пишете от големи градове и там си имате вечер недостиг на места. Аз съм от Враца и места около блоковете горе-долу си има. А какво да кажеш на такъв малоумник като не иска да паркира на свободното място до теб, щото видиш ли аз съм на неговото , на което спирал от 20 години.....
.....та повервайте му на колегата-автор, той не се бъзика с вас, той просто си има дърво пред блока.....да не забрави един ден да си го включи в завещанието, все пак това си е собственост

bEcREATIVE
Автомобил: Golf 4 1.6 16V
Двигател: AZD 2002

Мнениеот bEcREATIVE » Сря 11 юни 2014 18:11

BG_Golf4e написа:Мен много ме нерват някви с гуми или шишета от минерална вода по 10л, като вземат да заграждат "техните" места :mhihi
Един път излях едно шише и отидох до кофата да го изхвърля, а няква соц лелка изпадна в криза :c010 Подсвирквам весело с усмивка на уста... :cool А той засял дърво !!! :surprised double facepalm

Отиваш в общината,плащаш си месечната\годишна такса и слагаш табела с номера на автомобила :c020

Да колега! И пред моя блок има едни такива и е въпрос на време да се случи само това място да е свободно и директно си паркирам и после сигурно като ми се направят на отворени, ще ги направя за две стотинки. Ебати шефовете. Полудявам от такива наглеци! :beat_butt2

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Сря 11 юни 2014 18:13

Аз вярвам, че темата е сериозна, предвид автора й. Все пак тоя велик ум каза, че на АБУ охладителната му система не била ОК и си греел по дефолт :mhihi Ако не бях карал такъв мотор 3 години можеше и да му повярвам, ама... :c020

Dushan

Мнениеот Dushan » Сря 11 юни 2014 18:25

stefan4o написа:Аз вярвам, че темата е сериозна, предвид автора й. Все пак тоя велик ум каза, че на АБУ охладителната му система не била ОК и си греел по дефолт :mhihi Ако не бях карал такъв мотор 3 години можеше и да му повярвам, ама... :c020

То само аз да бях казал това ехееее. Колко много други "малоумници" има, които са сменяли всичко и им показва че грее.
Цяла тема има от нас малоумниците. :no

Потребителски аватар
dermeister
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dermeister » Сря 11 юни 2014 18:35

Изображение
Простотията си ходи по хората и няма спасение...

Вълчан
Автомобил: Mazda 5
Двигател:

Мнениеот Вълчан » Сря 11 юни 2014 18:57

Аз по някакви случаиност спирам ЪП-а почти винаги на едно и също място зад блока повече от година.Там е почти през целият ден сянка.Няма тераси отгоре...никои не спира до теб или пред теб поради специфичното разположение...И като че ли хората сами се научиха да не спират там.Дали защото бе със надписи АРМЕЕЦ.Естествено на никого няма да кажа нищо ако спре там ...няма как.Но въпреки това малко ми е кофти ако го заеме някои това място преди мен.Току виж след 10год съм си го приел за мое.... :a045

Dushan

Мнениеот Dushan » Сря 11 юни 2014 19:01

Благодаря на всички писали в темата. Благодаря ви толкова много, защото осъзнах че вече като ходя на гости при приятел, няма нужда да спирам на някое кално или слънчево място. Няма нужда да гледам да е настрана и да личи че е неизползвано.
Ще си паркирам като туз, без да ме притеснява че някой може да има история като моята...
Шегувам се. :biggrin Аз си имам човешки принципи. Но пак ви благодаря, че за пореден път ми припомнихте в какво овцевъдно общество живея. Такова че тези които мислят и правят неща за другите, ги набутвате в кучи гъз. Точно както на последните избори.
Ура, ура, ура... :lock

Потребителски аватар
stan4o_mc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stan4o_mc » Сря 11 юни 2014 19:12

Да разбирам, че не е нормално да паркирам където намеря?! Пред нашия блок колите са 500% повече от местата. 7 входа, над 10 етажа, по три апартамента на етаж... Смятай колко хора имат да си канят гости. Ако всеки се съобразява със "запазени" места гостите ще спират извън града. Също да разбирам, че "туз" е човек който по "арогантен" начин използва правата си?!

Не стига, че имате избор на места, ами и претенции...

Потребителски аватар
sportul
Автомобил: Passat B5 Peugeot 407 RHR BVM6
Двигател: RHR Delphi DCM

Мнениеот sportul » Сря 11 юни 2014 19:15

В съседния ход има една отрепка която ако му спреш на мястото после запушва целия път на блока . Или пък ако спреш там той те запушва отзаде и си заминава . Много ме дразни и не знам
как да процедирам .

Потребителски аватар
DoH_KuXoT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DoH_KuXoT » Сря 11 юни 2014 19:16

имах един такъв съсед дето беше си заплюл едно място и пукаше гуми. Един ден докарах една бракувана лада и му я стоварих на мястото. Седя там 1 месец и му обясних, че ако чуя още веднъж някой да пропищи със спукани гуми ще му я вкарам в хола. Опитва се нещо да се обяснява, но повече не е имал претенции. На колко хора обаче е стъжнил живота само те си знаят... та по темата, ще си изядеш боя и ти ама кога от теб си зависи колега Dushan

Върни се в “ОФФ-Топик - други”